Mamici de zmeurici de Iulie-aug 2009(20)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Nu stiu daca mai intru asa ca va urez de pe acum un PASTE LUMINAT, FERICIT, SI LINISTIT sa fie totul bine si sa savurati o zi splendida cu familia.

Noi mergem la socrii de Paste asa ca nu ma pregatesc cu nimic, poate vopsesc cateva oua si poate tragem un tort sambata, vad ce chef am. Curatenie e ca a venit femeia, mai bag un aspirator azi maine.

Sa vedem daca ajung azi cu Eva pana la biserica macar sa aprindem o lumanare ca la slujba nu cred sa stau.

De innoit doar Eva normal, i-am luat o rochita rosie frumoasa foc si ii caut pantofiori, eu daca sunt balena nu arunc banii ma indes in ce am si lui J. poate il conving sa isi ia o pereche de blugi.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 32s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Saratori fericite!
[b]Blanca/b] nu ma simt bine. Nu am mai reusit sa ami intru nici pe forum nici pe facebook.
De o saptamana am niste dureri de stomac...si starile de rau de care nu scap, uf... greu e. Ieri nu am reusit sa ajung la lucru. Inca nu am anuntat. Nu va fi cazul de felicitari ci mai degraba de cat de mult ii incurc dar nu ma intereseaza.
Va doresc sa petreceti sarbatorile alturi de cei dragi.

7+, Lorelay - mami de Maya Raisa (20.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandy_2008 spune:

unguras, ce bine ca ai scapat...daca am inteles eu bine e vorba despre o operatie la spate...sa treceti cu bine prin asta!

noi am scapat de pampers vara trecuta...a functionat puterea exemplului..am vazut un baietel in parc facand pipi la gard si am facut si noi la fel...oricum covorul si canapeaua din sufragerie au avut mult de suferit...dar ajuta otetul :)

Va doresc o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mickaella spune:

Hristos a Inviat!

Sper ca ati petrecut bine de Pasti si inca mai petreceti, noi am fost pe la parinti, la tara si pe la cumnati cu care ne intelegem f bine, iar azi din nou la munca. Vremea nu a fost tocmai buna, duminica a plouat cam toata ziua, dar importanta e caldura si lumina din sufletele noastre ca sa ne simtim bine.
Ungaras, ma bucur ca ai trecut cu bine peste acest pas, sper sa te recuperezi repede! Bine ca ai un ajutor in mamaie, poate sta mai mult la voi.
Si noi ne-am inscris la camin din februarie, nu au fost probleme, dar aici orasul e mic.
Lorelay, imi pare rau ca nu te simti bine, menajeaza-te cat poti si o sa treaca si perioada asta mai grea.
Blanca, f frumoasa Eva, iar mamica arata super, radiaza de fericire.
O saptamana Luminata cat mai linistita!

Mihaela, mami de Andrei (20.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Hristos a Inviat la toate fetele cu bucurie in suflet!
Noi am fost la socrii la tara , ne-am simtit super bine, insa a durat asa putin Pastele , incat as mai vrea sa mai fie o data ! Laura a fost in elementul ei, adica a fost rasfatata tuturor , iar acum incep sa ma gandesc la al doilea bebe , sa speram ca o sa fie cu ochi!
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

La multi ani sanatosi si fericiti celor ce poarta numele sfant!
Noi suntem ok. Dupa operatie a fost fff bine, nici o durere absolut nimic. Ma simt asa de bine ca uit si cateodata vreau sa ma arunc in pat sau sa dorm pe burta. Nu am voie sa fac prea multe si nici nu fac. Face mama. Mai sta 2 sapt.De dimineata m am uitat la operatie ca am simtit-o arzand si e f rosie si umflata.Cred ca din cauza ca am un fir cred eu, care trebuia sa fie inauntru si nu e si se agata mereu in lenjerie. Intreb maine terapeutul ce e.
Fata e ok, de ziua mea mi a spus poezie cu 'trei lalele, cu iubire le presar , ti le dau in dar, mami te iubesc si ti multumesc''asa ceva. Cat am plans nu puteti sa va imaginati. a fost sotul cu ea sa mi cumpere cadou si a lasat-o sa aleaga ce vrea. Mi a cumparat o curea. Si mamaia la fel.. Fata m a auzit ca nu am curea si mamaie la fel.De la sot am primit parfum, ca se terminase. Doar ca o varianta pt vara. Am petrecut noi 4 in casa ca afara ploua. De Paste nu am facut nimic special; cozonaci, oua dar atat.Stat in casa si mancat, dormit.
va pup, sa aveti o sapt buna.
Multumsc fetelor pentru urarile de recuperare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Am intrat si eu sa vad ce mai faceti!
Ungarasma bucur ca esti bine si iti doresc recuperare usoara !
Noi suntem bine , am facut si noi de doua ori la olita si restul pe noi , caci nu avem inca controlul sfincterelor , insa eu ma bucur nespus ca a vrut sa stea pe olita ! Sper insa ca nu va mai dura mult si va incepe sa faca si al olita.
Pupici la toata tufa
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

Avem un capitol nou aici

Mergi la inceput