Mamici de zmeurici de Iulie-aug 2009(20)
Raspunsuri - Pagina 20
blanca000 spune:
Andreea eu la subiect nu ma bag, avem aproape un an de cand am scapat de pampers.
Lasa ca asa e Laura, mofturici de cand o stim..dar are kg bune si e voioasa.
Din cate vad eu toate zmeuricile au personalitate si isi fac de cap, dar noi suntem langa ei sa ii indrumam.
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 32s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
andreea_1979 spune:
Buna dimineata fetelor!
Eu am propus subiectul din pagina anterioara , intrucat citesc , citsc si iar citesc despre metode de a scapa de pampers . Eu sunt putin stresata intrucat a inscris-o pe Laura la gradinita si mi s-a spus ca nu o primeste cu pampers, de aceea este absolut necesar sa scapam .
Blanca 000sarcina usoara si la termen! Este super ca ati scapat de pampers de aproape un an , dar Evita este mult mai cooperanta ca Laura , Laura este greu de dezvatat!
Pupam dulce toate fetele!
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)
lorelay_28 spune:
Sandy sarcina usoara iti doresc. Eu am termen in noiembrie, 20. POate ca o sa fie chiar de ziua mea, pe 18. Azi am fost la eco si mi-a vazut bobocelul si inimioara lui . Sarcina este diferita decat prima. Imi este mai rau, dureri de burta, sangerari... sper sa fim k.
andrea noi am scapat de pampers la un an si 9 luni. Cum? pai pur si simplu am lasat-o fara. Mergem in parc cu doua schimburib dupa mine. Cand scapa pe ea nu-i convenea sa stea uda, o mai urmaream eu si asa usor, usor intr-o luna a invatat sa ceara la olita.
Blanca mai ai putin... ei dar 12 kg nu e mult. Si chiar arati bine. Te-am vazut in poze. Lasa ca o sa vezi cum scapi de ele dupa ce nasti.
Ungaras multa sanatate! E o scumpa printesa ta.
Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya
ungaras spune:
Buna fetelor.
Andreea, noi ziua nu mai folosim scutecul. Cere la wc. Daca plecam undeva pt cateva ore3-4, atunci ii pun(Just in case) si cand o apuca ii spun ; mami fa in chilotei' dar nu mai vrea micuta si tine pana acasa. Se intampla sa fim in locuri unde nu am unde sa o duc sa faca pipi si tine. Inca imi mai cere sa ii pun un abtipild in carnetelul ei Magic, pentru fiecare pipi la wc si neaparat un abtipild cu printese pt kk la wc. ii place sa fie recompensata. Asta de la gradi a invatat. si avem un carnetel plin. Peste noapte ii pun scutecul dar o rog frumos sa ma cheme daca face pipi si ma cheama dar apoi trebuie sa citesc si o poveste. Nu am paturica deaia de protectie, absorbanta asa ca nu o las noaptea fara. Si am invatat si eu ceva in anii astia de mamica. Toate se intampla la timpul lor. Fara forta si fara suparare merg toate struna.
A, si cu felicitarile de rigoare pentru reusite.
Eu am marti programare pt operatie dar sunt inca pe lista de rezerva. Deci daca apare vreo urgenta nu ma mai opereaza marti ci pe 17.
we. trecut am facut asa cum am promis . Am luat dublu pastile si am fost la concert cu sotul. Reggae. A fost super. Am si dansat si am venit acasa mirosind a fum de tigara si alcool.Noi nu am fumat si nici nu am baut dar am inhalat la greu. Mi-am amintit de cand eram acasa si umblam si eu noptile.Daca ma vedea neurologul...
Aici sarbatorim azi Pastele catolic(adica ei nu noi) si il sarbatorim si pe tati care a implinit 45 de ani. A primit un desen frumos de la M-C si o declaratie deia de nu se uita toata viata.
Va pup.
La multi ani Florilor!
blanca000 spune:
Andreea lasa-o pe Laura fara pampers..asa facema si noi daca ieseam luam schimburi..mai le uda, mai o urmaream..nici a me anu zicea, punea pana la piculina sa se tina ..daca ii dai pampersul jos nu te mai intoarce la el.
De unde sa fie Eva mai cooperanta, am hotarat ca nu ii mai pun si gata..a facut pe ea pana sa dezvatat..la 1,8 luni am zis stop.
Acum ar fi hilar sa vad o lunganca de apraope 96 cm cu pampers la fund..ih!
Ungaras tinem pumnii sa te opereze sa scapi mai repede.
Lore zici ca e altfel sarcina asta? ai grija si fi relaxata desi e greu cu pui mic langa tine. Sper sa fie totul bine si sa decurca normal toata sarcina.Felicitari pentru inimioara . Maya ce zice?
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
andreea_1979 spune:
Buna dimineata fetelor! Va scriu asa mai de dimineata , desi mi-e un somn de nu mai pot, dee... e si saptamana patimilor si astept Pastele si nu mai am chef de nimic! Poate , poate o sa avem si noi liber de la serviciu vineri, speram!
Blanca ooosi eu cred ca singura solutie pentru a scapa de pampers este sa nu-i mai pun, insa este cam frig deocamdata si am zis ca mai stau o luna pana se mai incalzeste putin si o sa o las atunci. Multumesc mult de sfat!
Ungarasasteptam vesti de la tine ! Sa te faci bine cat mai repede!
Mami de Laura Maria (16.07.2009)
mickaella spune:
Sandy, sarcina usoara si tie! Vad ca zmeuricile cer fratiori si surioare, e foarte bine.
Lorelay, menajeaza-te cat poti si fii increzatoare ca va fi bine.
Blanca, v-ati inscris la gradinita?
Ungaras, bine ca v-ati relaxat si voi putin la concert, chiar trebuie din cand in cand cate o escapada din asta. Sa ne spui daca te-au operat azi si cum esti. Tinem pumnii sa fie bine!
Andreea, si sfatul meu legat de pampers e tot cel pe care ti l-au spus fetele, sa o lasi pe Laura fara pampers, asa am inceput si noi vara trecuta, il puneam pe Andrei la olita cand se trezea si apoi mai des la inceput, la jumatate de ora - o ora, in functie de cum uda pantalonii, ca nu se cerea singur, dar intr-o luna s-a invatat, mai puneam doar la somn, trebuie multa rabdare si comunicare. Accidente vor mai fi, imi spuneau d-nele de la cresa ca si la 4-5 ani mai sunt copii care mai au accidente, dar sunt trecatoare.
Noi ne-am chinuit putin in ultimul timp ca nu vrea sa faca kk, se tine cat poate, desi are senzatia sa faca in fiecare zi, se tinea si cate 3 zile, nu stiu care o fi fost cauza, poate il durea, dar constipat nu era. Si dupa o zi avea deja un disconfort ca nu mai putea sa faca nimic, nici sa se joace, voia numai in brate..., dar se pare ca si-a mai revenit, acum face zilnic sau aproape zilnic.
Pupam toata tufa!
Mihaela, mami de Andrei (20.06.2009)
ungaras spune:
Gata fetelor, am scapat. Ieri la 12 am mers la spital si la 15 m-au operat. azi la 11 am venit acasa. Am un plasture pe operatie cat unul pt o taietura la deget. Nu am dureri dar sunt intepenita.Nu am voie sa stau pe scaun dar trebuie sa stau intinsa, sa merg si sa urc si sa cobor scarile. nu fac absolut nimic. Nici apa la flori nu am voie sa o schimb.Eu am nascut in spitaul asta dar acum parca a fost altfel. M am simtit un pic ca in filme. Rasfatata si ingrijita la maxim. Nu va zic ca seara au venit sotul, fata si mama in vizita. mama curioasa sa vada tot, sa aiba ce povestii acasa cred, a intrat la baie de unde am auzit un oauuuu. Apoi vine asistenta repede si intreaba daca e cineva la baie care are nevoie de ajutor, ca a tras de snurul de urgenta. Mama a crezut ca trage apa la wc. Am ras mult de tot. Desi snurulrile alea erau peste tot si undeva la nivelul podelei...Inca mai radem si o sa radem mult timp de acum incolo.
Fata a plans mult in ziua cand am fost in spital. A vomitat toata ziua si a facut diaree si nu a vrut-o pe mamaie deloc. Cam atat acum va pup si sa citesc si eu ce ati mai scris.
andreea_1979 spune:
Ungarasma bucur mult ca ai scapat cu bine! Super ca ai ajuns atat de repede acasa ... Ai avut anestezie generala sau rahi?
Te pup si sarbatori fericite!
Mami de Laura Maria( 16.07.2009)
blanca000 spune:
Ungaras ce bine ca a trecut totul si ti-ai revenit, acum recuperarea e mai grea dar bine ca e bunica acolo sa ajute cat poate. cred ca MC a simtit ea ceva de a avut reactia aceea in ziua respectiva.
Sabatate maxima de acum.
Mikaella da am inscris-o pe Eva la gradi, am avut un mic "ajutor", acum sa o vedem pe liste si ma relaxez.Voi?
Lore cum mai te simti?