Bebelusi de Sept-Oct'10! LMA Bianca Gabriela!(73)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

buna dimineata!

Tare buna cafeaua.
pe strumful meu l-au piscat vreo 2 tantari si toata noaptea m-a frecat.
Sebastian

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

da....un mare LA MULTI ANI ! pentru SEBASTIAN , e un luptator la fel ca mama lui

Buna dimineata ! si o zi frumoasa

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!
Felicitari NIKE pt copilasul superb pe care il ai,dupa multe sacrificii uite ca a trecut deja 1 an. LA MULTI ANI Sebastian!!! Puiut mic,sa cresti mare si sanatos,sa ii bucuri mereu pe parinti si sa ai noroc in viata!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

La multi ani cu sanatate si fericire, Sebastian!

Moshulik , mami fericita de Maria Alexandra( 23.09.2010)
Poze Mare Iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Va multumesc din suflet pt urari!

A trecut un an cu cea mai amre minune din viata mea si numai Dumnezeu si Maica Domnului m-au intarit sa pot rezista.Au fost 4 luni in care strumful a dormit, a stat, s=a jucat 24 din 24 pe mine, pt ca regurgita tot ce papa si nu avea nici muschi abdominali.
Au fost luni in care am luat peste 3000 de pastile de galafor si am baut litri fara nr de ceai pt lactatie.Sunt 12 luni de alaptat din 3 in ore maxim noaptea, luni in care ma sculam odihnita dupa 4 ore de somn.
Nu vreau sa mai imi amintesc cele 21 de ore de contractii la minut,dar cu dilatati 0, momentele in care Sebastian nu a mai miscat, prognostigul sumbru de la nastere sau faptul ca mi se aranjase transferul la Giulesti,dar nu am vrut sa ma duc,nu stiu nici azi de ce. A iesit din TI pe 18 august,ddeci pe 16 ar fi fost acolo.
Multumim lui Dumnezeu si Maicii Domnului,acum tot laptic de la mami papam, avem 6,5 kg ( de la 1,5), 70 de cm ( de la 42), stim 13 cuvinte, mergem tinuti de ham sau de manute, urcam si coboram stinghiile de la banca, ne cataram peste tot, recunoastem poarta unde stam, papam multe leume,fructe si radem non top.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

LA MULTI ANI, SABASTIAN ! Ne bucuram ca esti un luptator si cresti atat de frumos. Multi pupici pt tine si pt mamica tacea draga, sa ai parte de tot ce e mai frumos in viata si multa sanatate.

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Citat:
citat din mesajul lui doina_1984

Buna seara!

N-am mai scris de ceva timp pentru ca M ma tine foarte ocupata, se misca dintr-o parte in alta si mai este si marait din cauza dintisorilor.

Mari, multa sanatate!!! Sa treaca repede bubitzele. Vezi ca am auzit ca nu e recomandat sa-l intarci vara nu stiu de ce
Ana, cam toti copiii mananca mai putin din cauza caldurii, poate din cauza asta nici Maia nu vrea sa pape. Incearca sa gasesti alimentul care ii place - de exemplu, iaurt - si amesteca-l cu fructe, legume etc. poate merge bafta multa!!!
mari_paun, frumoase poze Unde ati stat?

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5625377869982969298

am stat la hotel Iri, am gfasit pe fb, curat si conditii buneaproape de centru, liniste...exact ce mi-am dorit, 3 zile de relaxare, plimbare la manastirea caraiman, si prin oras, in parc...si relaxare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Raportam primul pisu la olita si exersam( de 3 ori pana acum) urcatul in pat. Important este sa fie un telefon sau telecomanda.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari_paun

Citat:
citat din mesajul lui doina_1984

Buna seara!

N-am mai scris de ceva timp pentru ca M ma tine foarte ocupata, se misca dintr-o parte in alta si mai este si marait din cauza dintisorilor.

Mari, multa sanatate!!! Sa treaca repede bubitzele. Vezi ca am auzit ca nu e recomandat sa-l intarci vara nu stiu de ce
Ana, cam toti copiii mananca mai putin din cauza caldurii, poate din cauza asta nici Maia nu vrea sa pape. Incearca sa gasesti alimentul care ii place - de exemplu, iaurt - si amesteca-l cu fructe, legume etc. poate merge bafta multa!!!
mari_paun, frumoase poze Unde ati stat?

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5625377869982969298

am stat la hotel Iri, am gfasit pe fb, curat si conditii buneaproape de centru, liniste...exact ce mi-am dorit, 3 zile de relaxare, plimbare la manastirea caraiman, si prin oras, in parc...si relaxare

LA MULTI ANI, SEBI!!!

MARI MA BUCUR CA NU E NIMIC GRAV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

buna ziua fetelor!!!
la multi ani sebastian!
histamina felicitari esti o mamica de nota 20....

doina am activat!!!:)

legat de diversificare....Elenys s-a trecut singura de la pasat la bucatele(pisat) la 8 luni....nu stiam de ce nu mai vrea sa manance asa dintr-o data....si am trecut la pisat si la bucatele!
noi mancam dimineata intre orele 9-10 cereale, ori magiun cu unt pe paine, ori fructe...la pranz intre orele 13-14 ciorbita de pui....gustarea pe la ora 17 iaurtel....cina pe la 19-19:30 legume simple , cu orez,... la 22:00 laptic....si dimineata la 5 tot laptic

cam asta e programul de mancarica la noi...

ancamak....felicitari pt primul pisu la olita....noi facem doar caca la olita de o luna de zile....:)

va doresc o zi frumoasa!!!pupici

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/9Luni

Mergi la inceput