LMA Sara si Bianca -Delfinasi in sarbatoare (166)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Baby, pupam pe Tudorel sa treaca febra

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

i-am dat la ora 17 panadol ca avea 39.2.....
Si la ora 19.45 merg la un alt pediatru..pentru opinia 2

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Baby, pupam pe micut sa se faca bine!
sper sa nu fie viroza din care se pare ca au avut destui delfinasi .

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Vai, Baby, mititelul!
Insanatosire grabnica!!

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

BABY, cand R nu vroia sa manance, din cauza de: febra, dintisori, rosu in gat sau ca-i era prea cald ii dadeam LP la mesele principale...nu manca el prea mult dar 120 ml il bea.

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

multumesc de sfat...il voi urma ca ieri am fost disperata caci inafara de masa de dimineata nu a mancat mai nimic,,,La fel si azi...Acum numai cand a vazut iaurtul a ragnit si dadea din cap ca nu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

baby, pe Tudor! si eu ii dadeam Isei laptic, ca pe vremuri. nu ma gandeam ca ar ajunge sa refuze vreodata iaurtul

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

André a inceput sa ma muste de sani asa ca ma gandesc serios sa il intarc. Eu speram ca renunta singur dar nici o sansa. Eu ii dau san si LV. Aici dupa 8 luni se poate da LV fara probleme. Eu una nu sunt mare fan lapte. Catarina are intoleranta la lactoza si daca ar fi dupa mine l-as lasa sa decida singur daca vrea sau nu. Lui ii place LV pana acum am cumparat ecologic cu 3,5% grasime (recomandat pana la 3 ani). Ar trebui sa manance 400 gr produse lactate pe zi dupa ce e intarcat. Dar in loc de lapte poate papa iaurt, branza, etc.

Acum la micul dejun papa LV cu cereale. cam 100-150 ml. Ma gandesc sa ii dau si seara inainte de culcare dar nu in biberon ci in canita.

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita nazdravana www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel cuminte www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank"> Andre din 02/08/10

Ciudat aici pediatri spun sub nici o forma LV sub 12 luni din cauza riscului de sangerare intestinala (nu va ganditi la sangerari enorme) care duce la anemie.
Cate bordeie atatea obicee

http://www.facebook.com/pages/MyTwinBeads/196070730443879
http://mytwinbeads.blogspot.com/

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

asa mi-a spus si mie pediatra. desi ea fost fan alaptat, cand s-a dus lapticul, a zis LP. lapte de vaca dupa 18 luni cel putin.

eu nu ma grabesc, oricum nu prea am incredere nici in laptele de vaca ce il gasesti in comert. eu mancarea ii fac cu lapte dorna ecologic.

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Asa si Andrei, mi se pare ca stie din ce in ce mai multe. daca ne uitam pe carte si il intreb, imi arata unde e biscuitele / banana / luna / olita etc

face" na na" cand se loveste, "mai mai" la alti copii cand ii spun, arata degetelul si zice "una" adica are un an, zice "na" la luna, stie unde sunt picioarele, sosetelele, papuceii, ochii, urechile, nasul, gurita, stie sa dea drumul la muzica si sa o opreasca, daca ii zic ca cineva danseaza incepe sa danseze ....nici nu mai stiu, dar pe zi ce trece stie mai multe. aaa, mai nou arunca mizeriile din casa la gunoi bine, el ar vrea sa arunce si jucarii, zice "cah" si se duce la gunoi

de urcat nu stie sa se urce, dar se coboara singurel. si se lasa in genunchi sa faca cucu bau

cand il cauti sau ascunde ceva zice "unde-i"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui baby78

LA MULTI ANI, RADU ALEXANDRU!!

LA MULTI ANI, GIULIA!!

Puiul meu de ieri este apatic...Pe la ora 18 i-am dat panadol caci avea temperatura 38,..seara la plimbare..tare apatic si adormit...Acasa am constatat ca are iar temperatura..38.8...I-am pus supozitor cu paracetamol...Toata noaptea s-a foit si gemea in somn...La ora 2.30 i-am mai pus un supozitor caci avea 38.9....La 5 dimineata 38.6 i-am dat panadol......
Azi a avut 37.8 pana cand a adormit la mama mea in brate...frigea...avea 39.3....I-am dat un supozitor de paracetamol si la 17 merg la pediatra....
Ma ingrijoreaza ca nu scade febra.....Maine ma duc sa ii fac o urocultura sa vad daca este infectie urinara.....E asa de rau sa il vad blegosat ca o carpa...si sa arda si sa nu am ce sa ii fac

sanatate multa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

baby, pe Tudor! si eu ii dadeam Isei laptic, ca pe vremuri. nu ma gandeam ca ar ajunge sa refuze vreodata iaurtul

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Acum e mai binisor fata de pranz....Sa vedem ce noaptre vom avea...Acum a mancat jumatate de iaurt si un sfert de banana...Sunt foarte multumita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui baby78

LA MULTI ANI, RADU ALEXANDRU!!

LA MULTI ANI, GIULIA!!

Puiul meu de ieri este apatic...Pe la ora 18 i-am dat panadol caci avea temperatura 38,..seara la plimbare..tare apatic si adormit...Acasa am constatat ca are iar temperatura..38.8...I-am pus supozitor cu paracetamol...Toata noaptea s-a foit si gemea in somn...La ora 2.30 i-am mai pus un supozitor caci avea 38.9....La 5 dimineata 38.6 i-am dat panadol......
Azi a avut 37.8 pana cand a adormit la mama mea in brate...frigea...avea 39.3....I-am dat un supozitor de paracetamol si la 17 merg la pediatra....
Ma ingrijoreaza ca nu scade febra.....Maine ma duc sa ii fac o urocultura sa vad daca este infectie urinara.....E asa de rau sa il vad blegosat ca o carpa...si sa arda si sa nu am ce sa ii fac

sanatate multa

multumesc...Sanatatea e mai buna decat toate...Nu conteaza nimic daca strumful nu e bine

Mergi la inceput