Un membru dc...in lacrimi!

Raspunsuri - Pagina 53

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

precizare: discutie pur pedagogica

o sa razi...dar e perfect pedagogic. sunt reguli si se respecta. in felul asta nu se bat pe locuri. de asemenea, dupa un numar de zile "vechime" invata si ca nu e voie sa se ridice de la masa fara permisiune s.a.m.d.

acu' sa nu-mi vii cu neridicatul de la masa fara permisiune...ca nu-mi aduc ever aminte ca intr-o familie, la masa, sa te ridici fara permisiunea celui mai in varsta. sau adult fiind sa te scuzi ca te ridici macar, mimand cererea permisiunii. e elementar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

in ce a constat gustarea din acea zi, de a fost nevoie de portionare ? si de ce nu au fost pusi la aceeasi masuta cei 3 copilasi, pentru a fi mai usor de supravegheat, eventual chiar ajutati sa manance (la 2 ani si ceva, nu toti copilasii au abilitatile dezvoltate pentru a reusi sa pape singuri, mai dau mancare pe ei, pot varsa recipientul cu mancare, etc.)
a, cu ce facea Roxana portionarea mancarii ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui NinaB

amanunt:

fiecara copil are un loc fix in sala de mese. masa lui, scaunul lui. era o chestiune de noroc pur sa fie toti la aceeasi masa.


Doamne, ce prostie!! Ar fi o regula de respectat daca INTOTDEAUNA copiii ar manca deodata (asa e la gradinita unde am fost cu fata mea, toti copiii merg o data la masa, nu ca unii dorm, altii mananca, altii zburda- tocmai fiindca nu sunt atatea persoane care sa stea cu toti!)
Asta e culmea absurdului daca "in virtutea REGULII"(haolica, ce regula, e vital sa fie respectata! Pai aia-s ca-n filmele cu Stan si Bran) 3 copii foarte mici au fost pusi la 3 mese diferite, ca acolo le era locul!!! Ar fi de plans daca n-ar fi de ras!
TERRY, vad ca tu ai o constiinta lejera, ce mai, fiicei tale i-a zburat varful nasului dar ea e de vina, ca a marait la caine! Afla ca nu copila de 5 ani a fost de vina ci tu, care ai lasat copilul cu o biata femeie bolnava care mai si lua somnifere si mai avea si o potaie irascibila! (btw, ce drac de caine e ala care "trage labe", n-am mai auzit asa ceva, o fi fost corcit cu leu sau tigru).
Si cu ghivecele are dreptate cine spunea ca nu e chiar asa cu "accidentele stupide"; daca ti se face tzandari un ghiveci de 6 kile langa copil mergi si faci taraboi, reclami, faci ceva, ca poate "iubitoru' de frumos", micu' gradinar, mai are si alte ghivece si pisici care data viitoare chiar ar putea ucide un copil.
(cu olim m-am lamurit, deci nu aveam doar impresia ca asa gandeste, din moment ce a reiterat ca si copiii au o vina, nu exista copil nevinovat oricat de mic ar fi

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Nina incep sa cred ca tu esti pusa de conducerea gradinitei sa afli amanunte.Pai Eva era de doua zile acolo.avea 1 an si 11 luni,fiind copil nou nu a avut timp sa invete sa nu se miste de pe scaun,ca doar la varsta ei sigur ca intelege regulile pe care cei care trebuiau s-o ingrijeasca nu le-au inteles.Ce dumnezeu,e elementar ca un copil de nici doi ani sa stea nemiscat cata vreme ceilalti care trebuie s-o ingrijeasca dispar din zona...off offf de ce ai tu impresia ca ma incalt eu cu fesul?

Si totusi faci afirmatii sub un nick anonim,de fapt nu te priveste dar cine stie......daca nu esti in stare sa apari pe toate televiziunile si sa dai declaratie scrisa atunci vezi-ti de treaba ta.....

Despre faptul ca s-a intocmit plangere penala s-a spus peste tot asa ca nu avea ce sa afle suplimentar.

Nick-ul mi-a fost reactivat deoarece o prietena a cerut-o..nu eu si am lasat la latitudinea moderatorilor daca sa mi-l lase activ sau nu.

Orice s-ar spune asta nu schimba intrebarea mea la care nu ai raspuns....."de ce era eva nesupravegheata?"

Spun astea din respect pentru cei ce m-au sustinut moral,niste necunoscuti in fond . Subiectul il las deschis ca sa va tin la curent cu starea Evei.Datorita voua am avut curaj sa iau deciziile pe care le-am luat....Documentele conteaza nu vorbele..astea nu se pun la dosar.Oricine poate afirma orice corect?
Eu mi-am declinat si identitatea si povestea am facut public totul deci nu am nimic de ascuns si cred cu tarie ca justitia romana isi va face datoria.

Daca credeti ca mai vreti,voi fetelor sa stiti ce face Eva si care e evolutia,ori ma intrebati pe facebook,sau la odisee sau pe pm.

Acm ma scuzati am gresit masuratul camerei cu 10 cm si nu va incapea patul......tre` sa refacem tot.....

va pup si multumesc pentru sustinerea morala.,



https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098


Madalina si Eva-Maria


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

din principiu, copiii merg toti la masa...nu pe rand...ii trezeste pe toti odata, se imbraca, spala, pipi si pe urma coboara in sala de mese.
Ca fiecare are locul lui, e ok, nu contest. si fiul meu cel mare are locul lui si numai acolo se aseaza. dimineata cand sunt numai ai mei la masa, cel mic e asezat langa fratiorul lui, iar o ingrijitoare sta langa pitic sa-i dea sa manance, sau sa-l ajute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

scria ca discutia e pur pedagogica? si ca in timp se formeaza si restul de deprinderi?
sau n-am fost singura care lucra azinoapte? si ar trebui cafea la toata lumea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NinaB


sau n-am fost singura care lucra azinoapte? si ar trebui cafea la toata lumea...




Ai putea vorbi tu asa...mai frumos un pic?!

Tocmai limbajul acesta al tau superior si ironic nu imi/ne place!!



*Blackmoon Lady 15+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Acum ca Eva se joaca cu taica`su`...il unge cu crema...apropo si zice ca nu ma doare,incerc sa o linistesc pe doamna care face afirmatii gratuite,spunandu-i ca spre deosebire de ea care lucreaza probabil pe un salariu de .....,eu am o conditie materiala foarte buna...avem doua masini una eu Ford focus, una sotul o toyota auris,ne permiteam si ne permitem vacante numai inafara,recunosc nu la noi,....copilul meu daca a plans ca a vazut la un copil o jucarie...o intrebam pe mamica respectiva de unde o are,apoi in secunda doi plecam eu sau sotul si i-o cumparam....si asa facem si acum....daca Eva a poftit la o rochitica ..euu pac am daramat rafturile....deci copilul meu a fost tratat asa cum merita...ca o comoara.....pentru ea nimic nu e scump....totul se poate si e permis.....in mintea mea probabil daca platesti ai si servicii de calitate....ca la jucarii ca la haine....ete ca desi am crezut ca o gradinita-cresa privata ar fi fost un loc unde sa fie tratata ca o regina...se pare ca in locul ala ea nu avea nici o importanta....din pacate..iar suferinta ei nici macar nu a contat pentru acei .....nu stiu cm sa spun ca oameni nu mi se pare corect...
Spunea cineva ca nu-s nebuna sa-mi sabotez avocatul...la ce contract am facut cu el si cat ma costa il ascult mai mult ca pe Dumnezeu.....ce spune el e lege.....e foarte bun si foarte al diavolului.Daca dau o caruta de bani atunci respect ce spune....e ca la doctor.....am platit consultatia,imi iau reteta si urmez tratamentul ca sa fie bine.Am prea multa minte ca sa ma cobor la nivelul unui trol.
Si ma felicit ca l-am ascultat in tot ceea ce am facut.....pe avocat zic ....

Fetelor sunteti intr-adevar cele mai tari.
Va multmesc enorm pentru incredere,ati vazut ca datorita voua am avut curaj sa apelez si la presa,si Mirela stie ce si cum.....a acceptat sa ma primeasca din nou aici......ii multumesc si ei enorm de mult.....

Si voua inca odata....mi vin io acus acus....





Madalina si Eva-Maria





Madalina, cu toata empatia pentru suferinta prin care treceti, Eva, in principal, si tu, alaturi de ea, mesajul asta nu avea ce sa caute in povestea unei mame care cauta sa faca dreptate pentru fetita ei.

Eu am vazut in aceste randuri o mandrie care mi-a lasat un gust amar si mi-a taiat din avantul cu care te sustineam, chiar si fara sa scriu la subiect.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

SELENE E PENTRU A O LAMURI PE REPREZENTANTA GRADINITEI CA NU BANII CONTEAZA LA TOATA LUMEA...E VORBA DE GEST SI INTAMPLARE CA ATARE.DACA S-AU AFIRMAT CHESTII DE GENUL ALA AM LAMURIT SI EU SITUATIA CUM AM CREZUT DE CUVIINTA.....CORECT?

CUM MAI E LA TINE?E MAI BINE?

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Acum ca Eva se joaca cu taica`su`...il unge cu crema...apropo si zice ca nu ma doare,incerc sa o linistesc pe doamna care face afirmatii gratuite,spunandu-i ca spre deosebire de ea care lucreaza probabil pe un salariu de .....,eu am o conditie materiala foarte buna...avem doua masini una eu Ford focus, una sotul o toyota auris,ne permiteam si ne permitem vacante numai inafara,recunosc nu la noi,....copilul meu daca a plans ca a vazut la un copil o jucarie...o intrebam pe mamica respectiva de unde o are,apoi in secunda doi plecam eu sau sotul si i-o cumparam....si asa facem si acum....daca Eva a poftit la o rochitica ..euu pac am daramat rafturile....deci copilul meu a fost tratat asa cum merita...ca o comoara.....pentru ea nimic nu e scump....totul se poate si e permis.....in mintea mea probabil daca platesti ai si servicii de calitate....ca la jucarii ca la haine....ete ca desi am crezut ca o gradinita-cresa privata ar fi fost un loc unde sa fie tratata ca o regina...se pare ca in locul ala ea nu avea nici o importanta....din pacate..iar suferinta ei nici macar nu a contat pentru acei .....nu stiu cm sa spun ca oameni nu mi se pare corect...
Spunea cineva ca nu-s nebuna sa-mi sabotez avocatul...la ce contract am facut cu el si cat ma costa il ascult mai mult ca pe Dumnezeu.....ce spune el e lege.....e foarte bun si foarte al diavolului.Daca dau o caruta de bani atunci respect ce spune....e ca la doctor.....am platit consultatia,imi iau reteta si urmez tratamentul ca sa fie bine.Am prea multa minte ca sa ma cobor la nivelul unui trol.
Si ma felicit ca l-am ascultat in tot ceea ce am facut.....pe avocat zic ....

Fetelor sunteti intr-adevar cele mai tari.
Va multmesc enorm pentru incredere,ati vazut ca datorita voua am avut curaj sa apelez si la presa,si Mirela stie ce si cum.....a acceptat sa ma primeasca din nou aici......ii multumesc si ei enorm de mult.....

Si voua inca odata....mi vin io acus acus....





Madalina si Eva-Maria





Madalina, cu toata empatia pentru suferinta prin care treceti, Eva, in principal, si tu, alaturi de ea, mesajul asta nu avea ce sa caute in povestea unei mame care cauta sa faca dreptate pentru fetita ei.

Eu am vazut in aceste randuri o mandrie care mi-a lasat un gust amar si mi-a taiat din avantul cu care te sustineam, chiar si fara sa scriu la subiect.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!







Selene, dupa parerea mea, acesta a fost un mod nu tocmai potrivit de a combate afirmatia Ninei de la inceput prin care sugera ca Madalina voia bani....EURO...daca nu pornea scandalul!Cred ca a vrut sa sublinieze ca nu banii o intereseaza pe ea ci binele copilului!

Insa Madalina poate explica se a vrut sa puncteze...eu interpretez spusele ei,doar!



*Blackmoon Lady 15+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput