FIV 291

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

brunica mea-ce faci?cum esti?ce face bebe?cere de papa?

ninah-cel mai bine e sa schimbi drul daca nu iti da destule informatii incat sa fii tu psihic ok!cauta un dr care sa iti explice ce si cum..ptr ca sarcina e obtinuta asa greu..o sa ai paranoia mereu!o sa te sperii din orice fleac-asa ca ai nevoie de un dr ecografist ff bun si comunicativ!

amy-tu cum te mai simti?

camryna-cum esti?sper ca nu ai renuntat totusi la tratamentul de sustinere!

eu azi am eco la 14..am emotii..insa vad ca bebelina si-a revenit-da din picioruse ca inainte!trebuie insa sa vb cu drita de tensiunea mea..hmm..

Doamne ajuta pana la capat!
+26 fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

uratica mare lucru nu simt, dorm destul de mult si mai am ceva intepaturi ici si colo !
in rest nu mananc mai mult ca de obicei , nu mi e rau, sunt ok!
abia astept sa vi de la echo sa ne spui ce face pitica!
si ai dreptate! chiar ca trece incet timpul
fetelor sper ca sunteti toate bine

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Citat:
citat din mesajul lui uratica

brunica mea-ce faci?cum esti?ce face bebe?cere de papa?

ninah-cel mai bine e sa schimbi drul daca nu iti da destule informatii incat sa fii tu psihic ok!cauta un dr care sa iti explice ce si cum..ptr ca sarcina e obtinuta asa greu..o sa ai paranoia mereu!o sa te sperii din orice fleac-asa ca ai nevoie de un dr ecografist ff bun si comunicativ!

amy-tu cum te mai simti?

camryna-cum esti?sper ca nu ai renuntat totusi la tratamentul de sustinere!

eu azi am eco la 14..am emotii..insa vad ca bebelina si-a revenit-da din picioruse ca inainte!trebuie insa sa vb cu drita de tensiunea mea..hmm..

+26 fetita

Buna , Uratica ,sunt bine , fara durere de CM sau foarte vaga , sigur nu voi opri tratamentul de sustinere pana nu vad beta negativ.
Iti multumesc din inima pt.incurajari si sustinere , esti o tipa extraordinara si-ti doresc multa fericire alaturi de fetita , de familie
Bruni , ma bucur ca esti bine !
Amy ??

Mergi la inceput

buna fete dragi!

brunica-stai linistita ca nu simti nimic pana pe la 4 luni..nu e asa cum zicea lumea..ca simti,ca ti-e rau etc etc..nu e o regula!in afara ca burtica creste-nu simti mare lucru!ai grija de tine fetita draga!

camryna-multumim mult!insa sincer-asa de mult imi doresc sa fiti toate cu burtica si usor usor sa transformam forumul asta in forum de burtici cu pitici!hai ca mai ai un pic..rezista!incearca sa te gandesti la lucruri frumoase care te fac fericita!

am venit si noi de la eco-suntem bine..suntem o grasunica frumusica,avem deja 1,300 kg..am crescut destul de multisor..ne gadila dna dr si noi miscam intr-una!nu am vrut sa stam la masuratori-dar intr-un final ne-a pacalit dna dr si e totul ok!
cat despre tensiune..avand in vedere ca nu e in fiecare zi asa mica a zis ca nu poate sa imi dea tratament!mi-a zis sa mananc ciocolata amaruie si sa beau ff multe lichide..si sa mananc sarat..cah..dar asta e-ne conformam!insa de asta misca pitica mai lent,din cauza tensiunii mele....hmm..o sa am grija sa o tin sub control..daca nu trebuie sa ma tina in perfuzii!si sunt abia in luna 6!si deja bebelusa e cu caputul in jos si cracii in sus!desi e risc scazut de nastere prematura..e mai bine sa stam cumintele in patuc..fara efort si fara sa stam prea mult in picioare!ne-a felicitat dna dr ptr ca crestem ca la carte..lichidul amniotic si toate cele sunt ok..asa ca suntem mai linistite!

va pupacesc pe toate si sper sa aud de la voi numai vesti bune!

+26 fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

uratica draga urmez eu la eco sa vedem, cat de mari suntem ..ma duc miercuri (luni intru in 31 de saptramani) abea astept sa imi vad grasunul

29+

Mergi la inceput

monule-tinem pumnii!dar cu siguranta va fi bine si la tine!

+26 fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Salutare!
Eu am vorbit cu dna dr si mi-a zis sa iau tratamentul in continuare si sa stau linistita , caci momentan altceva nu are ce sa-mi dea. Marti merg la eco si vom vedea, acum mai am cate un pic de maroneala si ceva dureri difuze de burta dar sper sa se opreasca. Cum vrea Dumnezeu!
In rest vad ca se instaleaza greata bine si durerile de sani.

Multumesc Bunului Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

uratica ma bucur ca micuta e in grafic si tu la fel!
amy sper ca ti a trecut sangerarile si esti bine!
camrynna abia astept sa vi cu beta mare!
gravidutelor voi ce mai faceti , cum sunteti?
pe mine ma intepat azi mai tare in zona abdominala si am avut o perioada scurta o stare de ameteala! m am speriat!
sper sa nu fie ceva grav!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Buna , fete ...
Bruni , Amy , Uratica , a avut vreuna dintre voi dureri de mijloc inainte de BETA ?
La mine asta e un simptom de CM si ma omoara ...E abia ziua 5 de la ET pt.numele lui Dzeu ...chiar trebuie sa doara atat de rau si atat de devreme ?

Mergi la inceput

brunica-nu te speria ca e normal!ai grija insa la tensiune..eu asa pateam si patesc cand imi scade brusc..sa iti monitorizezi daca poti tensiunea!
si..cand simti ameteli te intinzi in patuc pe partea stanga si stai pana te linistesti..iar durerile si intepaturile sunt normale!tu mai iei nospa?mie cum am mai zis mi-a dat si scobutil in caz ca ma doare mai tare..insa nu a fost si sper ca nu va fi nevoie!insa scobutilul(nu stiu daca il gasesti si acolo) relaxeaza imediat uterul..e mai bun ca no spa-insa nu trebuie exagerat!

camryna-mai fetita-tu cred ca pana la urma ti-o iei pe coaja de la mine!o zi optimista..una in butoi..sarcaul sau saracii bebelasi o sa iasa super stresati la cat i-ai zapacit de cap!hai ca nu mai ai asa mult pana la beta!eu stiu ca e greu..insa Dzeu e acolo sus si te vede!nu mai stresa piticutii din burtica!si da..durerile sunt normale!!poti sa iei no-spa 3 pe zi!si apropo de senzatia de iritare a uterului..tu inainte de fiv ai facut secretiile si un examen la urina ti-ai facut??sa nu cumva sa ai vreo infectie si de asta sa te doara asa..insa eu cred ca e de la bebe sau bebei-de care mi-e mila sincer la cat ii inebunesti de cap!hai revino-ti si nu mai cauta atatea simptome-ptr ca organismul fiecareia actioneaza diferit!incearca sa faci si altceva in afara sa verifici chiloteii si sa te gandesti la dureri,simptome etc!mai iesi si tu pe afar,mai cheama o prietena la tine, muta-ti gandul de la fiv si ai sa vezi ca va fi mai bine!si mai lasa-le in mama lor de vise!incearca sa mai visezi si cu ochii deschisi la faptul ca ai in burtica bebei si ca totul va fi bine!ptr ca in majoritatea viselor subconstientul lucreaza-fa-l sa lucreze in favoarea ta!

+26 fetita

Mergi la inceput