FIV 291

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Bruni, ce bine ca sunteti OK amandoi. Sa dea D-zeu sa ai parte de 9 luni minunate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CYC31 spune:

Bruni hai ca te-am asteptat sa vii cu vesti, ma bucur ca sunt cele dorite, adica bebe e cuminte si la locul lui in burtica ta! Bafta pe 22 aug, sarcina usoara iti doresc sa ai!
ninash scuze felicitari si tie pentru reusita, o sarcina la termen si de vis sa ai!
Bianca sa-ti traiasca baieteii, recunosc si eu ca anul trecut cautam sa vad clinici prin Londra, ca urmare a reusitei tale, insa la noi venirea acolo o intelegem a fi concediu nu procedura FIV, in plus nu prea am vazut ca femei peste 40 ani cum sunt eu au facut FIV sau au reusit, statistica nu prea era atragatoare. Oricum te felicit pentru minunile tale de baietei, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de copilasii vostri.
Uratica draga mea Pup si eu o burtica draga, poateeee se lipesteeeee, am abuzat de sot in week-end (eu visatoare) cel putin daca nu iese, chiar ne era dor unul de altul de mai bine de 1 luna
Camrynna e mai bine sa incerci sa eviti sa tii direct pe burtica laptopul, insa nu te mai stresa din orice, te rog! Hai stai cumuntica, nu ti-ar strica sa faci putin nani, (aha si eu am avut firisoare foarte mici dupa FIV 6 si reusit, insa embrionul s-a oprit in evolutie) Asa ca nu mai cauta ia chiloti si prin hartii, sper ca nu le pastrezi ca amintire, lasa embrionii sa prinda linistiti, medrol se da acum eu am avut si a fost bun majoritatea doctorilor il recomanda. Eu personal si fumez si beau cafea, la FIV 3 am baut cafea cu lapte fumat a prins, ca si la FIV 6 cafea simpla (nu ca as fi un exemplu de urmat, ci de evitat), insa parerea mea e ca stresul este cel mai mare dusman al FIV-urilor si tensiunea. Te
Gata plec sa ma pregatesc, caci nepoata cea mare (care e o punctuala fierbe, ma asteapta de dimineata sa mergem la piscina, sper sa ma descurc cu cea mica... e racheta si argint viu) Poate reusesc si eu sa fac o baie
pupiciiii tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninahsn77 spune:

Buna fetelor!
Bruna, felicitari!!!!!! Eu ma duc la echo abia joi, imi e fffff teama pentru ca am dureri care se localizeaza in partea de jos a abdomenului.
Cumva ti-au explicat ce ai voie sa mananci, ce medicamente poti sa iei, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Bruni, felicitari, graviduto!
gata, acum m-am linistit!
Inca o "veterana" a izbandita in lupta noastra pentru BB!

Felicitari tuturor gravidutelor. va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi si necoliciosi.
Iar aspirantelor le doresc putere sa treaca peste micile obstacole, pentru ca rezultatul mult asteptat merita toate eforturile.
Va pup cu drag!

Moshulik , mami fericita de Maria Alexandra( 23.09.2010)
Poze Mare Iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

bruni si mie mi s-au lungit urechile asteptand vesti de la tine..si acum ma bucur ca sunteti bine..iti doresc sa ai o sarcina fara probl si sa te bucuri de bebele mult asteptat
cyc pupsi ma bucur ca mmai tragi cu ochiul pe aici
camrynna acum ca ii ai in burtica simte-te graviduta si nu mai te gandi la lucruri negative... relax, relax..fiecare dintr-e gravidute a trecut cu emotii prin destule faze ..dar corpurile noastre difera si orice am spune nu te poti lua 100 la 100 dupa noi ..treb sa vb cu dr sau macar cu asistenta de fiecare data cand tie t-i se pare ceva ineregule..

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

loretta, cyc , moshulik, monaramona, uratica va multumesc !
lougra merci si tie si te astept cu impresii de la echo! :)
nina mi a zis sa mananc legume , fructe si carne alba, deci nu carne rosie ..
amy cum te simti? eu sunt ok , nu mi e rau , ma mai inteapa din cand in cand prin abdomen..
incerc sa ma odihnesc cat mai mult ,sa mananc cat se poate de corect, incerc sa fiu optimista ca va fi bine !
in schimb , dorm si peste zi si seara destul de devreme!
D zeu ne va ajuta si va avea grija de noi , sa ajungem cu bine la capat!
camrynna te rog frumos sa gandesti pozitiv ! ai sa vezi ca o sa fie bine! acuma mai mult activitati canapeloase, vorba castelanei..
castelana cand ne poti da de stire , asteptam vesti si de la tine! doamne ajuta sa fie cu ochisori!
daniela, cyc e randul vostru ! D zeu sa va ajute si voua!

deci DPN ul meu-8 april! la fel ca amy!
Doamne ajuta!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna3 spune:

buna fete dragi,

M-am intors si eu cu vesti nu prea bune,adica asteptarile s-au confirmat-beta neg.Mergem inainte ,dar doar dupa o pauza mai lunga de data aceasta,cred ca ajunge in 9 luni -3fiv-uri si o sarcina oprita in evol,nu mi-am dat timp sa-mi revin, mi se parea mai simplu sa continui.Sunt atat de obosita psihic incat nu am avut nici o reactie,sper sa nu fie cu efect intarziat.Acum sunt f.ocupata ,am multe de recuperat.Deja mi-am facut si planuri de un binemeritat concediu.Va multumesc la toate de incurajari!

bruni,ami,nina-aveti grija de voi si bebei
camryna -parca ma vad pe mine din urma cu 2 sapt.E aiurea perioada asta de astepare,dar trece.Fii optimista.Bafta multa!
castelana-bafta si tie
daniela draga-tu cand incepi?
many,cyc,uratica-

la tote fetele si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Citat:
citat din mesajul lui monaramona

bruni si mie mi s-au lungit urechile asteptand vesti de la tine..si acum ma bucur ca sunteti bine..iti doresc sa ai o sarcina fara probl si sa te bucuri de bebele mult asteptat
cyc pupsi ma bucur ca mmai tragi cu ochiul pe aici
camrynna acum ca ii ai in burtica simte-te graviduta si nu mai te gandi la lucruri negative... relax, relax..fiecare dintr-e gravidute a trecut cu emotii prin destule faze ..dar corpurile noastre difera si orice am spune nu te poti lua 100 la 100 dupa noi ..treb sa vb cu dr sau macar cu asistenta de fiecare data cand tie t-i se pare ceva ineregule..

MULTUMESC DOAMNE
29+

Buna , Monaramona , ce mai faci ? cum e bebe ?

Bruni,ce canapea :))) eu dorm continuu ,,in viata mea nu dormeam dupa amiaza , dar de ieri dorm intr-una ..ma trezesc decat sa ma duc la baie , la bucatarie sa-mi iau cate ceva din frigider ...
cand nu dorm ,stau pe net

Camrynna ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Donna imi pare tare rau, insa viata asta uneori este tare dura, iar noi trebuie sa fim tari, sa luptam si poate si invingem. Stiu ca nu existe cuvinte care sa te faca sa te simti mai bine, insa imi place ca mai vrei sa mai incerci, merita si incearca atat cat te tine buzunarul si sanatatea. Te si sper sa mai primim vesti de la tine.
Bruni felicitari ptr.samburel. Sigur pe 22.aug. vei plange cand vei auzi inimioara
Pup si celelalte gravidute, dar si pe viitoarele , Castelana si Camrynna.
Draga mea CYC ma bucur ca ne citesti si deja intrezaresc o aspiranta optimista. Te citesc cu mare drag si sper ca din toamna sa dau de tine pe la gravidute prin FIV si apoi mamici prin FIV

Noi plecam in zori in Bulgaria, nu am nici o tragere, nu pot sa ma ancorez in prezent . Singurul lucru care ma mai mobilizeaza este pregatirea lui Vlad ptr. gradi. La serv. este o harababura de nedescris si nu ma trage ata sa ma intorc, dar nu am ce face si nici nu vreau momentan sa-mi caut altceva, pana nu vad ce facem pe viitor.
Sper ca la intoarcere (cu toate ca imi iau laptopul cu mine, dar nu stiu ce timp o sa am sa intru pe DC) sa gasesc numai vesti bune.
Va pup apasat fara exceptii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Brunico bravo,sa ai o sarcina de vis
Camryna ma bucur pt. cei 2 embrionasi.Stai linistita ca se mai intimpla sa ai ceva scurgeri dupa transfer,de acum te rog sa stai cuminte,sa nu te mai stresezi,sa te cosideri graviduta.Sa dea Dumnezeu sa fie bine.(o sa-ti trimit si un p.m cu adresa)
Donna imi pare tare rau,atit de mult imi doresc sa reusim toate
Cyc-ule drag mergem impreuna pina la capat ,ok? Eu astept sa-mi vina ciclul saptamina aceasta si apoi din ziua 20 incep estradiol(cca.12 zile)si apoi incep stimularea.Tu ai deja schema de trat.?

daniela

Mergi la inceput