Strugurasi Sept-Oct 2011-HAYAT JADE SANATATE (92)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

seidana eu cred ca poti sa scrii numele de botez in dreptul listei de pe prima pagina cred ca ar fi mai bine asa, parerea mea.

Cea mai fericita mami 35 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

racheel-Lorena-Adriana

buna fetelor gravidutelor

azi mi-e somn de moooor...doar ce m-am trezit si iar mi-e somn

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 35+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Am vb cu HAYAT

cum a zis Kora e ametita si nu ajunge la cafea ca nu are marunti si e si departe cafeaua... asteapta musafiri cu o cafeluta aromata..

Dr a controlat-o si coluul pare mai scurt ca si ieri, o sa o mai tina in spital pt perioada nedeterminata, si dupa masa mai face eco si control....

Bebe e inca mic nu are decat 1300 g...

36+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

cum??? in loc sa fie mai bine e mai rau? Nu se poate!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kora_B

Si mie la tel, acum o luna, mi-au zis tot de 4000 ron ca decontare.
Le-am trimis acum un email de confirmare/infirmare a sumei, sa am si ceva scris.
Daca intra pe decontare si dr Constantin ar fi ceva, ca as naste la ei. Daca nu, raman tot la Medlife ca am si reducere de 10% acolo, fiind la a2a nastere la ei.

Andreea, Flopi, daca mai aflati ceva de suma decontata sa-mi spuneti si mie va rog.

Citat:
citat din mesajul lui flopishtica

Andreea, foarte interesant ca s-a micsorat suma. O sa sun acum la ei sa vad ce spun. Sunt foarte curioasa.

In ceea ce priveste inchiderea, da e sigura treaba, dr-ul meu e la Polizu si m-a anuntat de aprox o luna - intre timp nu s-a schimbat nimic ref la data inchiderii.

30+ cu minune de

31+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

la regina maria se deconteaza 2800 lei

34+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kora_B

Andreea, daca vrei iti dau PM cu nr fetelor care au venit la mine la apartament la curatenie. Au facut treaba buna.

De firme nu stiu sa-ti spun ca sunt mai scumpe decat pers particulare si am preferat sa nu apelez la ele.

31+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

da , te rog Kora, daca ma poti ajuta cu nr de telefon si ceva date de pret.

34+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Sei, daca nu vrei sa incarci prima pagina pune listuta pe grup, pe yahoo.o putem lua de acolo...ma gandesc.

oanaiasi - oana maria

Ma gandesc la fetele noastre din spital...o sa treaca toate..
colega mea a stat de la 26s pana la 34 si uite ca totul a fost bine pana la urma.bb de hayat e cam princhindel in schimb, trebuie sa mai reziste la garsoniera.. daca mergeti fetele la ea duceti -i o cafeluta decofeinizata. cea cu cofeina poate stimula hipertonia uterina.

doamne doamne o sa aiba grija de fetele noaste!

Oana 32+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

Numele de botez Alexandra Irina

ohh imi pare rau sa aud ca Hayat e mai rau decat ieri.. cel mai bine e sa stea linistita acolo si sa continuie tratamentul, au mai fost cazuri cand s-a dus totusi pana macar in s 35 sarcina cu probleme...
Multa sanatate si putere ii doresc..

Pupici

35+cu Kate Rina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Am revenit si eu acum de la medicul de familie, mi-am luat prenatalul pe august.
Imi pare rau sa aud ca Hayat nu se simte mai bine, sper ca pana la urma acel tratament pe care il face sa isi faca si efectul...
Numele meu de botez este Mihaela.

32+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Salut,

Imi pare rau ca Hayat se simte mai rau . Noi ii dorim multa sanatate.
Azi am fost la eco si mi-a spus doctorul meu ca exista o pastiluta care daca o iei tine bebe-ul 24h in burtica, dar cica e in jur de 1000 euro una. Spunea ca se foloseste de obicei daca ai nevoie sa ajungi dintr-un oras in altul pentru nastere si ca in state se foloseste daca exista riscul sa nasti prematur.

Nu stiu starea financiara a lui Hayat, dar am zis sa scriu aici despre aceasta pastiluta.

Nu am retinut cum se numeste, dar daca are cineva nevoie sa imi spuneti (PM sau aici) si sun sa intreb.

Pupici

Lena - 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

hmmm lena si la ce ti-ar folosi o pastila de 24h daca tu mai ai nevoie de 6-7 sapt? :) e nejustificat de scumpa...

28+

Mergi la inceput