Strugurasi Sept-Oct 2011-HAYAT JADE SANATATE (92)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nane

hmmm lena si la ce ti-ar folosi o pastila de 24h daca tu mai ai nevoie de 6-7 sapt? :) e nejustificat de scumpa...

28+

Da, evident ca este foarte scumpa.

Dar am zis ca e o informatie pe care poate cineva o poate utiliza. (ma bag si eu in seama aiurea )

Lena - 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Citat:

hmmm lena si la ce ti-ar folosi o pastila de 24h daca tu mai ai nevoie de 6-7 sapt? :) e nejustificat de scumpa...

28+

Dar am zis ca e o informatie pe care poate cineva o poate utiliza. (ma bag si eu in seama aiurea )

Lena - 30+

:)) aoleo! nu plange! :))

28+

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Citat:

28+

Lena - 30+

:)) aoleo! nu plange! :))

28+

Nu plang . Si mie mi-a zis azi doctorul k are nu o sa ducem sarcina pana la termen :(. L-am intrebat apoi pe mail daca avea vreun motiv sa spuna asta (ca nu am intrebat atunci) si mi-a zis k e doar un feeling si sa nu il bag in seama

Lena - 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Lena.. si mie mi-i se pare absurd , nu zic ca tu ai zis ceva aiurea , pt a ajunge intr-un alt oras e o sit ok, insa totusi sa tii bebe 1 luna iti trebuie 30 000 E , ceea ce pt Romania.., si nu stiu daca s-ar putea folosi o per asa lunga, ma gandesc ca nu ar fi f sanatos.. zic si eu..
Tu cum te simti? hai mai pove cu noi.. mai mergi la servici? inteleg ca ai fetita nu? ai luat lucrusoare?

Iris
esti in grup.. asteptam poze...

o sa pun numele pe prima pagina maine, sa se aduna mai multe..

Eu de abia pot sta dreapta si respira.. pitik e super agitata si cred ca imi calareste si splina...

36+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Fetele eu plec pe la 4 la dr, nu stiu daca reusesc sa mai intru pe seara, sa nu va speriati.

34+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Lena.. nu imi place de dr tau.. de ce trebuie sa te streseze? eu cred ca singurul care are planuri pt noi e DD, trebuia sa zici ca tu simti ca o duci pana la min 38, nu 40 sa fie termenul ala lung

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreea_t

Fetele eu plec pe la 4 la dr, nu stiu daca reusesc sa mai intru pe seara, sa nu va speriati.

34+ Doamne iti multumim!

te asteptam cu vesti extra bune da?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Lena.. si mie mi-i se pare absurd , nu zic ca tu ai zis ceva aiurea , pt a ajunge intr-un alt oras e o sit ok, insa totusi sa tii bebe 1 luna iti trebuie 30 000 E , ceea ce pt Romania.., si nu stiu daca s-ar putea folosi o per asa lunga, ma gandesc ca nu ar fi f sanatos.. zic si eu..
Tu cum te simti? hai mai pove cu noi.. mai mergi la servici? inteleg ca ai fetita nu? ai luat lucrusoare?

Iris
esti in grup.. asteptam poze...

o sa pun numele pe prima pagina maine, sa se aduna mai multe..

Eu de abia pot sta dreapta si respira.. pitik e super agitata si cred ca imi calareste si splina...

Noi azi am fost la doctor. Pitica mea s-a intors aseara cu capul in sus... mi-am dat seama pt ca am simtit lovituri in vezica, alea pe care le aveam inainte.

Mi-a placut ca Scurtu (doctorul meu) s-a interesat de problemuta noastra (spunea ca a citit in mai multe carti despre capul alungit -> asta aveam noi) si ca acum fetita este cu capul mai rotunjit. Totusi mi s-a parut bucuros ca bebe-ul e cu capul in sus si zicea el daca nu se intoarce o sa facem cezariana. I-am spus "am eu grija sa se intoarca " Dupa cum ma gandeam nu avem inca 30 sapt, ci 29w1d (aveam diferenta asta inca de data trecuta)... asta e.

Ne-a spus ca nu crede ca ajungem la termen, si in cazul asta o sa mergem la Cuza (adica la stat)

Hadlock-ul este 27 cm, cred k e din cap pana in picioare masuratoarea, nu? Gramajul nu mi-a spus si nici nu mi-a scris (nu mi-am dat seama sa intreb :().

Mi-a mai zis ca si data trecuta ca am lichid amniotic cam putin.... nu ingrijorator de putin, dar e la limita .

In rest e ok, am revazut dovada ca e fetita .

De cumparaturi am luat: carut, lenjerie de pat (patut ne da cineva) niste salopetele si body-uri, balansoar si chestii de igiena. Chiar azi am mai facut comanda la o farmacie online care are preturi super ok.

Cam atat

Lena - 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Imi pare rau sa aud de HAYAT .... dar sunt sigura k si ea si BB sunt niste invingatori si vor reusi!!!!

ATHOSIK - ELENA-LAVINIA

36+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dupa-masa fetele.
Daca vreti sa ma treceti sipe mine in listuta,numele meu este "Lacramioara-Parascheva" pentru pomelnic. Poveste speciala oarecum cu numele meu,pentru ca in certificat sunt doar Lacramioara,dar am fost botezata in ziua SF Parascheva,de un preot batran.Mi-a spus Parascheva cand m-a scufundat in apa,nu cum mi-au spus parintii.Am inteles de la bunici ca am fost ultimul copil botezat de el.

O sa merg si eu la biserica duminica desi nu merg prea des , sa ma rog pentru toate.

Va pupic,eu am dormit tun 2 ore la pranz.

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 35+ cu Ioana Teodora
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput