Strugurasi Sept-Oct 2011-HAYAT JADE SANATATE (92)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui flopishtica
Andreea_t, da, Polizu se inchide in septembrie eu deja m-am reorientat - voi naste la Sanador cu medicul cu care nasteam si la Polizu - au decontare cu casa in valoare de 4.000 lei - am vizitat maternitatea si e f ok

27+ cu minune de

draga mea, sti sigur ca se inchide in septembrie? Ai idee de la ce data?
Eu am scris la sandor si uite ce raspuns am primit:

De exemplu, pentru nasterea pe cale naturala este 5450 lei pachetul de nastere la care se adauga cazarea in functie de numarul zilelor de spitalizare. Cazarea se achita pe noapte.
Pentru operatia de cezariana, pachetul de nastere este 8200 lei la care se adauga cazarea in functie de numarul zilelor de spitalizare.

De asemenea dorim sa va informam ca de la data de 01.08.2011, Casa de Asigurari va deconta 3000 lei in cazul nasterii – 2000 lei pentru mama si 1000 lei pentru nou nascut.
1. Camera Tip I Lux - 760 lei (single),
2. Camera Tip I - 640 lei (single),
3. Camera Tip II - 500 lei (single),
4. Camera Tip III – 390 lei (dubla – se pot interna doi pacienti).

34+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

Kora, da, la semnarea contractului in care se trece inclusiv numele medicului mi-au spus ca voi beneficia de reducere - eu nasc cu dr Horia Cioflan, care are contract semnat cu casa.

30+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Kora se fac la cele de stat dar eu am speranta ca deja am pasit pe 36 de saptamini si miine mergem la eco, asa ca in dependenta de rezultate asta voi face.

Ma bucur ca Hayat are gust de cafea, ii transmit eu una virtuala si un pupik sa stea cumintica ca ne rugam sa fie bine si ea si bebe

Kora mie tot mi se pare ca acele analize sunt pu tiroida si nu doar de singe poate doresc sa verifice cum functioneaza tiroida....cind faci echo nu iit fac si la tiroida? mie mereu imi fac la tiroida de fiecare data cind fac echo.

referitor la greutate, eu stiu ca aparatele dau o marja mare de eroare nu pot spune cu exactitate gerutatea fatului, ca de ex, la cumnata mea ii zicea ca fatul are 3000 kg inainte de nastere cu o saptamina, si cind la nascut bebe avea 3600 deci nu are cum sa creasca intro saptamina cu 600 grame asta inseamna ca eu nu dau cu exactitate greutatea, este estimativa si nu trebuie sa ne panicam, la fel cu lungimea copilasului la fel cred ca se dau cu rateuri, asa ca seidana nu te stresa important sa fii tu bine si sa stai cuminita pina vine momentul care e fr aproape

Cea mai fericita mami 35 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

Mergi la inceput

Andreea, foarte interesant ca s-a micsorat suma. O sa sun acum la ei sa vad ce spun. Sunt foarte curioasa.

In ceea ce priveste inchiderea, da e sigura treaba, dr-ul meu e la Polizu si m-a anuntat de aprox o luna - intre timp nu s-a schimbat nimic ref la data inchiderii.

30+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Andreea, daca vrei iti dau PM cu nr fetelor care au venit la mine la apartament la curatenie. Au facut treaba buna.

De firme nu stiu sa-ti spun ca sunt mai scumpe decat pers particulare si am preferat sa nu apelez la ele.

31+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Andreea, da, intr-adevar s-a micsorat suma - pentru cele care au semnat contractul inainte de 01.08.2011 se va pastra decontarea de 4.000 lei, pentru cele care semneaza incepand cu 01 august, este valabila decontarea de 3.000 lei.

30+ cu minune de

Mergi la inceput

Da, ptr tiroida sunt analizele alea de sange. Nu mi-au facut eco la tiroida pana acum ca nu au avut motiv. Cum ziceam nu am antecedente nici eu personal, nici in familie, de tiroida. Si probabil ca de asta nu mi-au facut eco. Stiu ca am mai facut analizele astea la inceputul sarcinii, cu multe alte analize la pachet.

Succes maine la eco sa vii cu vesti bune

Citat:
citat din mesajul lui marryan

Kora se fac la cele de stat dar eu am speranta ca deja am pasit pe 36 de saptamini si miine mergem la eco, asa ca in dependenta de rezultate asta voi face.

Ma bucur ca Hayat are gust de cafea, ii transmit eu una virtuala si un pupik sa stea cumintica ca ne rugam sa fie bine si ea si bebe

Kora mie tot mi se pare ca acele analize sunt pu tiroida si nu doar de singe poate doresc sa verifice cum functioneaza tiroida....cind faci echo nu iit fac si la tiroida? mie mereu imi fac la tiroida de fiecare data cind fac echo.

referitor la greutate, eu stiu ca aparatele dau o marja mare de eroare nu pot spune cu exactitate gerutatea fatului, ca de ex, la cumnata mea ii zicea ca fatul are 3000 kg inainte de nastere cu o saptamina, si cind la nascut bebe avea 3600 deci nu are cum sa creasca intro saptamina cu 600 grame asta inseamna ca eu nu dau cu exactitate greutatea, este estimativa si nu trebuie sa ne panicam, la fel cu lungimea copilasului la fel cred ca se dau cu rateuri, asa ca seidana nu te stresa important sa fii tu bine si sa stai cuminita pina vine momentul care e fr aproape

Cea mai fericita mami 35 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

Mergi la inceput

Si mie la tel, acum o luna, mi-au zis tot de 4000 ron ca decontare.
Le-am trimis acum un email de confirmare/infirmare a sumei, sa am si ceva scris.
Daca intra pe decontare si dr Constantin ar fi ceva, ca as naste la ei. Daca nu, raman tot la Medlife ca am si reducere de 10% acolo, fiind la a2a nastere la ei.

Andreea, Flopi, daca mai aflati ceva de suma decontata sa-mi spuneti si mie va rog.

Citat:
citat din mesajul lui flopishtica

Andreea, foarte interesant ca s-a micsorat suma. O sa sun acum la ei sa vad ce spun. Sunt foarte curioasa.

In ceea ce priveste inchiderea, da e sigura treaba, dr-ul meu e la Polizu si m-a anuntat de aprox o luna - intre timp nu s-a schimbat nimic ref la data inchiderii.

30+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

olla
HAYAT, TOTUL O SA FIE BINE, toate ne rugam pt tine si pt bebe , o sa fie totul bine, Dumnezeu ne ajuta pe toate
JADE..fetele, important este sa fiti optimiste si va rugati la Dumnezeu

Matza, super tare bebelina ta, ce m-am mai distrat,ce miscari

Marina, sunt moarta dupa gemei, ce frumos se vad in poze toate la dublu, asta e cea mai mare minune

Marryann...vad ca nimeni nu a zis de numele de botez ale bebeilor, eu sunt foarte de acord sa facem listuta si sa ne rugam

alayna, pai pt asta iti faic tu griji? mai ales daca dr nu ti-a zis ca sunt probleme, pai mami?

toate vad ca avem stari si stari acum, pe ultima suta de metri, ameteli,stari de rau,de moleseala..dar e foarte bien,pt ca bebe se hraneste de la noi si creste mareeee si d'aia suntem noi fara puteri; eu uneori ma simt asa de puternica pt anstere, zic ca o sa fiu foarte curajoasa si ca o sa ma gandesc doar ca o sa il vad in sfarsit pe AYAN, apoi apteori ma apuca de-a dreptul PANICA//

Zubi, mami35+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

imi pare rau ca nu pot trimite sms de pe tel, nu situ de ce, dar as vreea sa ii spun lui Hayat,ca o verisoara de-a mea a patit la fel,si a stat vreo luna internata cu gyniripal sua cum se nueste el,sid r i-a spus ca inainte de perfuzie,sa bea o cafea pt ca de la ele, scade foarte tare tensiunea

si uitati ce am gasit:
http://www.cordcenter.ro/recoltezi_gratuit.html

Zubi, mami35+ cu
minunea mea

Mergi la inceput