Iar febra dupa antibiotic!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Lulu, eu am dat un exemplu cu antibioticul cu spectru larg dat atunci cand nu poti astepta dupa rezultatul unei culturi. Dupa acel mesaj tu ai postat unul cu omuletul care bea alcool intrebandu-ma cum adica sa dai cockteiluri de antibiotice.
Ti-am raspuns frumos apoi, ca medic fiind, stie ce sa dea.
Ti-am si scris in ultimul mesaj ca nu este vorba despre antibioticul dat aiurea, ci despre nelamurirea ta la p[rescrierea antibioticelor fara culturi.
Ei, eu iti spun ca se prescriu pt. ca exista scheme de tratament acceptate in toata lumea, concepute de medici dupa studii amanuntite.
Repet, nu ma refer la ceva viral, ma refer la momentul in care in urma consultatiei un medic stie daca este viral sau bacterian, iar pe baza experientei sale stie sa dea un tratament adecvat.

Facultatea am terminat-o

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikipuisor spune:

Cred ca in ultima perioada se exagereaza cu politica anti antibiotice.

Si eu sunt de acord cu teoria astea dar cand este cu adevarat cazul se da si antibiotic. L-am tinut pe copil 3 zile acasa cu febra, am fost cu el apoi la dr, si dr mi-a zis de antibiotic.

Acum este a2 a, respectiv a 3a oara cand ii dau. Nu sar imediat la antibiotic, dar cred ca si antibioticul are rolul lui (mare descoperire pe pamanatul asta, ca altfel muream pe capete).

Oricum fiecare mamica stie cei mai bine ptr copilul ei, oricum mamica care nu sare din prima la antibiotic si se duce la 2 dr cred ca e una normala..zic eu.

Sa fim sanatosi...oricum toate mamicile (pro antibiotic, contra antibioticului) care mai intai se gandesc, se informeaza sunt mamici bune.

Va pup..

Mergi la inceput