FIV in Ungaria 135

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaasta

buna, fetelor!

am si eu o intrebare. pe 2 septembrie am programare pentru o prima consultatie la dr. Kovacs la Budapesta si ma gandeam daca tot acum imi da si schema de tratament?! adica, ar trebui sa ma duc pregatita sa imi cumpar medicamentele de acolo? la voi cum a fost, la prima consultatie ati primit si schema de tratament?

mie mi-a data schema de tratament la prima consultatie si medicatia pentru 5 zile.
Am plecat cu lada frigorifica dupa mine, deoarece medicamentele trebuie sa stea la rece.

anchusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

multumesc , anchusa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

ancusha deci tie-ti scade doza la 0,25, nu la 0,3.merci!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Am ajuns cu bine, am fost si la consultatie si m-am cazat deja ...

Deci ... situatia e putin diferita fata de primele 2 FIV-uri cand aveam 14-16 foliculi pe vremea asta. Acum sunt in jur de 8 ... din care 2 de 14 si ceilalti de 11-13. Nu stiu daca e de bine sau de rau ... important e sa fie buni, nu? Nu conteaza ca nu-s asa multi Mi-a schimbat putin tratamentul ... Mi-a dat in plus 75 ui de Gonal si Cetrotide 0,25. Voi de unde luati injectiile? Eu am luat azi cetrotidele de la clinica, dar n-am mai luat asa ceva, deci nu-mi dau seama daca e mai scump sau nu ...

Poimaine merg iar si-mi spune cand va fi punctia... A zis ca sunt sanse sa fie in we ... nu ma gandeam ca e asa devreme... Eu imi rezervasem 12 nopti, dar am platit doar 10 in cele din urma...

Deocamdata suntem optimisti amandoi... si avem de gand sa profitam de zilele astea linistite...

Va pup si va astept cu veti bune!

anaasta, eu cand am venit la prima intalnire cu PK, eram Z2 ... si am inceput tratamentul in acea zi. Din pacate, n-am gasit GonalF la farmacia indicata de PK, asa ca l-am luat din tara ... altfel nici nu stiu cum as fi procedat, ca nu aveam frigiderul la noi

monilaza, eu sunt Z6 de stimulare si n-am nimic ... nici intepaturi ... nici durere sau presiune ... asa ca stai linistita! Eu am experienta unei hiperstimulari si e groaznic ... mai bine sa nu simti nimic ... ovarele lucreaza oricum, fii linistita!

anchusa, te astept si pe tine aici ... ca e cald si bine

Loretta, fii linistita, ca are DD grija de bebeii tai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

Chris, e f bine sa stii! Importanta este calitatea ovocitelor, citisem chiar un studiu ca 8-9 ovo ar fi numarul optim.

Despre medicamente: si eu am luat de la clinica prima data, insa ulterior am luat numai de la farmacia Deli, este vis-a-vis de gara - Alkotas ut, in josul strazii pe care se afla clinica.
Iti pun link ca au pag de net, si este si o harta.
http://www.deligyogyszertar.hu/cikk.php?id_cikk=295

Anchusa, tu de unde ai luat suprefactul? ca am dat un ochi pe net si in romania nu prea vad sa fie

MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

Cris..stai foarte bine cu productia.8foliculi sunt arhisuficienti, iti urez sa ai 8 ovocite- 8 embrioni buni.Eu am avut foliculi de 14 abia la a2a consultatie. Daca acum au foliculii 14 pana la urmatoarea consultatie pot ajunge la 20 si atunci te poate programa pentru duminica la punctie.
Cat este de cald?! eu deja lesin de cald
cybele suprefactul l-am luat de la Szeged cu reteta scrisa de un medic de aici.
aristica, anaasta cu placere

anchusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

cybele, multumesc de link... cred ca o sa merg si eu acolo data viitoare... poate e putin mai ieftin. Mie cerotidele mi s-a parut putin scump (10 400 ft), dar poate asa e pretul
anchusa, e tare cald, intr-adevar ... dar nu conteaza, imp e sa fie bb-ii lipiciosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

fetelor...farmacia de la clinica apartine tot de farmacia Deli...de fapt tot aia e doar ca acolo vand exclusiv medicamentele pentru FIV.

Cetrotidele si Ovitrelul atat costa si in Romania si la Deli si la clinica.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

multumesc de raspunsuri, fetelor!

deci, inteleg ca ar fi mai bine daca m-as duce cu vreo lada frigorifica dupa mine sau cu o geanta care pastreaza lucrurile reci...

e prima data cand incercam un FIV (adica, sper sa zica dr. Kovacs ca se poate - desi ma gandesc ca daca din mailuri a priceput despre ce e vorba si m-a programat, o fi existand ceva speranta si pentru noi), mie mi-a iesit AMH-ul 0,07. incerc sa nu ma gandesc prea mult, dar cand vad cum alte fete se streseaza pentru un AMH de 0,3, ma apuca disperarea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Monilaza, unde esti? Cu ce vesti ne incanti? Sper ca bune...

Mergi la inceput