FIV in Ungaria 135
Raspunsuri - Pagina 17
Cris_25 spune:
Multumesc, la fel si tu ... Sper sa ne gravidim toate 4 Loretta vine prima cu vestile bune ... apoi urmam noi
Tu cand pleci la Szeged?
samira33 spune:
este foarte bine ca ai facut clamyia,cris
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
anchusa spune:
Cris... daca ai avut mereu rezultat negativ asa o sa fie si acum si or sa-ti dea rezultatul repede, asa ca maine sau la urmatoarea consultatie o sa-i dai medicului si aceasta analiza.Nu ai nici un motiv sa te stresezi. Atentie !...la Budapesta mergi sa te plimbi nu ai voie pic de stres.
Aristica schema e asa:
1 zi suprefact 0.5ml.
2 zi suprefact 0.5ml+gonal-f 150UI+merional 3f.
3zi - 6zi suprefact0.25ml+gonal-f150UI+merional 3f.
Atat deocamdata, vedem la Buda cum continua schema.
anchusa
Cris_25 spune:
Am rezolvat si cu chlamydia... rez. negativ
anchusa, de ce a asa complicata schema ta? eu am doar gonal F (112,5 UI)... niciun inhibator, nimic ... tare curioasa sunt daca-mi schimba maine ceva la schema...
Nu sunt stresata inca deloc ... doar am emotii la gandul plecarii ... In cele din urma, va fi si concediul nostru pe anul acesta ... doar 4 zile de concediu am mai avut, asa ca numai bine ne prind acum cele 2 sapt ...
Va pup ... si va tin la curent [poate va mai stresez cu intrebari, dar o sa ma iertati , asa-i? ]
anchusa spune:
[quote]citat din mesajul lui Cris_25
Am rezolvat si cu chlamydia... rez. negativ
anchusa, de ce a asa complicata schema ta? eu am doar gonal F (112,5 UI)... niciun inhibator, nimic ... tare curioasa sunt daca-mi schimba maine ceva la schema...
[/quote
o sa ai inhibare pe final cu cetrotide
Medicul ti-a dat tratament in functie de cum arata analizele tale.
E personalizat tratamentul
Drum bun. Sa ajungi repede si bine.
anchusa
loretta76 spune:
Dragele mele va multumesc tuturor pt sustinere. Din pacate eu nu am putut sa ma odihnesc in primele 2 zile dupa ET cum ar fi fost normal ca a murit bunicul meu si va dati seama ca nu am putut sta in pat. Am incercat sa ma agit cat mai putin posibil, dar nu mi-a fost usor...sper ca bunul Dumnezeu sa fi avut grija de bebeii mei si sa fie in continuare la culcusul lor. Asta este...vom vedea mai departe ce va fi. Oricum eu sper in continuare ca sunt la mine in burtica si sunt puternici.
Va pe toate
Monilaza te astept cu vesti buneeeee!
anaasta spune:
buna, fetelor!
am si eu o intrebare. pe 2 septembrie am programare pentru o prima consultatie la dr. Kovacs la Budapesta si ma gandeam daca tot acum imi da si schema de tratament?! adica, ar trebui sa ma duc pregatita sa imi cumpar medicamentele de acolo? la voi cum a fost, la prima consultatie ati primit si schema de tratament?
monilaza spune:
Neaparat vor fi vesti bune
De la toata lumea. Am vorbit eu cu Doamne-Doamne!
Spuneti-mi, dupa 3 zile de tratament nu exista nici un simptom? Disconfort sau intepaturi la ovare, semn ca "lucreaza"? Nu simt nimic si ma tot framant ca nu ar avea efect tratamentul.
loretta76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monilaza Neaparat vor fi vesti bune De la toata lumea. Am vorbit eu cu Doamne-Doamne! Spuneti-mi, dupa 3 zile de tratament nu exista nici un simptom? Disconfort sau intepaturi la ovare, semn ca "lucreaza"? Nu simt nimic si ma tot framant ca nu ar avea efect tratamentul. |
Si la mine au aparut mai tarziu intepaturile, nu e o regula.