FIV in Ungaria 135

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris_25

Anchusa ... voi unde stati la Budapesta?

la vreo 2 strazi distanta de tine....la Korall

anchusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soroc80 spune:

Loretta, sa dea dumnezeu sa fie bine cu piticii tai, sa impusti doi iepuri dintr-o lovitura. Poate tragi piciorul si vedem cat mai multe si transformam forumul in "mamici de ungaria".
Multa bafta celor care sunt sub tratament si rezultate pozitive la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Fetelor, need help Acuma m-am uitat peste analize si mi-am dat seama ca am uitat sa refac Chlamydia (era mai veche si mi-a cerut PK s-o refac) Credeti ca e aiurea sa merg s-o fac acuma, chiar daca am inceput stimularea? Sau n-are legatura una cu alta? Maine merg la Budapesta... si mi-e putin jena sa merg fara ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris_25

Fetelor, need help Acuma m-am uitat peste analize si mi-am dat seama ca am uitat sa refac Chlamydia (era mai veche si mi-a cerut PK s-o refac) Credeti ca e aiurea sa merg s-o fac acuma, chiar daca am inceput stimularea? Sau n-are legatura una cu alta? Maine merg la Budapesta... si mi-e putin jena sa merg fara ea

Dar ti s-a oprit sangerarea? Se face analiza daca mai ai sangerare?
La Budapesta nu poti sa o faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

o idee...fa totusi analiza la synevo si primesti rezultatul pe mail(poti primi si in 2 zile rezultatul) si tot pe mail il trimiti medicului.
In trecut ai avut rezultate pozitive la chlamidia?
Daca nu , cred ca nu-i asa mare problema ca n-ai facut-o pana acum.

anchusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

Fetelor, la analizele hormonale ai voie sa mananci dimineata? Cand le-am facut in Ro nu am mancat, dar acuma facem vreo 3 ore pe drum plus asteptatul acolo la clinica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soroc80 spune:

monilaza, din cate stiu eu nu trebuie sa mananci, dar poate iti mai raspund si alte fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

ancusha cum faci suprefactul? Ai doza de 0,5/zi? ti-l va scade la 0,3? care-i schema primita acum?
dragoste vad ca iei modelul de la adc: nu spuneti nimic-nimic si dintr-o data vine vestea gravidelii...felicitari!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Am facut pana la urma Chlamydia... azi primesc rezultatul...

monilaza, mi-a trecut ieri sangerarea, dar totusi a fost putin rozaliu pe betigasul cu recoltarea... au zis ca nu e nicio problema...

anchusa, n-am avut niciodata probleme cu chlamydia, tot timpul rezultatul a fost negativ, dar daca PK a zis ca o vrea recenta, n-am ce face ...

Va pup... incep sa fac bagajele... maine dimineata plecam

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monilaza

Fetelor, la analizele hormonale ai voie sa mananci dimineata? Cand le-am facut in Ro nu am mancat, dar acuma facem vreo 3 ore pe drum plus asteptatul acolo la clinica.

Eu am facut hormonale si la 3-4 dupa-masa si nu mi-a spus niciodata ca trebuie sa le fac pe nemancate ... Eu asa stiu, ca nu sunt influentate de mancare...

Mergi la inceput