FIV in Ungaria 135
Raspunsuri - Pagina 16
anchusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris_25 Anchusa ... voi unde stati la Budapesta? |
la vreo 2 strazi distanta de tine....la Korall
anchusa
soroc80 spune:
Loretta, sa dea dumnezeu sa fie bine cu piticii tai, sa impusti doi iepuri dintr-o lovitura. Poate tragi piciorul si vedem cat mai multe si transformam forumul in "mamici de ungaria".
Multa bafta celor care sunt sub tratament si rezultate pozitive la toate.
Cris_25 spune:
Fetelor, need help Acuma m-am uitat peste analize si mi-am dat seama ca am uitat sa refac Chlamydia (era mai veche si mi-a cerut PK s-o refac) Credeti ca e aiurea sa merg s-o fac acuma, chiar daca am inceput stimularea? Sau n-are legatura una cu alta? Maine merg la Budapesta... si mi-e putin jena sa merg fara ea
monilaza spune:
citat din mesajul lui Cris_25 Fetelor, need help Acuma m-am uitat peste analize si mi-am dat seama ca am uitat sa refac Chlamydia (era mai veche si mi-a cerut PK s-o refac) Credeti ca e aiurea sa merg s-o fac acuma, chiar daca am inceput stimularea? Sau n-are legatura una cu alta? Maine merg la Budapesta... si mi-e putin jena sa merg fara ea |
Dar ti s-a oprit sangerarea? Se face analiza daca mai ai sangerare?
La Budapesta nu poti sa o faci?
anchusa spune:
o idee...fa totusi analiza la synevo si primesti rezultatul pe mail(poti primi si in 2 zile rezultatul) si tot pe mail il trimiti medicului.
In trecut ai avut rezultate pozitive la chlamidia?
Daca nu , cred ca nu-i asa mare problema ca n-ai facut-o pana acum.
anchusa
monilaza spune:
Fetelor, la analizele hormonale ai voie sa mananci dimineata? Cand le-am facut in Ro nu am mancat, dar acuma facem vreo 3 ore pe drum plus asteptatul acolo la clinica.
soroc80 spune:
monilaza, din cate stiu eu nu trebuie sa mananci, dar poate iti mai raspund si alte fete.
aristica spune:
ancusha cum faci suprefactul? Ai doza de 0,5/zi? ti-l va scade la 0,3? care-i schema primita acum?
dragoste vad ca iei modelul de la adc: nu spuneti nimic-nimic si dintr-o data vine vestea gravidelii...felicitari!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
Cris_25 spune:
Am facut pana la urma Chlamydia... azi primesc rezultatul...
monilaza, mi-a trecut ieri sangerarea, dar totusi a fost putin rozaliu pe betigasul cu recoltarea... au zis ca nu e nicio problema...
anchusa, n-am avut niciodata probleme cu chlamydia, tot timpul rezultatul a fost negativ, dar daca PK a zis ca o vrea recenta, n-am ce face ...
Va pup... incep sa fac bagajele... maine dimineata plecam
Cris_25 spune:
citat din mesajul lui monilaza Fetelor, la analizele hormonale ai voie sa mananci dimineata? Cand le-am facut in Ro nu am mancat, dar acuma facem vreo 3 ore pe drum plus asteptatul acolo la clinica. |
Eu am facut hormonale si la 3-4 dupa-masa si nu mi-a spus niciodata ca trebuie sa le fac pe nemancate ... Eu asa stiu, ca nu sunt influentate de mancare...