FIV in Ungaria 135
Raspunsuri - Pagina 13
anchusa spune:
plec in 25, pe 26 am prima consultatie.
Acum sunt optimistul realist.Probabil voi avea tot 2 embrioni si depinde daca se vor prinde(dar asta nu mai tine nici de mine nici de medic ci de doamne doamne).
Si mai e ceva ce ma motiveaza sa fiu pozitiva...avem modele ce au reusit si cu AMH micut
anchusa
monilaza spune:
Fetelor, nici un semn ca mi-ar veni "uratii". Maine trebuie sa incep tratamentul. Cum naiba ma duc in 24 la control, sa ma cracanez cu tamponul dupa mine? Ati patit careva sa fiti la sangerare cand v-a chemat la control?
nikoniko spune:
Moni, eu la ultima procedura, eram cu tampunul in chiloti la monitorizare ,si dr nu a fost deloc deranjata de faptul ca sangeram
Bafta multa
cybele spune:
anchusa, e bine sa fii optimist-realista. important este sa se prinda si sa fie de calitate buna. eu sper sa ai productie mai mare ca data trecuta - schema acum e modificata fata de prima data, nu?
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
aristica spune:
monilaza si eu am facut ecografii cu ciclosu-n floare.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
monilaza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica monilaza si eu am facut ecografii cu ciclosu-n floare. |
Simpatica esti! Mai facut sa rad cu gura pana la urechi
dragoste777 spune:
Fetelor sunt datoare cu o stire despre noi, am fost in iulie la a 2a procedura nu stiu cine mai aminteste, binentles cybele si toniro prietenele mele
de data asta procedura fiv sa sfarsit cu bine beta mare, si am asteptat pana azi sa va scriu ca la primul eco sunt doua inimioare sapt. 6, sunt bine si speram ca va fii totul bine pana la sfarsit
va doresc multa multa bafta
monilaza spune:
citat din mesajul lui dragoste777 Fetelor sunt datoare cu o stire despre noi, am fost in iulie la a 2a procedura nu stiu cine mai aminteste, binentles cybele si toniro prietenele mele de data asta procedura fiv sa sfarsit cu bine beta mare, si am asteptat pana azi sa va scriu ca la primul eco sunt doua inimioare sapt. 6, sunt bine si speram ca va fii totul bine pana la sfarsit va doresc multa multa bafta |
Felicitari! Sa va dea D-zeu copilasi sannatosi si sa ai o sarcina usoara!
anchusa spune:
citat din mesajul lui dragoste777 Fetelor sunt datoare cu o stire despre noi, am fost in iulie la a 2a procedura nu stiu cine mai aminteste, binentles cybele si toniro prietenele mele de data asta procedura fiv sa sfarsit cu bine beta mare, si am asteptat pana azi sa va scriu ca la primul eco sunt doua inimioare sapt. 6, sunt bine si speram ca va fii totul bine pana la sfarsit va doresc multa multa bafta |
si n-ai spus nic' pana acum!!!!!!!
FELICITARI!!!! pentru cele 2 inimioare
sa ai parte de o sarcina usoara si sa va bucurati de bebelasii vostri
anchusa
anchusa spune:
cybele ..schema precedenta era cu AC apoi clostylbegyt,merional si gonal,plus inhibare pe final cu cetrotide.Acum am inhibare de la inceput si, din ce am mai citit, se pare ca ar fi mai indicat asa(desi stiu mai bine medicii ce i se potriveste fiecarei paciente).
anchusa