Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(66)
Raspunsuri - Pagina 15
loutzy spune:
Am pus un video cu ce face un pui mic.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
He's a little bit of sunshine, he's a smile to light your days,
he will steal your heart and keep it with his charming little ways-
He's yoar precious baby boy, he's a gift from up above
who will fill your years with laughter and your lives with lots of love.
Mayane spune:
Citat: |
citat din mesajul lui missmj mayane gai=mancare ? interesant ce scot bebeloii astia pe gura ! Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011) |
Asta o are de pe la 2 luni... Cand e foame incepe sa maraie "gaiiii... gaieee..." Cand aude formula magiga, mami sare la raport
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
piscotel2011 spune:
wow laura...deja face pasi singur piticul tau...bvvvvvvvvvvvvvvvv...laptopul asta face minuni domle
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
Mayane spune:
Monoglutamat - e un link catre un filmulet despre monoglutamatul de sodiu, care se gaseste in mai toate...
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mayane spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loutzy Am pus un video cu ce face un pui mic. Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011) He's a little bit of sunshine, he's a smile to light your days, he will steal your heart and keep it with his charming little ways- He's yoar precious baby boy, he's a gift from up above who will fill your years with laughter and your lives with lots of love. |
Deci e grozav!
fragrant8 spune:
Tunde - numai oameni de cinste sarbatoriti azi: mami tau, tati meu si Obama
multumim de urari in numele lui tati
e pe bune proiectul asta de lege cu alaptarea?
catal_ina10 spune:
Fragrant, da!
Nu mi-a venit sa cred cand am citit aici si am cautat si pe net.
Pai hai sa propun si eu niste legi de promovat: legea nasterii naturale cu orice pret si legea amorului fara prezervativ (ca doar vrem sa crestem natalitatea, nu-i asa?).
Loutzy, felicitari pentru prima buburuza bipeda !
Mayane spune:
Tin sa va aduc la cunostinta ca tocmai l-am gasit pe fi-miu in patut, cu pampersul langa el... Si l-a scos singur... Primul, de incalzire, continea doar pipi... Astept cu interes urmatorul...
loutzy spune:
Multam' fetele de felicitari.
Mayane super tare. Eu l-am gasit intr-o dimineata cu un pampers luat din cosul de pampersi murdari. Cum a ajuns la el nu stiu.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
He's a little bit of sunshine, he's a smile to light your days,
he will steal your heart and keep it with his charming little ways-
He's yoar precious baby boy, he's a gift from up above
who will fill your years with laughter and your lives with lots of love.