numarul de langa grupa sanguina in BI vechi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Multumesc Lady,se vede ca ai citit pe diagonala si te grabesti sa ma acuzi ca-s beata, sau cum?
Nicoleta, eu ma gandeam ca o fi ceva administrativ,un fel de numar de inregistrare, ceva, dar sotul zice ca si el si mama si bunica lui aveau acelasi numar langa grupa, deci pana la urma s-o referi la o caracteristica mostenita. Pe un singur site am mai gasit o mentiune la numerele astea, zicea cineva ca ar reprezenta gradul de excitabilitate a sangelui si ca toti pustanii se interesau sa isi gaseasca o prietena cu un numar apropiat, ca sa fie compatibili. Dar eu n-am mai auzit de asa ceva, m-am gandit ca e doar un zvon care circula printre tinerii din vremurile alea.Si cum in zilele noastre numarul asta nu mai apare pe nicaieri, am ramas cu nedumerirea asta si speram ca o fi cineva pe forum care sa stie

mamica de cinci copilasi :Nicolae (15 oct. 2009) , Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Imi cer scuze.a fost din neatentie,nu din rautate!

iar sticla era pentru mine

*Blackmoon Lady 13+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Eu sunt mai mult ca sigura ca numarul acela de 3 zifre este un numar al stampilei care sa te duca rapid la spitalul/ sau poate localitatea unde s-a facut analiza singelui. Din exemplu de mai sus cum ca toata familia avea acelasi numar deduc ca toti membrii familiei mergeau la acelasi spital.

Mergi la inceput

nu cred ca e asta cu spitalul, bunica era de la tara, nu cred ca apartinea de acelasi spital, si tata era doar din aceeasi familie, de ce ar fi fost trimis la alt spital decat sotia si copilul?
Lady, scuze ca m-am repezit asa la tine

mamica de cinci copilasi :Nicolae (15 oct. 2009), Stefan (18 ian. 2007), Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adita

nu cred ca e asta cu spitalul, bunica era de la tara, nu cred ca apartinea de acelasi spital, si tata era doar din aceeasi familie, de ce ar fi fost trimis la alt spital decat sotia si copilul?
Lady, scuze ca m-am repezit asa la tine

mamica de cinci copilasi :Nicolae (15 oct. 2009), Stefan (18 ian. 2007), Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Ceva legat de judet? Cum e in CNP un cod din 2 cifre care spune judetul in care a avut loc nasterea persoanei?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

pai si tata era tot din judetul ala, dar avea alt nume. ei stiau ca numarul asta e legat de caracteristicile sangelui, dar mie nu prea-mi vine a crede

Mergi la inceput