Credit ipotecar, unde?

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingrid2907 spune:

Limita este data de dosarul tau. Trebuie sa te incadrezi in limita de 90 de zile pe care ti-o da banca sa-ti gasesti casa...altfel iar aduci adeverinta de la firma. Trebuie sunat la banca...ca ei vireaza banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

90 de zile incepand de cand????

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid2907 spune:

Chiar nu stiu cate zile sunt acordate de cand iti accepta fondul de garantare dosarul. Cine ajunge in faza asta ..vrea cat mai repede ...

stiu ca ai la dispozitie 90 de zile de cand ti se aproba dosarul tau financiar de catre banca sa-ti gasesti casa. Daca nu reusesti in 90 zile ...tb sa aduci iar adevrentia ..Daca in astea 90 zile ai si dosarul aprobat de Fond ..si lasi sa treaca timpul ..sa nu te trezesti ca iti expira alea 90 zile...iti expira extrasul de carte funciara ...si trebuie sa iei de la capat toate actele sa le refaci. Iar precontractul e si el valabil o perioada...daca depaseste ..tb sa-l refaci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Astazi la noi a venit evaluatorul bancii. Am si eu 2 intrebari in aceasta privinta
1. omul se uita la mine ca la pomana srl...ar fi trebuit sa-i dau ceva? o spaga?
2. din acest moment si pana ajunge dosarul la fond mai e mult?

PS. stiu ca sunt stresanta dar ma tot gandesc sa nu ne apuce iarna in casa aia si sa nu pot zugravi, sa fac curat...poate o fi mucegai sau gandaci sau sobolani.. deja dorm tare prost numai cu gandurile astea!

Mergi la inceput

ela noi ne invartim in acest cerc de pe la sf lui iulie-incep lui august
speram ca sapt viitoare sa semnam odata contractul de vz-cump....ca asteapta constructorii de la casa dupa noi...

Mergi la inceput

daca dureaza atat o sa o iau raina de tot!
la ce banca bb_yasmi? poate nu e tot la bcr

Mergi la inceput

brd.
primul evaluator..un nasol...a evaluat apart multttt sub pretul pietei iar cumparatorii nu au avut asa diferenta mare sa puna.
apoi am gasit un evaluator ok.
dupa ce au fost trimise la banca apoi la fond s a intors inapoi ca o tanti notar nu a scris ce trebuie intr-o declaratie.. iarasi a durat totul pe cheltuiala celor care cumpara de la noi.
cand a fost aprobat din nou dosarul , o alta notara a constatat unele nereguli de acum 15 ani la actele apartamentului (asta fiind acum 1 sapt). greseala facuta de cei de la cartea funciara care acum ne-a costat aproape 1000 euro
acum speram ca sapt viitoare pe luni-marti sa scoatem noul CF si sa semnam contractul.
sa nu mai spun de cate ori am scos certf fiscal si cf-ul adev de la asoc de loc e a 2-a.....etc..etc...greu se sincronizeaza toate
daca stiam ca o sa fie asa sincer nu vindeam prin banca/prima casa...

Mergi la inceput

Vai Doamne ce ghinion ati avut!
nenea asta care a venit sa evalueze tot a insistat de-o spaga.... adica mai aveam putin si ii spuneam eu de la obraz : bai nene tie ni iti e rusine!
ma vede cu copilul de mana si vrea spaga! da...nu stiu...da, sa vedem...mai avea sa se invite la supa ca si asa eram cu baiatul la masa. ce nesimtiti!
actele sunt ok la mine si pt asta treb sa-i multumesc mamei ca m-a tot batut la cap ca si eu aveam o greseala, de etaj. in contract era etj 7 iar in realitate 8. dar am rezolvato atunci cand am cumparat.
sper sa fie ok macar astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

evaluatorul de la fond care a fost la noi (acum vreo 10 zile) nu a schitat niciun gest de genul, asteptat spaga, in schimb a fost ciudat cu individul care a venit pentru certificatul energetic...tipul a venit insotit de "sefu'" de la agentia imobiliara, care sef a ametito pe maicamea cu vorbe despre nu's ce taxe si tvauri si bla blauri, i-a cerut o suma de bani, ea i-a dat banii si pana la plecare a dus-o cu vorba ...in final nu i-a dat nicio chitanta pentru banii aia...de la individul cu certificatul energetic a primit o chitanta ptr cca 65lei (pe care i-a si dat...separat de suma ceruta de nenea sefu')...intrebarea mea este...voi cat ati dat pentru certificatul asta energetic?!!

Nina, 29s+,

Mergi la inceput

nina, 300 ron.

Mergi la inceput