FIV Dr. ALBU DRAGOS 39 felicitari Corry

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

bccami, pai nu am sindromul ovarelor micropolichistice, fiindca nu am simptomele specifice, par pe tot corpul si alte alea...

gasesc eu medic endocrinolog bun, ma caut si va zic si voua.

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Eu raportez prima incercare, esuata inainte de test, datorita navalirilor cotropitoare :). (ziua 9, beta 1.5)
Asta e, mergem mai departe, sper sa isi dea seama dr. ce s-a intamplat cu hormonii mei, de au luat-o razana , si n-am baut nimic, parol :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

buna fetelor
ce mai faceti? am fost si eu azi pana la medic sa vad ca sunt ok si sa-mi iau adev ca pot zbura.

oare ce mai face corry si-a dus baietii acasa?
de babyblue si baietelul ei ce mai stiti?
si camemar cu cei 3 muschetari oare ca mai fac? cate sapt o avea acum?

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ralu

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ralu_mv

Eu raportez prima incercare, esuata inainte de test, datorita navalirilor cotropitoare :). (ziua 9, beta 1.5)
Asta e, mergem mai departe, sper sa isi dea seama dr. ce s-a intamplat cu hormonii mei, de au luat-o razana , si n-am baut nimic, parol :)

Ralu imi pare rau! Multa forta sa iti dea Dumnezeu pt a merge mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lougra spune:

Ralu, imi pare tare rau! Sper sa treci repede peste acest moment si sa o iei de la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Maripet nu stiu exact ca astept sa imi vina primul ciclu si apoi incep ..................oricum dupa concediul lui Albu o sa ii fac o vizita ,inainte sa imi vina ciclu sa vedem ce imi spune .
Maine la 2 am intilnire cu dr Avram ..........si surpriza sunt mai multe centre medcenter ......eu la care merg unde vine dr AVRAM?????????ANASTASIA tu ma poti ajuta ai fost la ea ....adresa este cumva sos BERCENI NR8 SECT 4 ????????????

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Marushca, daca imi permiti o recomandare pt medic endocrinolog, eu as zice: Corin Badiu de la Bio-medica. Este un medic f bun.

Visul nostru
Nu te-am tinut în brate, dar te simt/Nu ai vorbit, dar te aud/Nu te-am cunoscut, dar te iubesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Multumesc, fetele! Nu sunt suparata, sunt aproape indiferenta la esec, ca m-am obisnuit, asta e, cum am zis, merg inainte si fac tot ce pot, fara a-mi afecta viata, ca altfel, daca ma deprimam luna de luna, pana acum eram dusa cu capul :)

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_ch_12 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica

carmen eu n-am mai depus dosarul, ca am banutii de fiv 3. Daca si asta e cu beta negativ, ma gandesc la ceva pentru anul 2012.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Sa dea Dumnezeu sa fie fiv 3 cu noroc!

MTHFR A1298C heterozigot,mutatia V34L heterozigot, gena PAI-675 heterozigot, nicio sarcina, 3 IA nereusite, sotul- OATS

Mergi la inceput