FIV Dr. ALBU DRAGOS 39 felicitari Corry

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

am scris cu picioarele, scuze :)

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

maruscha la tine cum de a ajuns la concluzia asta ? ca si mie tot asa ceva mi-a pus la diagnostic si din ce am citit eu pe net e exact pe dos eu am TSH sub limita (0.12), in rest toate sunt OK.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

mai nu stiu ce sa zic...mi-a adresat niste intrebari, ca analizele zic eu, erau ok ... m-a pipait si a dat verdictul...

insa eu am indoieli, fiindca greutatea mea era una ok (49 kg la 1,62) nu am gusa... in fine, am indoieli si vreau sa ma vada cineva. Poate femeia are dreptate si sunt eu paranoica atunci cand o suspectez ca vrea sa distribuie proselenium de la calivita peste tot :)

mai bine insa, verific...mai ales ca nu am apucat sa fac ecografia tiroidei...ramasese oricum sa ma vada in cazul in care ramaneam insarcinata, insa parca as mai vrea si o alta parere.

20+ cu

Mergi la inceput

Markeri Endocrini
Test Rezultat Int. referinta Metoda
Free T4 1.08 0.70 - 1.48 ng/dl CMIA
T3 1.12 0.58 - 1.59 ng/ml CMIA
T4 5.46 4.87 - 11.72 microg/dl CMIA
TSH 2.0252 0.35 - 4.94 microUI/ml CMIA

iaca-ta...par ok...

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Analizele astea sunt OK. banuiesc ca ai si altele de unde a tras concluzia (AntiTPO, Anti–tiroglobulina ...)

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Maruscha, eu am avut tiroidita autoimuna. Si din ce spui tu, nu prea seamana ... Rezultatele analizelor erau modificate (inclusiv proteina C reactiva, fibrinogen, leucocite), gatul imi era umflat si aveam senzatia ca am plamanii in gat... Iar tratamentul a fost cu prednison 60 mg/zi. Cosmar! Tu ce simptome ai?
Niko

Mergi la inceput

nu cred ca le facui pe alea ... In fine, tot ma duc sa ma caut fiindca nu as vrea sa iau pastilele astea aiurea, sau macar sa le iau constant...cum nu cred prea mult in diagnostic nici nu sunt constanta in luarea seleniului si iar nu e ok.

20+ cu

Mergi la inceput

nikoniko, eu nu ma dusesem la ea pentru tiroida, ma dusesem fiind suspecta de sindromul ovarelor micropolichistice.

sincer, nu stiu pe ce a fundamentat diagnosticul de hipotiroidie autoimuna cu nush ce sindrom parca hashimoto, e drept ca nici eu nu am mai stat sa investigam...ea propusese sa mai vin la o eco a tiroidei, insa cum eram prinsa cu fiv-ul...nu am mai avut gandul la asta. recomandarea ei a fost sa iau 4 pastilute de proselenium pe zi....eu am luat 2 si nici pe alea tot timpul... :)

ceeea ce incerc sa zic e ca e si vina mea ca nu am mers mai departe cu alte ivestigatii, desi erau si alea necesare...asa ca vreau sa o iau de la capat cu problema asta si sa ma lamuresc, daca e laie sau balaie...isna as vrea sa ma consult cu un alt doctor.

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Maruscha, nu stiu sa-ti raspund referitor la problemuta ta dar fata de sindromul ovarelor micropolichistice ce ti-a zis?
Ai asa ceva? Ti-a dat vreun tratament?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Maruscha, si mie tot Proseleniu cate 4/zi mi-a dat. Eu am ATPO mare, inrest toate celelalte sunt bune ca si la tine. Am facut si eco si era bine. nu am noduli. Initial am fost la alt endocrinolog si nu mi-a dat nimic, mi-a zis sa vin inapoi doar daca raman insarcinata ca atunci se poate modifica ceva, insa Dr Albu Dragos mi-a zis sa ma duc neaparat la un endocrinolog de la ei de la Medlife si atunci mi-a dat Proselenium, dar nu am putut sa iau prea mult timp ca mi-a fost rau de la el si nici nu am mai insistat daca oricum nu am ramas insarcinata.
pana acum credeam ca poate a influentat cumva faptul ca nu le-am luat si ca de asta nu s-au prins embrionii, dar uite ca la tine s-au prins, cu toate ca zici ca nici tu nu ai luat cum trebuie tratamentul. Eu una cred ca sunt prea multe 4 pastile de alea pe zi.
Tine-ma si pe mine la curent daca te duci in alta parte si sa-mi spui ce-ti zice.
Eu am fost la Ghencea Medical Center, nu stiu cum o cheama pe dr.

Mergi la inceput