FIV Dr. ALBU DRAGOS 39 felicitari Corry
Raspunsuri - Pagina 15
carmen_ch_12 spune:
Pestic, si eu m-am gandit la un fiv fara stimulare, insa nu stiu ce sanse am (am AMH 6.72pmol/l, scazut din sept. 2010 de la 14.57-din cauza asta nici nu mi-au aprobat dosarul de FIV gratuit).
Am programare la dr. Albu pe 26.08(prima intalnire) si o sa-l intreb atunci mai multe.Sper sa nu ma dezamageasca, la cate lucruri bune am citit despre el aici, la voi,
Daca la 39 de ani mi-a scazut asa tare AMH inseamna ca ma apropii de menopauza???
Aristica, nu te-ai inscris si tu parca in programul de FIV gratuit?Daca ma lasa si memoria...scuze
MTHFR A1298C heterozigot,mutatia V34L heterozigot, gena PAI-675 heterozigot, nicio sarcina, 3 IA nereusite, sotul- OATS
pestic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmen_ch_12 Pestic, si eu m-am gandit la un fiv fara stimulare, insa nu stiu ce sanse am (am AMH 6.72pmol/l, scazut din sept. 2010 de la 14.57-din cauza asta nici nu mi-au aprobat dosarul de FIV gratuit). Am programare la dr. Albu pe 26.08(prima intalnire) si o sa-l intreb atunci mai multe.Sper sa nu ma dezamageasca, la cate lucruri bune am citit despre el aici, la voi, Daca la 39 de ani mi-a scazut asa tare AMH inseamna ca ma apropii de menopauza??? Aristica, nu te-ai inscris si tu parca in programul de FIV gratuit?Daca ma lasa si memoria...scuze MTHFR A1298C heterozigot,mutatia V34L heterozigot, gena PAI-675 heterozigot, nicio sarcina, 3 IA nereusite, sotul- OATS |
Buna Carmen, eu in iulie 2010 aveam AMH-ul 17.6 pmol/l, acum astept rezultatul analizelor sa vad daca s-a schimbat ceva (sper sa nu...). Din pacate eu nu prea am raspuns la stimulare la FIV iar dl doctor mi-a zis ca nu prea se poate sa am AMH-ul asa bun si raspunsu atat de slab ... si mi-a zis sa repet analiza ... eu am facut toate hormonalele de ziua 3 ... iar rezultatele mi se par ok.
Din ce am mai citit si mi-a mai zis si dl doctor fiv-urile pe ciclu natural sunt indicate pt femeile cu AMH mic, care nu raspund la stimulare. Tu ai mai facut FIV? Cum a fost raspunsul tau la stimulare?
Fetelor am o intrebare cand ai rezerva ovariana scazuta,ai AMH-ul mic s FSH-ul mare? sau n-am inteles eu bine?
Anastasia cum se mai simte graviduta? fata si mormolocii
Un pt fecare
pestic spune:
Mai fetelor ... sa dea naiba daca eu mai inteleg ceva ... tocmai m-am uitat la rezultatele analizelor si a aparut si AMH-ul.In 2010 Medlife-ul iti dadea rezultatul la AMH in 2 unitati de masura pmol/l si ng/ml. Eu am avut 17.6 pmol/l (valori normale 14.0 - 48.0 pmol/l) si 2.5 ng/ml (valori normale 2.0 - 6.8 ng/ml).
Acum rezultatul se da doar in ng/ml am 5.96 ng/ml(valori normale 1 -8 ng/ml).
Sunt niste lucruri pe care nu le inteleg. De ce s-a schimbat intervalul de referinta pentru valorile normale la unitatea de masura ng/ml? Si de ce valoarea mea este mai mare ... nu ca nu m-as bucura sa fie asa .... dar stiam ca valoarea asta nu se imbunatateste ... pt ca ne nastem cu un nr finit de ovule ... care nu prea are cum sa se schimbe ... Cred ca o sa faca bietul "grizonat" niste ochi cat cepele ... si daca pana acum nu intelegea mare lucru din modul de functionare al oranismului meu ... acum cred ca ma trimite exponat la muzeu
Astept parerile voastre ... sper ca am fost coerenta!
Va pup
Ralu_mv spune:
Pestic, tu ai fost foarte coerenta, doar rezultatul este incoerent :) Dar cum zici si tu, de ce sa nu te bucuri daca a crescut ? :)
Si eu am amh egal cu cat l-ai avut tu la analizele de anul trecut (anul asta nu l-am mai facut, dr e o idee sa vad ce mi zice medlife :) fata de synevo )
Ai dreptate ca se va minuna dr W... :) Si eu sunt curioasa ce va spune :)
QiaoBing spune:
pestic o explicatie ar fi ca au schimbat kitul de analize. vad ca acum au un kit similar cu cel de la synevo. din ce am mai vorbit cu fete pe aici, de obicei valorile de la synevo erau mai mici decat la medlife. la tine e invers, deci poti sa faci cinste, ai gasit secretul intineririi
si eu am facut amh la ei in sept 2010 si am avut 9,0 pmol/l = 1,3 ng/ml (2.0 - 6.8 ng/ml). m-a tot batut gandul sa o refac, dar pana la urma am zis ca imi ciufulesc moralul mai rau decat este si am renuntat.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
carmen_ch_12 spune:
Pestic, eu ambele analize le-am facut la Matei Basarab si ma incadram la fertilitate scazuta(2.2-15.7 pmol/l)...s-ar putea sa fi gresit prima oara la tine???
Nu am facut fiv, presupun ca o sa fac pana la urma, desi mi-e cam teama, am 3 inseminari nereusite la care am facut stimulare usoara cu ova-mit(am avut foliculi de 20-25mm)...la noi e si problema sotului, asa ca ne "potrivim" de minune
MTHFR A1298C heterozigot,mutatia V34L heterozigot, gena PAI-675 heterozigot, nicio sarcina, 3 IA nereusite, sotul- OATS
pestic spune:
Pe mine ma surprinde diferenta pt ca ambele analize le-am facut la Medlife. Am vrut sa fac la Synevo dar m-am gandit sa nu compar mere cu pere ... sa fie acelasi laborator ..... si m-au bagat astia in ceata oricum ... stiti cum e de ce te feresti ... de-aia nu scapi.
Sa vedem cum stau cu finantele si poate luna viitoare fac si la Synevo ...
Pup fetele si burticile
maripet spune:
Angelica, cand incepi?
Eu cred ca pe 5 septembrie am embriotransferul. Asta dupa schema pe care mi-a dat-o Lucia. Ceea ce nu stiu este daca se fac mai multe ecografii? Mie in schema mi-a scris doar de una.
Sper ca esti in concediu sa te relaxezi.
Anastasia draga mea, eu vroiam sa te scot in oras la o racoritoare, dar se pare ca tu faci toate bolile pamantului. Mai lasa si la altii.
In alta ordine de idei, sper din tot sufletul meu ca esti bine si ca bebeii sunt si ei bine. I-ai stresat saracii....
cu tot sufletul meu. ma autoinvit la botez de pe acum, sa ma tii minte.
aristica spune:
carmen eu n-am mai depus dosarul, ca am banutii de fiv 3. Daca si asta e cu beta negativ, ma gandesc la ceva pentru anul 2012.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
maruscha80 spune:
hello, hello :), voi stiti un endocrinolog bun la Medlife? as vrea sa investighez mia mult care e fara cu tiroidita asta autoimuna pe care mi-a descoperit-o madam Albu :) si vreaus a mai cer o parere...
merci merci
20+ cu