FIV Dr. ALBU DRAGOS 39 felicitari Corry
Raspunsuri - Pagina 14
pestic spune:
Fetelor ... am inceput sa intru iar in fibrilatii ... se aprope toamna si FIV2
As vrea sa va cer parerea despre FIV-ul pe ciclu natural ... stiti care sunt sansele de succes? Vi se pare o solutie viabila?
angelica28 spune:
Ralu iti tin pumni sa vi cu beta mare!
Anastasia ,cum te mai simti ,eu sunt ok ,astept sa treaca zilele sa incep si eu procedura ,daia sunt atit de linistita ............!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.
Anastasia_7 spune:
Ce sa fac, fetelor, mi-au dat concediu medical stat obligatoriu la orizontala cat mai mult posibil, bag Uscosin si No spa cu carul, 3-4 Magne B6 pe zi sa mai relaxez musculatura ,mi-e cam frica de ovarul asta care nu se comporta cum se astepta dr, adica sa scada cu cat ne apropiem de sapt.10....la mine tot creste si da dureri f mari. Astept rezultatul la urocultura cu sufletul la gura, iar luni tb sa merg si la urolog, sa vedem exact cum stau cu rinichiul problema. Poate scap de perfuzii macar saptamana viitoare!
In rest, stiind ca sunt bebeii acolo, nu mai indraznesc sa ma plang de nimic, numai ca e aiurea starea asta, ca uitati, au trecut 7 sapt de la ET si cu toate probl. astea, spital, internari, urgente, etc...nici nu apuci sa constientizezi fiecare moment de bucurie cu totul...dar sa dea DD sa fie bine!
Acusi intrati voi in focuri iar si trebuie a fim aici pe baricade, puternici si puternice pentru voi!
Acum sunt asteptarile cu Ralu, mai trebuie si Hopefull sa ne dea o veste, apoi tu, Angelica,Pestic, Mariped, Qiao, Aristica , Cami si celelalte fete, va fi o toamna chiar ca incendiara si sa dea Doamne Doamne numai beta pozitiv peste tot si sarcini usoare, fara probleme!
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
8+ cu
Medicamente: Fragmin 5000 UI- 46 buc.(seringi)
Ralu_mv spune:
bccami,lougra, qiao, pestic, angelica si anastasia pentru fiecare
Pestic, cu un rezultat la fiv pe natural o asteptam pe hopefull...
Anastasia, tu vei fi mama eroina cu tot ce esti nevoita sa suporti ! Dar lasa ca esti optimista si cu ajutor de sus, te vei face bine si te vei bucura de starea de gravideala fara atatea probleme.
inna08 spune:
Maruscha, la fel ca si tine si eu stiu ca odata ce ai inceput clexane nu mai poti renunta la el(in afara de cazurile particulare).
Se vb foarte mult de luat aspenter in trim I si II,dar am vazut fete in spital cu sangerari din cauza aspenterului.
Anastasia,vb de efecte secundare ale clexanului administrat in doza mai mare decat este necesar,poti sa ne spui si noua ce ti-a zis dr. Avram in legatura cu acestea?
La Fundeni se fac d-dmerii? Pt.ca eu nu vad pe fisa lor!.
24+
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.
Ralu_mv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inna08 Maruscha, la fel ca si tine si eu stiu ca odata ce ai inceput clexane nu mai poti renunta la el(in afara de cazurile particulare). Se vb foarte mult de luat aspenter in trim I si II,dar am vazut fete in spital cu sangerari din cauza aspenterului. Uite de asta nu voi mai lua eu aspenter niciodata, am sangerat aiurea de la el dupa nici 2 luni, cum ziceam mai sus Anastasia,vb de efecte secundare ale clexanului administrat in doza mai mare decat este necesar,poti sa ne spui si noua ce ti-a zis dr. Avram in legatura cu acestea? La Fundeni se fac d-dmerii? Pt.ca eu nu vad pe fisa lor!. Se fac, dar eu nu stiu cat de corecti sunt ca mie mi-au iesit 1500...acolo |
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inna08 Maruscha, la fel ca si tine si eu stiu ca odata ce ai inceput clexane nu mai poti renunta la el(in afara de cazurile particulare). Se vb foarte mult de luat aspenter in trim I si II,dar am vazut fete in spital cu sangerari din cauza aspenterului. Anastasia,vb de efecte secundare ale clexanului administrat in doza mai mare decat este necesar,poti sa ne spui si noua ce ti-a zis dr. Avram in legatura cu acestea? La Fundeni se fac d-dmerii? Pt.ca eu nu vad pe fisa lor!. 24+ Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete. |
Inna, uite, mama, ce mi s-a spus si mie: in primul rand, dr Avram mi-a spus ca in cazul meu trebuie schimbat Fragminul.Si PUNCT. Chiar daca OFICIAL inlocuieste Clexane-ul, in spate nu e chiar asa, nu e aceeasi substanta; per ansamblu, previn aceleasi complicatii, dar sunt si diferite sub alte aspecte.
PLus ca am inteles ca Fragminul nu a fost suficient de testat pt a putea fi recomandat imediat si fara un set de analize serioase, ca inlocuitor pt Clexane.
In cazul meu, avand analiza de antifxa mult prea mare si , mai ales, pt ca mi s-a spus la Fundeni sa fac doza dubla...putea da mari complicatii, practic se dubleaza pe de o parte efectele negative pe care oricum le poate avea, ca orice alt medicament..cresterea brusca a transaminazelor, risc mare de hemoragii...etc...
Si ce e mai important este ca prea repede se merge uneori pe dublare doza medicatie sau elimare totala sau chestii din astea, fara prea multa cercetare pe langa...se uita ca orice medicament introdus aiurea in organism si, mai ales pe o perioada atat de lunga, cum ar fi sarcina( cand practic noi, mutantelele, ar trebui sa facem zilnic 9 luni de zile aceste injectii), daca nu sunt recomandate cu cap si pe baza unei citiri corecte a analizelor, ne expunem la niste riscuri majore...ca sa nu mai spun de analize facute la ore gresite si interpretate tot la fel...
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
8+ cu
Anastasia_7 spune:
Am uitat, Inna, D-dimerii nu cred ca se fac la Fundeni, mie nu mi i-a trecut pe lista de analize facute. Mi i-am facut la Medcenter, cand am fost la dr Avram. Tot ce mi-a indicat dumneaei , ca analize pe hemato, m-a costat 110 ron, iar consultatia a fost gratuita. Mi s-a spus ca pretul consultatiei se regaseste in costul analizelor.
Parintele Arsenie Boca
8+ cu