inhalosedare cu protoxid de azot

inhalosedare cu protoxid de azot | Autor: Miguelle

Link direct la acest mesaj

Buna ziua tuturor.
Daca a folosit cineva inhalosedarea cu protoxid de azot pentru tratarea dintilor la copii mici, m-as bucura sa aflu cum se desfasoara si ce probleme pot aparea.
Avem de facut maine o vizita la stomatolog si mi-e groaza.
multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Buna.SCriu,eu,desi nu stiu daca e vorba despre aceasi Marie,dar pitica mea a fost sedata inhalatoriu,de nenumarate ori.Ea avand cataracta congenitala,de la nastere,absolut toate controalele si scosul firelor dupa operatii au fost facute sub anestezie inhalatorie.Doar operatiile(4 la numar ) au fost facute sub anestezie generala prin branula si inhalatoriu.Din cate stiu,trebuie avizul pediatrului,cum ca bebe/copilul este sanatos clinic,si apt pentru anestezie .
Sper sa fie vb despre aceasi chestie,si sa fie bine si pt voi
Sanatate

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miguelle spune:

Da , inhalatoriu, asa am citit pe site.
Fatuca mea de 2 ani are 2 maselute care au iesit cu smaltul defect - sunt bej, maronii. Si din pacate una a inceput sa o doara, asa ca trebuie lucrat la ea.

Cum a fost? cea inhalatorie, ca generala nu vrem sa facem.

Multumim de urari, si sanatate multa si voua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Si baietelul meu a avut o astfel de anestezie la varsta de un an si jumatate pt o operatie la urechi. Anestezia a durat vreo 20-30 de minute, s-a trezit destul de agitat si confuz, plangea...dar s-a linistit repede. Ni s-a spus ca s-ar putea sa fie somnolent in ziua respectiva dar el a fost la polul opus, foarte agitat, nu a dormit deloc.

Per ansamblu interventia ni s-a parut usoara DUPA, dar inainte mi-am facut foarte multe griji...

Multa sanatate!

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miguelle spune:

Si eu imi cam fac griji. Sper sa fie bine.

Mergi la inceput