Nasterea la Arcadia - Iasi 13

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Sa nu o/il inveti prost..

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

ok, asa, o sa ii dau.

Mergi la inceput

Oana, mi-a placut mult cum ai descris sentimentul de dor si dragoste pt bubulina ta in timp ce conduceai..f frumos.La noi micuta a aparut la 5 ani de la casatorie..au fost f frumosi cei 5 ani in 2, nu o sa ma mai intalnesc cu timpul ala...dar nu mai e lcoul pt clipe nostalgice, acuma imi umple timpul o mica buburuza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalic spune:

La mine cand venea dr. cu asistenta le serveam cu lichior de ciocolata ca tare le mai placea nici nu stiu daca mai exista de ala tanita parca se chema, si prajiturele.
Numai ca m-au cam stresat cu vizite prea dese si nu le-am mai primit dupa.

Acum insa cand toti asteapta bani, tre sa-i dai, eu zic 100 macar la inceput daca vrei sa vina si alta data, zic si eu, parerea mea.

deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi
35, 36 sau 37 sapt.

Ai grija de noi Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Mada, dezvoltarea capului nu are legatura cu pozitia in care sta bebe. Nu te chinui sa o pui pe o parte sau cealalta. Da, e bine sa schimbam pozitia ca si noi, mari, nu putem dormi vesnic pe aceeasi parte ca ne amorteste tot... dar nu influenteaza forma capului

Atentie la fixatul copilului cu fata in sus!!!! Nu e deloc ok. Noi suntem "bine construiti". bebeii stau cu capul pe oparte exact pentru ca asa e mai sigur. In caz ca regurgiteaza nu se ineaca. Daca il fixezi cu capul in sus risti sa se sufoce. Aveti incredere in natura ( Dumnezeu, Alah sau cum s-o fi chemand Creatorul)

Oana, medicii au tarife pentru venit acasa, oficiale. La a mea, acum 2 ani i-am dat 50. In Bucuresti dadeau fetele cam 80. Poti intreba, cel mai bine, cat costa .

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana.irina

Fetelor, va rog spuneti-mi, pt ca vine medicul acasa sa vada fata, trebuie platit? Cu cat? e vb de medicul pediatru la care o inscriu.

Mamica Mariei Antonia - nascuta la 22.07.2011

'Neata!
Oana eu i-am dat 50. Stiu ca e datoria lui, dar am dat pt ca probabil se astepta si nu voiam sa incep cu stangul...
Pana la urma la cine ai inscris-o?

Asa am zis si noi... pentru benzina

Mergi la inceput

Fetelor, uitati tarifele oficiale.
http://www.paginamedicala.ro/users_files/admin2/file/tarife%20FNPMF.pdf

Mergi la inceput

Mie mi-a venit acasa dr de familie sa ma vada ca lehuza si nu i-am dat nici un ban, am servit-o cu un suc..in fine. Suntem pacientii ei de multi ani.DAr la dr pediatru mi se par ok tarifele oficiale.

Mergi la inceput

Si vad ca tarifele astea sunt pt bcuuresti, in rest am mai gasit si cu 15 lei tarif vizita la domiciliu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

ionela as vrea sa inlocuiesc servetelele umede din comert (macar partial) - am cumparat niste mini-lavete din bumbacel organic 12 buc si trebuie sa mai gasesc acum o reteta de solutie pentru umezirea lor. ai vreo idee ce as putea folosi? si oare sa le umezesc pe toate si sa le pastrez intr-o caserola sau sa pun solutia intr-o sticluta cu pufaitoare si sa le umezesc atunci cand o schimba pe bebelina?

Lori 36+ fericita cu Mara

Mergi la inceput