Nasterea la Arcadia - Iasi 13

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

FEtelor, a arata ieri la tv, pe tvr2, o emisiune cu dr onofriescu, si vb despre transfunziile intrauterine.cica dr nemescu a facut asa interventie...din cate vad eu e un dr f inovator si dedicat meseriei!

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui madline82

FEtelor, a arata ieri la tv, pe tvr2, o emisiune cu dr onofriescu, si vb despre transfunziile intrauterine.cica dr nemescu a facut asa interventie...din cate vad eu e un dr f inovator si dedicat meseriei!

Salut Madline,

Da citisem si eu acu cateva saptamani de o interventie, uite ->http://www.bzi.ro/premiera-nationala-operatie-intrauterina-la-cuza-voda-video-229543.

Eu am facut morfologia la el si mi s-a parut ok. Cam nasol cu punctualitatea, si nu prea vorbaret, dar a fost bine

Lena - 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

La dr Nemescu am mers si noi pt morfologie...tot asa a intarziat la cabinet destul...nu prea vorbaret intr-adevar (mai ales daca totul e in ordine-probabil nu gaseste nici o 'provocare' sa ii trezeasca interesul), dar cu toate astea am fost multumita de rezultatul tiparit pe foi ca puteam intelege si noi starea copilului..cautand pe net i-am gasit c.v-ul si face o impresie destul de buna cu el

familia oiyoy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

buna la toate mamicile si viitoare mamici, sunt o viitoare mamica de gemeni obtinuti prin FIV,
asa avea si eu nevoie de cateva informatii de la voi daca se poate, pana astazi am crezut ca nu voi naste la ARCADIA deoarece am auzit din anumite surse ne oficiale ca nu ar avea neonatologi buni, stie cineva de unde vin si ce experienta au? Eu voi naste probabil la 36 saptamanii si bebeii vor fi oricum micuti.
a nascut cineva gemeni la ARCADIA, sau cu M. GRIGORE?
astazi am fost la materinitate, nu ARCADIA, sa-mi vizitez finul si am facut un mic atac de panica din ce am vazut, eu am reusit sa ma linistesc dar i-am agitat pe astia mici asa tare ca nu reusesc sa ii linistesc
la ARCADIA am avut un incident neplacut la incepututl sarcinii, nu cu doctorita mea,nu tin minte monentan cum o cheama cea care m-a consultat, ajunsesem in urgenta dupa un accident minor de masina, dar respectiva m-a plimbat pe la 2 ecografuri care chipurile nu mergeau, nu stia sa le mufeze la spate, si oricum mi-a facut o consultatie superficiala fara sa verifice daca am placenta desfacuta sau daca incep sa pierd lichid, la urma mi-a dat nr de telefon la un psiholog ca sa trec peste soc, la momentul respectiv m-a scos scos sotul val virtej din cabinet

20+ cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Salut hellen79, bine ai venit .

Sincer, si eu am auzit un coleg de serviciu a carui sotie recent a nascut ca i-a spus ginecologul cum ca la Arcadia nu sunt ok neonatologii si sa nasca la Cuza (in final a nascut la Cuza). Acum nu stiu daca e invidie sau altceva. Cel mai bine stiu mamicile, probabil.
Dupa mine, nu poti sa apreciezi un neonatolog, decat daca ai avut probleme cu bebe-ul, ca altfel toti se pricep daca e bebe sanatos

BTW, stiu si o mamica care a nascut la Arcadia si nu s-a plans de nimic.

Sarcina usoara si multa sanatate

Lena - 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia33 spune:

Hellen bine ai venit. Imi pare rau ca ai avut asa o experienta neplacuta la Arcadia.Cat despre neonatologi ...nu cred ca si-ar permite ei sa aduca acolo medici incompetenti mai ales la ce salarii au...si nici nu am auzit pana acum cazuri in care sa fi dat gres cu bebeii.
Dada merci de raspuns;sa stii ca nu o sa-i dau lapitc dupa calcule la bebelina mea, doar ca nu stiam cam cat sa mulg si sa las la frigider pentru 8 ore cat o sa fiu la serviciu, mai ales ca nu vreau sa trec la formula
Fetelor apropo de vizita medicului acasa se face la cerere
sau trebuie sa vina el din proprie initiativa? De ex doctorita Sofiei mi-a zis de cand am inscris-o ca : "sa stii ca nu fac vizite de curtoazie"...si nici nu as fi chemat-o pentru asta :))

Sofia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditza89 spune:

NEATZA FETELE...iara ma ingrijorati...cum e treaba cu medicul de familie?nu inteleg...eu mam inscris la o doctorita doar ptr trimiteri...ea nu e pediatra...ce tre sa fac?unde sa inscriu baiatul?la ce medic?cine tre sa vina acasa sal vada?sunt complet derutata

lui CEZAR GABRIEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Claudia, nu te ingrijora, la 2 sapt te duci la Arcadia , noi cand am semnat contarctul aveam prima o consulattie de evaluare a copialsului gratuit,pe care mamicile au facut-o de obicei la 2 sapt, cand il masoara si cantareste.Apoi ai timp sa te duci pana la o luan la un medic pediatru, de familie, ca sa ia copilasul in evidenta.Idela ar fi sa fie dina celasi cartier, sa nu faci drumul prea lung.Vizita acasa e necesara cand bebe e bolnav, in rest nu are rost..sau daca soliciti tu lucrul acesta, ca sa nu il scoti f devreme din casa, de ex.DEspre tarifele discutate stiu ca sunt valabile doar daca se solicita supliemntar vizita la domiciliu, dar daca bebe e bolnav si nu il poti duce la cabinet ei sunt obligati sa vina si nu se plateste, cel putin asa era.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Lisa27 intrebai ceva despre celule stem ,eu am semnat cu CORD BLOOD CENTER ,e decizia mea personala ,nu intentionez sa-i fac reclama m-am ghidat dupa 2 criterii :e cea mai veche firma de gen din tara si in al 2-lea rand ,chiar daca nu practica separarea celulara eu tot cu ei am hotarat sa semnez pt ca prin metoda care o folosesc ei ,stocarea sangelui integral ,(a carui utilitate s-a descoperit in 1986)s-au realizat multeeeeeee transplanturi cu succes .Despre separare celulara si stocarea unei parti din cordonul ombilical nu stiu ce sa zic ,sunt lucruri noi ,a caror utilitate nu cred ca a fost demonstrata (adica nu am auzit de un transplant efectuat cu succes din celule stem pure ,ca sa zic asa ).Nu mi-o luati in nume de rau ,asta nu inseamna ca nu e mai bine asa ,ba poate e ,doar ca eu acum prefer sa fiu de moda veche .Nu cred ca copilul meu va avea probleme de sanatate incat sa fie nevoie de un astfel de transplant dar ,daca exista aceasta posibilitate (sa ne asiguram cumva)si daca avem si ceva banuti ,bine la limita asa ,ca nu ne lafaim noi in bani ,dar oricum prefer sa "arunc niste bani pe fereastra" decat sa -mi blestem zilele mai tarziu (Doamne Fereste !)
HELLEN 79 am auzit ca d-na dr Grigore este o buna profesionista ,si mai stiu ca intr-un an de cand functioneaza Arcadia s-au mai nascut 2 perechi de gemeni iar neonatologii de la Arcadia au lucrat inainte la Cuza -Voda ,ca doar nu au terminat facultatea ieri si i-au angajat acolo .Eu cred ca cine a carcotit a facut-o din invidie ! D-na dr Grigore ce zice ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Hellena, in acest moment la arcadia sunt 2 baietei gemeni abia nascuti. Nu stiu mare lucru despre neonatologi, inca mai am timp sa ma informez.

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 27+ cu

Mergi la inceput