Iul-Aug 2011-Hai Adra,Corry&Alexia!Bv Burtocik(80)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

HAI ANCA, ADRA SI CORRY!!

Mai odihniti va in seara asta, caci mare dreptate au avut mamicile cand ziceau ca greul vine dupa!!!!

Mergi la inceput

AlinaOprea multumesc frumos. Eu consider ca fiecare mamica e curajoasa, chiar daca a nascut prin cezariana, cu epidurala, fara, etc. Eu nu judec pe nimeni, pentru ca fiecare femeie e diferita, are limitele ei de durere, etc. Noi toate suntem curajoase pentru ca suntem MAMICI si avem provocarile noastre! Eu am vrut sa nasc natural si pe cat posibil sa evit calmantele, pentru ca timp de multi ani am practicat o meditatie numita Vipassana, unde trebuie sa observi senzatiile corporale. Si eu m am lasat de aceasta meditatie acu cativa ani, nu pentru ca nu cred in ea, dar mi am schimbat stilul de viata si nu mai am un partener care practica. In fine, am vrut sa mi observ senzatiile in timpul nasterii, asta a fost tot si cu calmate, nu le as fi putut observa, caci erau anihilate.
Sper ca nu am suparat pe nimeni!

Mergi la inceput

AlinaOprea, am citit povestea nasterii Mariei cu sufletul la gura! Bravo!! Si tu si fetita sunteti doua frumoase!

Mergi la inceput

V_Florina multumim din suflet pentru aprecieri. Intr adevar suntem doua rasfatate. Imi sunt sigura ca o sa continue sa fie o rasfatata, de mine nu stiu ce sa zic!Acum inca ma refac jos, si de aia sotul imi face totul pe plac. Ii zic ca daca stau prea mult in picioare, simt ca mi pica organele in chilotei si atunci imi spune imediat sa stau intinsa si mi aduce el ce am nevoie. Dar la un moment dat, am sa mi revin complet si atunci ce scuza o sa mai am?

Mergi la inceput

Pufi, foarte foarte emotionanta povestea ta! Mi a placut ca ai inclus si cum l ai intalnit pe sot si esti de admirat ca sunteti de asa de mult timp impreuna!! Wow, 15 ani???? Super, si cand ma gandesc ca luna asta pe 31 eu si sotul facem abia 4 anisori de cand ne am cunoascut!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

suntem si noi alaturi de ALINUFF. Multa putere va dorim

pentru toate fetele care se pregatesc pentru marea intalnire

eu si cu Ana si cu Filip am fost peste termen, copii mari, 3.600 kg Ana, si Filip 4.230kg si amandoi au avut colici(Filip are de numa').

Azi era sa pic si eu in extrema opusa, oboseala isi spune cuvantul. Filip trece printr-un puseu de crestere care ma termina fizic si psihic. Colicii sunt si ei prezenti deci va dati seama ce bine e. Am plans si eu azi pt ca nu am mai putut. Nu mai suportam sa il aud cum plange, nimic...dar nimic nu il linistete decat cand face kk.
E un haos la noi in casa, Ana vrea atentie, Filip plange... nu stiu de care sa ma apuc.

Oricum, mi-am mai revenit acum ca s-au culcat amadnoi si am stat si eu un pic sa ma relaxez pe net. Am o graamda de treaba si nu am vreme de nimic.

Va admir pe cele cu 2 sau 3 copii.

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Lisssa scumpa, esti TARE!!! Esti pur si simplu puternica si aici se vede devotamentul si iubirea neconditionata de care dai dovada! Si Imi a mea a fost azi agitata, mi a stat la tzate de la 7 la 10 seara, tzocaia 10 minute, apoi se smuncea de la san, plangea. Am schimbat sanul, am mutat o de la un san la altul. Am plans, caci nu mai suportam s o aud plangand, sanii devenisera sensibili, simteam ca nu mai pot. Sotul era si el stresat, caci nu stia ce are fata!! Era si el agitat si m a agitat si pe mine. Am inteles ca acest puseu de crestere e la 10 zile, apoi la 3 saptamani, etc. A mea are 12 zile, al tau are in jur de 3 saptamani, deci cred ca ne confruntam cu aceste pusee!!! Offff, dar cum zicea si Pufi, cu toate ca sunt si clipe grele, se merita!!! Hai sa ne inbarbatam unele pe altele caci momente din astea tot o sa avem!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

'Neata burtici si mamici!
Poftiti la cafea, am facut muuuulta sa avem azi energie sa le sustinem pe fete.

HAI CORRY!!!!!!!!!!

HAI ALEXIA!!!!!!!!!

HAI ADRA!!!!!!!!!!!

Nasteri usoare fetelor, refaceri rapide si bebei cumintei, mancaciosi si necolicisosi!!!

lulusor77 39+ Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Felicitari Arianna!!! Bine-ai venit pe lume Arianna-Maria!!!

Felicitari Ireth!!! Bine-ai venit pe lume Casian-Octav!!!

Felicitari wndyctygirl!!! Bine-ai benit pe lume Alexander-Matei!!!

Felicitari Dado!!! Bine-ai venit pe lume Iarina-Maria!!!

Felicitari Burtocika!!! Bine-ai venit pe lume Miruna-Mihaela!!!

lulusor77 39+ Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Felicitari Burtocika ! Bine ai venit Miruna Mihaela!

Hai Corry!

Hai Adra!

Hai Alexia!

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata
am intrat sa i fac galerie lui corry
hai corry, hai mamica
nastere usoara si recupera super rapida

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput