Iul-Aug 2011-Hai Adra,Corry&Alexia!Bv Burtocik(80)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morenna spune:

tot eu ,acum am citit asa ca felicit si eu noua noastra mamica si al ei puisor

alexiada sa scxot si pt tine niste motate

38+super fericita cu un
AMR 7 zilepana o sa mi tin in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui morenna

am uitat sa scot niste motate si pt ANCA,asa ca
in alta ordine de idei azi am fost la doctora si am stabilit data .....fix peste o saptamana adica martea viitoare pe la ora asta o sa fiu deja mamica
Am si eu o intrebare pt cele cu cezariana cam cate zile va durut operatia,asa mai rau vreau sa zic(eu sunt f rea la durerii)?
fetele
PS:la multe lunite la cei 2 sarbatoriti cu intarziere si tie anaemi la cati mai multi ani alsaturi de sot si ai tai copii

38+super fericita cu un
AMR 7 zilepana o sa mi tin in brate

eu l-am nascut pe dani natural, fara epi. cezariana, de fapt dupa cezariana, a fost mai rau. asa a fost la mine, nu inseamna ca toate veti resimti la fel.

pt mamicile dragi ce vor naste azi-maine
felicitari burtocika.

is pe fuga, revin maine ... sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Morena, cam 4-5 zile, sa zic dureri de luat in seama. Apoi mai doare la stranut, tuse, ridicat din pat, dar nu-s cine stie ce dureri. E important ca dupa operatie sa te misti cat mai mult, chiar daca ti se pare ingrozitor de greu

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Alina si Pufi, m-ati facut sa planggggg
Astea-s pentru voi
Adra, iti doresc nastere usoara (ai grija sa nu misti capul)

Eu..va multumesc pentru sustinere (conteaza fff mult)...va pup pe toate...si sa ne recitim curand

37+cu "Mugurel" si "Strugurel"

AMR 1 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Buna burtici mamici si pitici

Felicitari tuturor si sa aveti multa sanatate.

Mult succes fetelor pentru maine.

Noi tot 2 in 1.

Fecian, cum vrei sa vina pitica ta daca tu inca nu i-ai montat patutul? Hai pe treaba ca pe urma se indeamna si ea.

Frumoase povestile fetelor.

Merg inapoi la bucatareala , ma pregatesc si eu just in case.

Multa sanatate si la cat mai multe luni/ ani pentru toti sarbatoritii.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Bine ai venit pe lume Miruna .....felicitari mami

Morena....pe mine nu ma doare deloc operatie ...este a 5 a zi.....poate sunt eu cu organismul altfel nu stiu ....cert este k am facut si fff miscare....nu ma doare nici macar la stranut sau la tusit

Corry......tinem pumnii

Mamica de zanik Arianna-Maria (29.07.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

buna seara mamici
astazi am fost la control si d-na dr. ne-a sfatuit sa mai asteptampt ca bebe este bine, lichid este destul iar colul este foarte sus, probabil ca bebelusei mele ii este foarte bine acolo in burtica
daca pana in 8 august nu da semne ca ar vrea sa iasa ne intalnim cu d-na dr la maternitate pt ca este si de garda
multumesc mult tuturor pt incurajari
felicitari proaspetelor mamici

ANCA de: IUSTINA(6+),STEFANIA(4+) si41sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

suntem si noi alaturi de ALINUFF. Multa putere va dorim

pentru toate fetele care se pregatesc pentru marea intalnire

eu si cu Ana si cu Filip am fost peste termen, copii mari, 3.600 kg Ana, si Filip 4.230kg si amandoi au avut colici(Filip are de numa').

Azi era sa pic si eu in extrema opusa, oboseala isi spune cuvantul. Filip trece printr-un puseu de crestere care ma termina fizic si psihic. Colicii sunt si ei prezenti deci va dati seama ce bine e. Am plans si eu azi pt ca nu am mai putut. Nu mai suportam sa il aud cum plange, nimic...dar nimic nu il linistete decat cand face kk.
E un haos la noi in casa, Ana vrea atentie, Filip plange... nu stiu de care sa ma apuc.

Oricum, mi-am mai revenit acum ca s-au culcat amadnoi si am stat si eu un pic sa ma relaxez pe net. Am o graamda de treaba si nu am vreme de nimic.

Va admir pe cele cu 2 sau 3 copii.

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Anaemi asa sunt unii oameni! Stau dupa fereastra si urmaresc viata altora si pur si simplu nu sunt intregi la minte pana nu scot propriile lor vorbe (barfe) si uite asa ei traiesc din asta. Deci, tu doar trebuie sa ii ignori cat poti si daca vezi caar calul, zi le vreo doua vorbe de duh!!

Arianna_M multumesc frumos pentru aprecierile la adresa lui Imi. Am vazut o si eu pe fetita ta si ea este pur si simplu un ingeras! Sa i dea Doamne Doamne mult noroc in viata si fericire!

Felicitari Burtocika!!!!

BUN VENIT PE LUME BEBELINA MIRUNA-MIHAELA!!

Ruxiii, si Imi a mea s a nascut cu 3 kg 300, apoi a scazut pana la 3 kg 140 g, apoi a urcat la 3 kg 240 g, iar ieri cand mi au cantarit o avea 3 kg 340 g. Deci, in 11 zile a pus 200 g. Si mi a zis ca totul e normal. Si vreau sa ti zic ca uneori face kaka si de 4 ori pe zi. In fine, fiecare copil e diferit, eu doar ti am dat o idee cu a mea. Laura13 are perfecta dreptate, bebelina reguleaza cantitatea de lapte care i trebuie, ar fi pacat sa i dai lapte praf. Tu ce ceai bei pentru colici la bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Mamutz, chiar mi au placut bancurile pe care le ai pus!! Excelente, mai vrem!

Mergi la inceput