Iul-Aug 2011-Hai Adra,Corry&Alexia!Bv Burtocik(80)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Tin sa felicit din tot sufletul noile mamici:

Arianna_M, Ireth, Wndyctygirl si Dado!!!

BUN VENIT PE LUME:

ARIANNA-MARIA, CASIAN-OCTAV, ALEXANDER-MATEI SI IARINA-MARIA!!

Bravo si sa va bucurati de bebeii vostri!! Acum simtim ca avem pentru ce trai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenna spune:

Mihahegartym ai facut sa ce frumos ai povestit ,se vede treaba ca cea mai frumoasa meserie este cea de mamica

37+super fericita cu un
AMR cca 3 sapt.pana o sa mi tin in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui morenna

Mihahegartym ai facut sa ce frumos ai povestit ,se vede treaba ca cea mai frumoasa meserie este cea de mamica

37+super fericita cu un
AMR cca 3 sapt.pana o sa mi tin in brate

Morenna ai perfecta dreptate! Iti doresc nastere usoara si sa te bucuri curand de bebele tau! Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Felicitari Dado!!
Bine ai venit bebelusa Iarina-Maria!!

Miha.. emotionanta povestea ta!

Betty si al meu copil doarme de dimineata cu niste pauze mici(de papa sau schimbat), mai iesim pe afara, el tot timpul doarme..seara cand vine ta-su incepe sa chitaie , sa maraie si toate cele..deci de pe la 5 pana pe la 9 seara la baita nu prea doarme..dupa baita pe la 10 doarme pana la 2 sau 3 (se mai intampla si pana la 3.30 -4.00) si apoi la 5.30..Deci in general doarme daca nu are vreo indispozitie..doarme si mananca..Eu cred ca am un copil linistit cu toate episoadele de maraiala..pentru ca am timp sa fac si treaba prin casa..ieri am calcat ..am facut curat..m-am uitat si la tv ..AA ..am si eu o arteziana..mama..mama..deci nu exista schimbat de scutec sa nu iasa cu stropituri
Cu alaptatul in public..eu am alaptat de cateva ori ..prima data la ambasadaca se ne prinsese ora de papa cu atatea poze facute..si apoi intr-un mall unde erau camarute special amenajate pentru alaptat..
Am si eu nursing cover care e gen poncho..si daca mergem cu avionul la sfarsitul lunii nu o sa am incotro o sa fim prevazatori si o sa luam si formula cu noi pentru orice eventualitate ..

Nu stiu daca mai era ceva de zis..

AA ..Adra super video cu promovarea alaptatului in public

Roberta imi pare rau pt ca nu poti alapta..ai incercat cu ..nu stiu cum ii zice in romaneste dar aici ii zice nipple puller care e o ventuza care iti trage sfarcurile in afara?

Eu va pup si sa aveti o zi minunata!!

P.S: Ramyy da-ne te rog un semn de viata sa stim ca esti bine!!

mami fericita de strumf Vlad Rafael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Neata fetelor,

Azi dau cafea dubla ca behai de somn, desi nu plange bubu, ma termina faptul ca tre' sa ma trezesc INCA din 3 in 3 ore . Probabil s-a acumulat oboseala iar la trezirea de la 5 pur si simplu nu pot ridica capul de pe perna, ma dor toate oasele si mi-e greata de mor . Am zis ca diseara sar peste masa de 2, incerc sa-i bag suzi in gura pe care incepand de aseara am vazut ca a inceput s-o accepte poate reusesc sa-l dezvat ptr ca trage f putin si apoi adoarme, insa e suficient faptul ca ma trezeste, ma ridic spal titi, ma intorc .

Mihahegarty pup mamicuta super curajoasa, ai rezistat eroic 24 ore fara niciun calmant , nici eu n-am luat absolut nimic numai ca la mine travaliul a durat 2 ore .

Roberta probabil de la oboseala si stres a mai scazut lactatia, si eu am perioade cand e mai putin laptic atunci incerc sa mananc carne si sa beau ceai mult.

Betty programul nostru e cam asa: ne trezim la 8 aprox papam si ne facem toaleta cam 1 ora, dormim 2, ne trezim papam si ne jucam, iesim afara unde dormim 2 si tot asa; deci din 3 ore doarme aprox 2 ore .

DADO Felicitari, sa va traiasca strumfita si sa fie sanatoasa

Eu nu evit alaptatul in public neaparat ptr ca sunt pudica, insa parca nici el nu papa cum trebuie in locuri straine, nici eu nu sunt la fel, parca nici "bacul"nu iese cum trebuie, plus ca el dupa ce papa vrea musai sa se intinda si sa-l las la puta goala altfel tipa .

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Neata fetelor!
ce tacere....

Corry, ultima zi cu bebeii in burtica! Sa vedem cine mai naste maine, altfel avem 3 baietei

Anca, mergi la inducere azi?

Bietul copilul meu mai mare e la doctor cu ta-su, abia ii astept sa vad cu ce diagnostic vine. Ufff, si cand ma gandesc ca de maine o sa-mi sara inima-n piept pentru doi, la fiecare tuse/stranut/kk moale.....

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Felicitari Dado! Bine ai venit bb Iarina- Maria!

Felicitari Mihahegarthy pentru experienta ta! Ma bucur sa aud ca ai avut parte de o experienta (nu ushoara) insa exact ceea ce ti-ai dorit! ...se pare ca ai o fetitza care vrea ea sa fie RAC (nu-i asa de rau sa stii...si eu sunt RAC si nu-s asa de sensibila, totul conteaza mult de personalitatea ei...si se vede deja ca stie sa zica NU )
Babylicious multumesc de gandurile bune

Despre noi, absolut nimic nou. Vedem azi la control, dar nu intrevad absolut nici o schimbare.

Felicia,de (Gabriel) si 40+ cu bulina Ana-Maria AMR

Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Voi va inveliti puiutii acum cand e mai rece sau aveti saculeti??

Eu azi dimineata cand a intrat sotul sau vecinul, ca asa-i zic acum: ce faci vecine??? , sa ne pupe de plecare, bubu avea patura pe fata , eu rupta de oboseala nu am mai fost in stare sa-l urmaresc si el atata s-a fatait pana a tras patura in sus drept urmare azi sunt in cautare de saculeti de dormit, sper sa stea-n el ca are un frecus .

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165888

poate stiti voi unde sa caut

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Buna dimineata!!! ieri ne-am intors acasa, in formula de 3
Multumesc mult pentru cuvintele frumoase si pentru urari, sunteti niste scumpe!
Din pacate n-am apucat sa citesc mare lucru din urma; tare sunt curioasda cat imi ia sa scriu mesajul asta!
pe scurt: de miercuri imi aparusera niste mancarimi pe piele, absolut insuportabile. parca aveam raie!! i-am spus doctoritei ca eu nu mai pot, hormonii astia ma omoara, nu mai rezist in felul asta inca o sapt. jumate... iar ea imi spune ca s-ar putea sa fie colestaza de sarcina, adica o boala in care ficatul este atacat de hormonii sarcinii, caz in care se recomanda scoaterea fatului imediat, daca e la termen (peste 37 de sapt).
cert e ca nici pana azi nu stiu sigur daca am avut asa ceva sau nu; testul pentru colestaza asta de sarcina se face undeva in germania, si dureaza o saptamana... n-aveam atata timp la dispozitie. cum oricum eram doar la o sapt. distanta de termenul de inducere (5 august) am hotarat sa trecem la fapte deci vineri m-am internat.
a urmat minunata clisma, apoi monitorizare sa vada daca am contractii (culmea e ca vineri dimineata m-am trezit cu burta pietroi.... erau contractii intr-una, unele dureroase, altele nu). am purces la ruperea membranelor, ca nu le aveam rupte (iac, nashpa senzatie ), apoi cum au inceput contractiile mai dureroase am bagat si epidurala, si am asteptat.
practic, travaliul a inceput la 11 dimineata si s-a terminat cu nasterea la 8.15 seara... totul a fost bine si frumos pana pe la 6 seara. nu tu contractii, dureri, eram in rai. dupa 6 insa, a inceput sa se duca efectul anesteziei. am vorbit cu doctorita ca asa e cel mai bine, sa nu fiu anesteziata in timpul expulziei, pentru ca risc sa nu pot impinge si atunci se ajunge la forceps, etc. deci neplacut. asa ca am simtit cea mai "frumoasa" parte a travaliului
si dupa ora 7...doamneeee, ce mai urlam, ziceam ca vreau cezariana ACUM, ca nu mai pot.... ingrozitor!! bine, fetele care vreti natural, sa nu va luati dupa mine, ca eu si la dentist cer anestezie, ca ma doare deci eu sunt foarte putin rezistenta la dureri!
problema mare a fost ca.... datorita epiduralei am facut febra. nu stiu daca de la epidurala efectiv, sau de la faptul ca nu am putut sa beau apa toata ziua (o vomam instant) si m-am dezhidratat. cert e ca la sfaritul travaliului aveam febra; eu nu mi-am dat seama sa anunt pe cineva, pentru ca am crezut ca senzatia asta de "ardere" pe care o am e de la dureri, ca ma inrosisem toata la fata.
deci eu am facut febra, si datorita mie bebe s-a nascut cu un pic de febra, 38 de grade.
dar problema cea mai nashpa a fost ca desi dimineata bebe era in pozitie craniana, toate bune si frumoase, la nastere aveam dubla circulara de cordon!! s-a intors in burta in ziua aia de am zis ca face revolutie, nu altceva! deci dubla circulara de cordon, plus un pic de oxigen la nastere (ca sa fie siguri ca n-are nimic), plus febra... a rezultat un apgar de 8. eu ma asteptam la si mai putin, sincer, cand am auzit dubla circulara de cordon...
in fine, sambata a stat sub observatie, i-au facut analize de toate felurile, i-au tot masurat temperatura, din fercire e sanatos asa ca ieri am purces spre casa.

ce sa va zic.. e o senzatie cu totul noua acum suntem la stadiul in care ii e foame din ora in ora, de m-a capiat. e disperat sa suga la san, suge cam 5-10 min, adorame, il pun in patut, in maxim o ora se trezeste. asa ca acum dimineata i-am dat niste lapte praf, sa ma mai lase in pace, ca nu mai pot de somn! probabil ca nici mie nu mi-a venit laptele calumea, probabil ca e inca putin, nu stiu... e inca devreme sa-mi dau seama.

a! a avut 3 kg fix, 47 cm, l-am scos din maternitate cu 2.930! s-au minunat si doctorii

ps: ma chinui la mesajul asta de o ora... iar s-a trezit... incerc sa recuperez din urma si revin

pup fetele!

38+

Mergi la inceput