scriu de la o tastatura careia nu-i merge capsu', scuze.
asadar, cum e la 2 mai? am gasit cazare iefin acolo si vilele arata bine pe net, insa nu siu cum e in realitate. n-am fost niciodata acolo, o singura data in trecere, de pe sosea parea un sat si cam atat.
ati stat acolo, puteti face vreo recomandare? exista restaurante sau "impinge tava" pe acolo?
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
2 Mai e intradevar mai satuc asa, atmosfera e boema, e muuult mai liniste decat in Vama Veche, plaja de la textilisti e larga, cu nisip fain si apa curata, gasesti magazine sa cumperi mancare si evident exista si carciumioare. Impinge-tava n-am vazut dar n-am mai fost de ceva vreme pe acolo, sa fie 2 ani deja, acum cred ca or fi aparut ca-s f la moda, merg mai bine decat restaurantele. Preturile sunt intre Mamaia si alimentarele de cartier.
Poate povestesti cand te intorci cum a fost ca as vrea sa merg si eu cateva zile cu cort+copil la 2 Mai. Desi sunt din Cta, tre sa spun ca nimic nu se compara cu sculatul dimineata direct cu nasul pe tarmul marii , abia astept sa merg din nou.
Boti, n-am mai luat la 2 Mai, am gasit la Costinesti foarte convenabil, plec la noapte. Sper sa prind vreme buna.
merci de raspuns!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral