Nasterea CFR 2 - 2011

Nasterea CFR 2 - 2011 | Autor: ionella3003

Link direct la acest mesaj

Buna dragilor!

Mai am 4 saptamani si nasc ... din nou:). Printr-un concurs de imprejurari, iarasi nu pot sa nasc cu dr. care m-a urmarit pe perioada sarcinii - motive diferite - asa ca m-as duce din nou la CFR2, la Dr. Tanase - tot cu el am nascut si prima data, si tot la sf. de luna a opta am ajuns la el... Insa am citit diverse pareri pe internet, insa nici una recenta. Asa ca v-as ruga mult, in cazul in care aveti detalii mai recente despre aceasta maternitate - inclusiv despre dr.:) - sa le impartasiti si cu noi...

Multumesc anticipat!

Ionela 35+ mami de Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Spune-mi ceva frumos... din dragoste!...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

... chiar nimeni, nimeni????...

Ionela 35+ mami de Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliamyneeds spune:

Buna,
cand am vazut subiectul m-am bucurat...dar cred ca prea repede...
sunt viitoare mamica, urmeaza sa nasc in 15 august la CFR2...ma interesa conditiile de acum ale spitalului, cineva care a nascut de curand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Julia, hai ca povestim noi doua...:). Am aflat detalii de la o cunostinta care a nascut acu' 2 saptamani insa prin cezariana si cu alt medic.

Deci, sectia de maternitate e intr-o aripa noua, e foarte curat si, zic eu, intim. De ex. la Ginecologie, masa de control e intr-un colt, nu se vede cand se deschide usa, ca in alte locuri:D... Personalul amabil, cu ceva rezerve referitoare la personalul de la neonatologie, in sensul ca ar fi putin mai necomunicativ:). Ce-mi place mie e ca e o sectie micuta, si nu e aglomeratie ca in maternitatile mari. Am fost de doua ori pana acum si nu a trebuit sa astept deloc, cum am ajuns, cum am intrat la medic.

Si cand am nascut data trecuta in 2004, era la fel de curat. Am stat intr-o rezerva cu 3 paturi, unde in prima zi am fost doar 2 persoane. Peronalul a fost mai mult decat ok, nu stiu daca a avut vreun rol faptul ca sunt "pacienta lui sefu'"

Cum nasti, natural sau cezariana, la ce medic esti? Eu pe 15 merg la urmatorul control, atunci incep saptamana 39:)

Ionela 36+ mami de Alex (DN 21.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kat1978 spune:

buna, naste sau a nascut cineva cu dr. nastase ana maria, astept impresii

Mergi la inceput