Strugurasi de Sept-Oct 2011 - (92)
Raspunsuri - Pagina 6
seidana spune:
OAu caty ... felicitari... parca 37 e mult mai mult ca 36.. ce putin mai ai.... max 3-4 sapt... sau te programezi la nastere?
36+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
Lali_mete spune:
Imi pare rau ca am deranjat cand am spus cati ani am,nu mai fac... Ai zis bine Marina ,conteaza ce realizam pana la varsta pe care oavem,si conteaza si varsta pe care o simtim,cum a spus May. Imi cer scuze inca o data,nu am vrut sa deranjez pe nimeni.
Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si 34+ cu Ioana Teodora
AMR 6 saptamani
MARINAENACHE spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Imi pare rau ca am deranjat cand am spus cati ani am,nu mai fac... Ai zis bine Marina ,conteaza ce realizam pana la varsta pe care oavem,si conteaza si varsta pe care o simtim,cum a spus May. Imi cer scuze inca o data,nu am vrut sa deranjez pe nimeni. Pentru Raisa Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si 34+ cu Ioana Teodora AMR 6 saptamani |
Nu cred sa se fi sup cineva
27+ Unde.s 2 puterea creste 30.sept.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari
Hayat_Kh spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Imi pare rau ca am deranjat cand am spus cati ani am,nu mai fac... Ai zis bine Marina ,conteaza ce realizam pana la varsta pe care oavem,si conteaza si varsta pe care o simtim,cum a spus May. Imi cer scuze inca o data,nu am vrut sa deranjez pe nimeni. Pentru Raisa Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si 34+ cu Ioana Teodora AMR 6 saptamani |
Drept pedeapsa ca ai suparat pe cineva, pe tine o sa te sunam cand suntem deprimate din cauza apasarii varstei.
Hai, noh , pe cine sa superi???
May, unde sa fii tu pensionara??? Mai ai scumpo, pana atunci.
30+ cu minune de
DD ajuta-ne sa ajungem cu bine la termen!
mai e asa de putin
maria26 spune:
intrebare: aveti idee daca am voie sa intru in bazin cu apa calda? in noaptea asta plecam la Baile Felix si acolo sunt bazine cu apa termala... la mare n-am indraznit sa intru in apa decat cu picioarele.. am fost acum o luna si era apa destul de rece...
33+ cu Albert si mami de Andy 3 ani +
Hayat_Kh spune:
citat din mesajul lui May3 Marina, nu eu ma ocup de aprovizionare. e o mica afacere de familie. cumnatul se ocupa. eu i-am zis sa aduca de fetite problema este ca pe vara n-a mers foarte bine si avem stoc de care trebuie sa scapam ca sa putem comanda stoc nou de toamna.#de aia si reducerile :D 31+ cu Beatrice Ana zebraroz.ro |
Eh, si eu am comandat de pe site-ul de la tine si m-a sunat un nene cu o voce asa de faina, sa confirm comanda. Imi place tare body-ul ce l-am luat , e asa de moale si de simpatic.si setul cadou pt nou-nascut ,pentru o prietena....
30+cu minune de
mai e asa de putin
Hayat_Kh spune:
citat din mesajul lui maria26 intrebare: aveti idee daca am voie sa intru in bazin cu apa calda? in noaptea asta plecam la Baile Felix si acolo sunt bazine cu apa termala... la mare n-am indraznit sa intru in apa decat cu picioarele.. am fost acum o luna si era apa destul de rece... 33+ cu Albert si mami de Andy 3 ani + |
Daca vrei sa te relaxezi facand o baie fierbinte trebuie sa stii ca temperatura prea mare poate cauza micutului. Macar ai grija ca unele parti ale corpului cum sunt unerii si gatul, mainile si genunchii sa nu stea tot timpul in apa fierbinte. De asemenea, evita camerele cu aer cald si saunele, deoarece excesul de caldura iti poate provoca ameteala si astfel risti sa-ti pierzi echilibrul.
Sfatul este luat de pe un site medical. Sper sa iti foloseasca. Totusi, eu cred ca tine si de corpul fiecaruia si de tensiune(sa nu fie prea mare sau prea mica). Important este sa nu stai prea mult in apa si daca simti orice semn de discomfort , sa iesi din apa si sa te racoresti. Stiam ca din cauza bailor calde, pot sa apara contractii sau dilatare a colului si se recomanda statul in baie calda max 15 minute. Poti face asta in reprize....Sanatate
30+cu minune de
mai e asa de putin
MARINAENACHE spune:
citat din mesajul lui maria26 intrebare: aveti idee daca am voie sa intru in bazin cu apa calda? in noaptea asta plecam la Baile Felix si acolo sunt bazine cu apa termala... la mare n-am indraznit sa intru in apa decat cu picioarele.. am fost acum o luna si era apa destul de rece... 33+ cu Albert si mami de Andy 3 ani + |
Cred k dc e fierbinte nu ai voie, dar daca e calduta nu ai nici o probl... eu si ac fc baita in cada cu apa calda spre fierbinte chiar dar nu foarte tare nu sa iasa aburi din ea si pana ac nu am avut nici o probl chiar piticeilor le place se relaxeaza... La mare eu am intrat in apa si am si inotat un pic dar simteam k mi se intinde burtica rau ca si cum ai lua o broscuta de membrele inf si sup si ai trage de ea asa eram si eu ... ce comparatie am fct
27+ Unde.s 2 puterea creste 30.sept.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari
caty2585 spune:
Va multumesc din suflet pentru sustinere si va urez si voua sarcina usoara in continuare si nastere si mai usoara cu bebe sanatos,mancacios si necolicos
Cat despre nastere,nasc normal ca s-a intors(in sfarsit!) domnisoara mea...
Merg sa ma ibrac ca margem la maternitate in 30 min...revin sa va povestesc cum a fost
gasca
Fericita 37+ cuLoriana-Maria
AMR 3 sapt max
seidana spune:
Lali ba ne-ai suparat... de atunci nu ma pot opri din plans , hai mai fetita om avea cati ani om avea , da la minte tot 20 se simtt... MAXIM www.youtube.com/watch?v=Qb7m97j0yzc" target="_blank"> 20 ani am zis!
36+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !