Strugurasi de Sept-Oct 2011 - (92)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Neatza burtici!

Sunteti tare harnicute la scris si in we, vad!

Azi noapte am dormit neintoarsa, evident dupa o zi cu Indra, plimbari in Herastrau si galagie pe Insula Copiilor. Ne imaginam cum peste un an o sa avem dupa noi si o bebelina in carucior si n-o sa ne mai lase sa stam cat vrem noi sau Indra pe la locuri de joaca, terase, etc...

Cand vad ca aveti la semnatura 34, 35, 36 de sapt....brrrrrrrr, ma iau asa emotii, mi se pare ca sunteti asa aproape de marele moment! Imi doresc f tare sa rezista si eu pana la 36-37 sapt!

LALI, chiar ca erai tare frumoasa si inainte de a naste, nici mie nu mi se pare ca erai umflata!

IRIS, parca tu ziceai ca implinesti 36 la sf lui august?! Ce usurare! Mai e cineva de-o seama cu mine! . Oricum eu la varsta asta ma simt ca acum 10 ani, desi am treciut printr-o miultime de intamplari nu tocmai fericite toti anii astia. Dar deh, daca sufletul de tanar!!!

KORA, ce mai faci, l-ai preluat pe Yannis?

Eu am inceput sa iau de vreo 4-5 zile Elevit si mananc din ora in ora! . Va face si voua pofta de mancare?

Fetelor, am o propunere: cand mai cumparati cate ceva frumos pentru bebe, fie ca sunt hainute sau bibe, etc, sa spuneti daca sunt de la vreun supermarket anume, mai ales ca puneti si poze, de ex mie mi-ar fi de folos sa merg drept la tinta! Ce parere aveti?

Sa aveti o super zi! Va pup!

mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)

32 cu Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Neatza fetele! Inca 2 sapt de job si gataaaaa! yuhuuu! Asta daca mai rezist 2 sapt, ca vad ca mi-e din ce in ce mai greu. experimentez tot felul de senzatii "tari" de o sapt incoace: de abia respir, ametesc si daca stau pe scaun pt cateva secunde si-s molesita... nu stiu ce sa ma fac cu starile astea. Altfel am mai incercat o data sambata sa iau juma de pastila de calciu si iara m-au luat "stransorile" pe sub burta de m-am speriat iarasi...
Of pana acum eram optimisita, acuma m-au luat paranoile. Banuiesc ca trebuiau sa apara si ele.

Si a propos de varsta creca si eu sunt printre senioare - am implinit 33 in iunie... Dar nu ma simt.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

NEatza fetitelor...

Inainte sa va citesc , va zis ca sunt la servici.. fara un program anume insa am promis ca sapt asta vin sa ajut

Intrebare pt Ancaro.. ca eu nu ma mai pot concentra deloc !!! sau oricine stie...

Daca imi iau din 8 august prenatalul, cum se calculeaza la stabilirea indemnizatiei de maternitate (prenatal).. imi ia 5 zile lucratoare in august, 7 zile calendaristice ( pt calcularea vn mediu) , sau ia 5 zile lucratoare si 31 calendaristice? ... si se ia august luna intreaga sau se iau lunile anterioare intregi ca baza de calcul.. ( teoretic in august as avea 5 zile lucratoare si 17 prenatal)
Sper ca m-am facut inteleasa...

36+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mikka11

sei tu vrei sa te mai duci la munca la 36 de sapt?? Mai poti, mai ales ca spuneai ca ai si contractii destul de des? Esti de admirat

32+ cu Maria-Alexandra

Pai na.. merg ( vin ) la servici fara program, adik daca ma trezesc la 10 vin la 11 la servici, iar daca nu mai pot sta de ex de la 15 merg acasa..
Asa e lejer...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mikka11

Fetelor, eu simt asa ca o galma mare exact in dreptul ficatului, ma doare destul de tare, e cam sus sa se fi urcat bebelina cu fundul pe acolo, nu? ca picioare sigur nu sunt, e ceva mai mare si rotund..s-o fi intors iar cu capul in sus? E posibil?

32+ cu Maria-Alexandra

i-o fi crecut fundicul ... a mea e mereu cu fundul si coloana la ficat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna dimineata fetelor gravidutelor am aparut in peisaj

Aseara am mancat ciocolata si toata noaptea a batut asta micaoare din cauza ciocolatei?
Am visat numai carucioare...daca stau cu gandul acolo o sa merg sa-l cumpar.

Inca ceva....mie ori mi se pare ori asa ested at burtica mea este mai jos si bebelina la fel.ce inseamna asta?

Merg sa o vad pe Marina si apoi fug la medicul de familie sa-mi dea sa fac analizele uzuale.

Raportez 78,5 Kg, am 19,5 Kg si intru in saptamana 35.

Va si ne citim mai tarziu

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 33+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Marina ce mamica tanara si frumoasa esti

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 33+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna fetelor

revin si eu dupa o absenta mai lunga.
ma prezint de cateva zile cu niste contractii dureroase, destul de nasoale. am ajuns azi la medic, mi-a zis ca am colul ok-Slava Domnului. dar mi-a dat tratament cu utrogestan(din nou!) si nospa forte, unul la 8 ore, timp de 2 sapt.

de azi intru in prenatal, pana acum am fost 2 sapt in CO.

sper ca sunteti toate ok.
va pup

33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Neatza fetele

Am intrat doar sa va salut si sa va spun k azi nu mai scriu k mergem prin oras sa cautam centrala si ceva cadouri ... la noi in familie aprox. toti sunt LEI adica nascuti in luna august!!!!

Sa aveti grija de voi!!!

Pe JADE o pupacesc si sper sa fie bine!!!!Lore???Raluca????

36+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Neatza fetele , eu sunt ffffffffff sup pe voi toate, ca v-asti facut niste rele si in ultimul timp nu m-ati mai rasfatat si pe mine ca pe un copil
Na,ca v-am zis-o

am niste emotii,sunt asa de fericita...ce aproape suntem, Sei,ai zis ca de la 01 aug se da liber la nasteri...sa vedem cin e e prima...am niste emotii de mor , dar d'abia astept sa incepem una cate una sa dam burticile jos si sa vedeti atunci ce de plansete de fericire cand ne vom citi ...mi-e foarte dor de bebe Ayan..ce drag imi e acum,ca suntem hotarati pt nume si pot sa ii vorbesc deja lui AYAN....mi-l tot imaginez, voi nu? cum o arata, cum o fi fetisoara lui draga,doamne,cat o sa mai plang de emotii cand il voi vedea prima oara.....v-am zis ca eu o sa nasc intr-o juma de ora maxim daaa?
io nu mai stiucum sa fac, acum toata lumea imi da patuturi...nu mais tiu ce sa aleg:)

fetele,dar de ce tre sa spalam hainutele lui bebe, alea noi adik din magazin? da,stiu,ca sunt pline de praf probabil,si bebe prea mic si nu are imunitate, dar anticorpi cum ii face? oricum io fac ce ziceti voi, si am toata increderea,doar ma intrebam

Razvan e nume de sfant,stiti cumva? parc a as mai vrea un nume..mai romanesc asa...io vroima Iosif,dar toata lumea zice ca e uratttt
mie mi se pare ca suna foarte bine AYAN IOSIF? nuuuu? sa nu radeti si voi de mine

sunt cam distrusa de feluil meu,ca uite,ma gnadesc sa aduc si eu patut acasa pt bebe, dar tot am chestia aia in mintea mea fraiera,ca vreau sa il vad pe bebe mai intai,si ma oftic pe mine de mor ca gandesc asa....pt ca absolut totul o sa fie bine, nu-i asa? ca bebe e cel mai puternic,prin cate a teecut ewl mititelul la mami in burtica de la inceput....

Zubi, mami35+ cu
minunea mea

Mergi la inceput