Strugurasi de Sept-Oct 2011 - (92)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Iris, incearca sa elimini de tot sarea din alimentatie si consuma cat mai multe lichide ...cu tensiunea cum stai? Probabil ca multe din kg sunt de la retentia de apa, dupa ce nasti o sa scapi de ele. Eu cred ca pepsi, cola nu sunt sanatoase in general, nu numai pentru bebe, sunt pline de tot felul de chimicale. Recunosc faptul ca si mie mi-a fost pofta rau de tot de pepsi la inceputul sarcinii si am baut de cateva ori...Si lasa depresia , te apropii incet-incet de momentul in care iti vei tine comoara in brate, asta e tot ce conteaza acum, eu numai la asta ma gandesc in momentul in care imi da tarcoale cate un gand negru...

sei tu vrei sa te mai duci la munca la 36 de sapt?? Mai poti, mai ales ca spuneai ca ai si contractii destul de des? Esti de admirat

32+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Fetelor, eu simt asa ca o galma mare exact in dreptul ficatului, ma doare destul de tare, e cam sus sa se fi urcat bebelina cu fundul pe acolo, nu? ca picioare sigur nu sunt, e ceva mai mare si rotund..s-o fi intors iar cu capul in sus? E posibil?

32+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Iris alunga mamicule depresia, ca nu e buna. Pai poti sa iei si 40 de kg in timpul sarcinii,tot mamica frumoasa esti,indiferent de cata apa retii. Eu am luat pana acum 19-20 de kg,saptamana asta nu m-am cantarit si pana vineri saptamana trecuta deja aveam luate 19 kg. Sunt asa mandra ca sunt insarcinata ca mi se pare ca sunt cea mai frumoasa. Are si sotul aici un cuvant de spus,ca ma face sa ma simt frumoasa. Eu ma uitam acum la pozele de la prima sarcina,si stii cum eram? Eram umflata toata,nu puteam sa imi indoi degetele de la maini calumea,noaptea ma dureau si de la mainisi de la picioare,picioarele nu mai aveau glezne,am umblat toata vara intr-o pereche de papuci de plastic pentru ca altceva nu mi se potrivea,imi aratau picioarele oribil ,si nu mergeam bine. Plus ca nu ma puteam misca nicium, ma intorceam greu de pe la 7 luni,desi luasem doar vre-o 12 kg pana atunci( cel mai mult am pus in ultima luna) ,noaptea il trezeam pe sot sa ma ridice de mana sa merg la baie ca simteam ca fac pipi pe mine dar nu ma puteam ridica. Si cu toate astea ma simteam frumoasa si gratioasa. Te rog,gandeste pozitiv , o sa slabesti dupa nastere , o sa te desumfli, nu o sa ramai asa,o sa vezi. Panaatunci bucurate de fiecare miscare a bebelusului tau, de fiecare sughit, de fiecare umflatura daca vrei,pentru ca asta inseamna ca devii mama,ca dai viata unei minuni.
Uite diferenta : https://picasaweb.google.com/Lali.mete/Mami?authkey=Gv1sRgCOKo19bqvfyP7AE#5443337688252210098 ultima luna de sarcina la Paul
Si aici la 3 luni de la nastere https://picasaweb.google.com/Lali.mete/ImaginiBlogger?authkey=Gv1sRgCMvup8zJl66lUA#5472498742947263010

Nu gasesc acum o poza de la cateva zile de la nastere sa vezi ca deja nu mai aveam fata umflata deloc,picioarele s-au dezumflat din prima zi,mainile la fel.

Bea multa apa , renunta pe cat posibil la sare ,si poate nu mai retii atat de multa apa . Eu nu stiu sa te sfatuiesc la cola si pepsi pentru ca eu beau cam o data pe saptamana .

http://pentru-raisa.blogspot.com/2011/02/povestea-mea.html#comments" target="_blank"> Pentru Raisa
Lali de http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916" target="_blank">Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 34+ cu Ioana Teodora http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Lali&year=2011&month=9&day=3&babycount=1" target="_blank">
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Va multumesc foarte mult pentru mesaje, fetelor , chiar ma simt putin mai bine. Nu stiu ce am dar de cateva zile sunt extrem de sensibila si stiu ca gandesc gresit. Sotul e un om minunat, el ma vede extrem de frumoasa si luminoasa la fatza, problema e cu mine insami.

Lali, mie nu mi se pare ca esti umflata deloc in poza, ba te vad chiar frumoasa, am sa pun eu maine poza daca primesc acceptul sa vedeti ca nu exagerez. Stiu ca nu mai e mult si voi redeveni la normal, dar nah, mai am si eu caderi. Si da, tot ce imi doresc e sa fie bebita sanatoasa.

Mikka, am tensiune mica, Slava Domnului.

31+ cu ANTONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Neata burtici,

mikka, sunt sigura ca ala e fundul!

lali, mie mi se pare ca aratai excelent! Cate kg ai luat in toata sarcina prima data?

azi ma duc la medicul de familie sa mmi dea prenatalul pe august.

Oana 32+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Neatza burtici frumoase,

va doresc o saptamana minunata, fara dureri, disconfort si numai cu vesti bune!

De pe la 6 si ceva nu mai am somn...

Caty - ce emotii m-au luat
Nastere usoare si multa sanatate!!!

May - frumos ai petrecut bravoo!

athosik - 36 de saptamani felicitari!

Marina - foarte dragute obiectele cumparate sunt minunate clipele pe care le traiesti. Felicitari!

Lali - foarte buna idee cu mesajul de pe prima pagina legat de grup

Fetele ce v-a apucat cu varsta, toate sunteti frumoase, tinere si fericite . Eu la 32 de ani, daca ma uit in urma ce cale a trebuit sa strabat pana acum, cred ca nu regret niciun moment de durere si suferinta si nici de bucurie.
Mare minune si bucurie anul acesta pentru familia mea. Nu exista cadou mai frumos pe care puteam sa-l primim.
Sotul meu e nascut pe 23 aug, iar cadoul lui din acest an o sa fie cu siguranta cel mai fain si de neuitat.

Ieri am tot umblat dupa una alta pentru apartament (nimicuri necesare) si am cumparat, in mod evident si ceva pentru bebele meu scump. Am gasit salteluta cu fibra de cocos pe la 140 ron, perna de alaptat la 40 lei, un biberon micut, 2 paturici, 3 foi de finet, 2 salopetele cu tichie, o pereche de pantalonasi mov :))), pampersi, aleze, servetele, dero pentru bebe si cred ca am pus toata listuta.
Sunt happy ca am prins curaj pentru cumparaturi.

Maine seara mergem la dr., abia astept sa-mi vad minunea miscacioasa

ma mai bag putin in pat, parca as mai motaii pana incepe telefonul sa sune si email-urile sa curga pentru job-ul.

34+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'neatzaa!!!
vreti? Sau poate un laptic,un compot de mere cu prune,un ceai de tei ,un pahar cu apa plata,ceva?

Si eu care speram ca se vede in poza aia ca abea deschideam ochii de umflati ce erau obrajii ,nici nu puteam zambi cum trebuie. Eu ma umflam tare la fata,maini si picioare,in rest eram ok. Am luat 17 kg toata sarcina trecuta.Acum o sa sar lejer 20. Poate imi statea bine mai plinuta la fatza si cu ochii mai migdalati ,asa .
Mikka[b] m-am tot gandit la galma ta, sincera sa fiu daca nu e bebelul nu stiu ce ar putea fi. Acum tot acolo o simti?
[b]Oana
bafta la dr !

Fetele care nu ati mai dat semne de viata de mult,va asteptam la apel,altfel va punem la cotizat! Punem taxa pe fiecare zi de "ne-trecut pe la noi" . Acolo ,macar trei randuri ,sa stim ca sunteti ok si voi si bebeii.

Va pupic,ma duc sa pun o masina la spalat ,apoi sa fac nitica ordine prin casa ca e plin de jucarii peste tot. Si ca sa fie tacamul complet,Paul si-a scapat ceva gru peste unghia mare de la piciorul stang ,si mi s-a trezit la 7 fara ceva urland,ca si-a atins unghia. Azi-noapte a dormit cu piciorul ridicat.

Cred ca nu mai fac nimic,se joaca asa frumos fi-miu cu masinutele ca imi vine sa ma asez langa el si sa ma joc si eu !

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 34+ cu Ioana Teodora
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Neatza si de la noi

care va plangeti ca sunteti grasune sau batrane mai¿¿ eu chiar va vad suple pe toate!

cola n-am baut de 5-6 luni..insa saptamana asta am mai gustat din paharul lui paco, si nu stiu daca de la cola sau de la atata tort+gratar, dar mi-au revenit greturile O perioada tre sa trec iar la mancarica necondimentata, cat mai usoara, ca ma afecteaza orice.

Vorbea cineva de mers la apa calda termala...deVinde de temperatura apei. In cel mai rau caz dupa 5-1o min trebe iesit ca scade tensiunea si ametesti rau de la apa calda. Eu am respins o invitatie de curand la un spa cu apa termala ca stiu ca ma molesteste rau temperatura respectiva.

ce-i aia hamsie¿

irisk ananasul proaspat ajuta la aliminarea apei retinute, pepenele, ceaiul verde...

28+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Neata fetele !

N-am dormit toata noaptea,parca bausem energizante atat m-am mai foit de pe o parte pe alta .Am dureri fff mari din cauza hemoroizilor ,intr-o ora am programare la ginecolog,am sa vad ce-mi recomanda.
Multumesc fetelor pentru sfaturile date ,daca nu ma rezolva asa zisul doctor,iau crema pe care mi-a recomandat-o Stefy sau cea de galbenele .
Mi-a mai recomandat cineva aici o crema ,dar nu sunt in romania si sigur nu o gasesc sau o fi sub alta denumire

Aoleu ,cand aud ca aveti 36 saptamani ma iau niste emotii de parca as naste eu curand ,dar eu mai am ce-i drept

Pana acum n-am cazut in depresii,nu m-am certat cu sotul si nu m-am umflat ,am fost ok pana acum ,vad ce urmeaza in urmatoarele 2 luni

Ma duc sa ma imbrac ,sper sa fie totul ok la doctor si abia astept sa-mi vad bebelina

Va pup si va doresc o saptamana frumoasa

31+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_scu spune:

Buna dimineata.Lali eu ma bag la un pahar de apa plata.
Iris parerea mea e ca daca nu exagerezi cu cola sau pepsi nu este nici o problema.Eu inainte sa-mi descopere diabetul odata la cateva zile mai bagam cate un pahar.Cred ca important e sa nu-l bei in loc de apa.
Maria in legatura cu apa calda ,nu stiu ce sa zic doar ca mie doctorita cand am fost la ea si eram cam prajita de la soare mi-a spus sa am grija cu expunerea la caldura ca produce vasodilatatie care poate dauna placentei.Ma gandesc ca acelasi efect il are si daca stai in apa calda.
Ieri nu am mai intrat ca de dimi am fost la biserica apoi am venit acasa,mancat,dormit si plecat la mare de la 4.30-20.30.Am sa pun si cateva poze cu burtoaca.
Referitori la ani ,nu va mai plangeti eu in septembrie fac 33, iar sotul la sfarsitul lui august 37.Chiar zicea ieri ca trebuie sa traga tare pana la 40 sa mai facem 1 sau doi ,iar eu i-am spus sa stea linistit ca data viitoare facem 2 odata si ne luam de-o grija
Caty daca saptamana asta vei naste iti doresc nastere usoara dar eu zic sa mai astepti vreo doua saptamani.

29+ Luca Antoniu

Mergi la inceput