Strumfi de iul-aug 2007 (220)
Raspunsuri - Pagina 3
mychydutza spune:
simo, imi place numele pe care l-ati ales pt mezinul familiei...
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"
mychydutza spune:
am si eu o intrebare pt cunoscatoare: cu ce haine trebuie sa ma pregatesc pt gradinita??????
si ma mai roade curiozitatea daca a facut cineva vaccinu de 4 ani.....
ieri am vazut un film fain:ghici cine vine la cina! vechi dar fain!
stefania_97 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza am si eu o intrebare pt cunoscatoare: cu ce haine trebuie sa ma pregatesc pt gradinita?????? si ma mai roade curiozitatea daca a facut cineva vaccinu de 4 ani..... ieri am vazut un film fain:ghici cine vine la cina! vechi dar fain! decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!" |
Haine pt gradinita eu nu cumpar de marca . catarina umbla prin toate baltocile, se joaca la nisip si mai stiu eu ce vine ca o purcica cateodata. La Andre la fel haine ieftine de tavaleala
I-am facut programare pe 15 august Catarinei sa ii fac vaccinul de 4 ani in aceeasi zi cu Andre, el face vaccinul de 1 an. Dupa ce il fac iti povestesc :)
mychydutza spune:
ei haine marca la gradi......eu nici asa nu-i iau scumpe ca iese imediat din ele. ma interesa ce trebuie sa-i cumpar: papucei de interior/exterior, trening......ce anume?
ioanaiub spune:
pentru gradinita eu am cumparat treninguri, cat mai multe , haine in general cat mai comode ... David avea boala de a rupe toti pantalonii in genunchi , Mara e mai grijulie cu hainele.
pentru interior papuci lejeri, gen tenisi sau espadrile, nu le-am luat botosei pentru ca erau prea grosi si transpirau
si le-am mai pus in saculet un rand de haine de schimb: maieu, chiloti, sosete, o pereche de pantaloni, tricou, in caz de mici "accidente"
ai mei dormeau la gradinita deci am avut nevoie si de pijamale
vaccinul de 4 ani inca nu l-am facut, astept sa ma cheme medicul de familie
musso17 spune:
buna ziua
cristina,te pup,as vrea eu sa pot veni dar maica mea aterizeaza duminica in romania,deci n-am cum,dar mai vb,vad eu
pentru gradi eu am luat la fel ca ioana,pantaloni de bumbac,de trening,bluze de bumbac,tricouri,iar ca incaltaminte ceva care sa nu alunece,fara siret si din panza ca transpira piciorul..si o gentuta/rucsac cu haine de schimb.
gabi,sanatate lui damian.
Simo78 spune:
Haine de gardi la fel, cat mai comode (gen bluzita, NU camasa), eu ii pun o bluza/tricou mereu de schimb pentru ca e transpiracios rau, papuci adidasi/tenisi, desi am vazut si copii cu botosei din aia de interior...cred ca ai prins idea, haine "de purtat"
Ma`c la shoppingu` lunar de-ale gurii.
mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si17+ cu Yusuf Gabriel
ddanagh spune:
da mie de ce nu imi afiseaza poza la user? ca am incarcat-o de 5 ori?
michi eu singurul sfat pe care ti-l dau e ca mamele au tendinta sa ia la inceput lucruri mai grosute gen pantalon training putin mai vatuiti pe spate, botosei de casa captusiti cu nu stiu ce propopel..... nu de-astea ca ei sunt destui intr-o singura camera care se cam incalzeste peste cat ar trebui si de obicei transpira.
ma enerveaza ca sunt asa bleaga cand vine vorba de copii, nu stiu ce sunt asa panicoasa, de obicei is destul de tare dar cand e vorba de copii parca nu mai gandesc limpede. Drept dovada nu am liniste si maine dimineata ma duc sa-l vada un dr pe Eric. Ma streseaza ca nu e localizat pe vena sub ureche sau la spate cum am tot citit e cumva sub barbie exact langa marul lui adam putin spre stanga.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
mychydutza spune:
dana, pt linistea ta du-te la dr. cand au fost inflamati, la andrei , ganglionii nu erau.....simetrici, unul era sus aproape in par, celalalt jos la baza gatului.si nu cred ca esti panicoasa.....la chestii d-astea nu e de ignorat. si eu m-am dus la dr.
poza si la mine s-a afisat mai greu.....cred ca a doua zi. nu mai incarca poza......pacientzia!