AVC ISCHEMIC

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Multumesc,Anca!!!
Pupici Mariei!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Scuze Anca,raspund cu intarziere...tata e la fel...luni vrem sa incercam acupunctura...poate se intampla o minune....sper sa lupte in continuare ....are deja 1 luna jumatate de cand e in spital.
Numai bine va doresc si ms!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30hu spune:

Cum se mai simte tatal tau dupa atata timp? Vezi ceva schimbare? Eu cu tata sunt in aceiasi situatie de aprox. 4 luni.

Multa sanatate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami30hu

Cum se mai simte tatal tau dupa atata timp? Vezi ceva schimbare? Eu cu tata sunt in aceiasi situatie de aprox. 4 luni.

Multa sanatate

Cami,
l-am pierdut pe tata in noiembrie,nu a reusit sa ramana langa noi.Dupa 3 luni de spitalizare,dupa o indelunga suferinta...s-a dus.
Multa sanatate tatalui tau si tie multa putere!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Amy, condoleante si imi pare tare rau pentru pierderea suferita. Din pacate ma asteptam si de aceea n-am scris nimic. Eu l-am pierdut pe tata acum 2 ani, pe 25 octombrie 2010. Exact aceleasi simptome si exact aceleasi chestii. Sunt alaturi de voi cu sufletul si nu am sa iti spun tampenii precum ca va fi mai usor in timp pentru ca doar ne obisnuim cu ideea dar... ne obisnuim. Si acum mai radem de glumele tatei si de felul lui de a spune pe nume unor lucruri iar prietenii mei de aici, din cand in cand beau cate o vodka dubla in cinstea lui desi nu sunt bautori de vodka doar pentru ca isi aduc aminte cum a reactionat cand a cerut asta intr-un pub unde eram noi si a vazut ca vodka dubla e ceva de un sfert de pahar normal si a fost tare comic. Catelusa mea, lasata la ai mei cand am plecat din tara, se obisnuise sa-i stea pe picioare cand el desfacea rebus la masa din fata casei si-l cauta si acum.
Cu asta ramanem, cu amintirile. Eu am avut o relatie tampita cu tata, un fel de dragoste-ura pana acum 4 ani cand l-am recastigat si socul de a-l pierde asa curand dupa a fost imens. Mai ales ca pana sa moara nu voia sa manance decat din mana mea si n-a putut sa moara pana n-am iesit din salon, cu mama. Pur si simplu tragea sa moara, se uita la noi si ii curgeau lacrimile iar o asistenta ne-a cerut sa iesim si in 2 minute tata se stingea.
Te imbratisez si fug la munca.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Amy, condoleante si imi pare tare rau pentru pierderea suferita. Din pacate ma asteptam si de aceea n-am scris nimic. Eu l-am pierdut pe tata acum 2 ani, pe 25 octombrie 2010. Exact aceleasi simptome si exact aceleasi chestii. Sunt alaturi de voi cu sufletul si nu am sa iti spun tampenii precum ca va fi mai usor in timp pentru ca doar ne obisnuim cu ideea dar... ne obisnuim. Si acum mai radem de glumele tatei si de felul lui de a spune pe nume unor lucruri iar prietenii mei de aici, din cand in cand beau cate o vodka dubla in cinstea lui desi nu sunt bautori de vodka doar pentru ca isi aduc aminte cum a reactionat cand a cerut asta intr-un pub unde eram noi si a vazut ca vodka dubla e ceva de un sfert de pahar normal si a fost tare comic. Catelusa mea, lasata la ai mei cand am plecat din tara, se obisnuise sa-i stea pe picioare cand el desfacea rebus la masa din fata casei si-l cauta si acum.
Cu asta ramanem, cu amintirile. Eu am avut o relatie tampita cu tata, un fel de dragoste-ura pana acum 4 ani cand l-am recastigat si socul de a-l pierde asa curand dupa a fost imens. Mai ales ca pana sa moara nu voia sa manance decat din mana mea si n-a putut sa moara pana n-am iesit din salon, cu mama. Pur si simplu tragea sa moara, se uita la noi si ii curgeau lacrimile iar o asistenta ne-a cerut sa iesim si in 2 minute tata se stingea.
Te imbratisez si fug la munca.

----------------------------------------------
mama de Alexa,mandria ochilor si sufletului meu, 23mai1997, si Sandra ingeras frumos 4septembrie2004/august2007 si mama adoptiva de nepoata minunata Ada 18august1995

O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!Inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA! Aceeasi intoleranta pentru abuzul de orice fel.

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Laura,iti multumesc!!!!

Mergi la inceput