AVC ISCHEMIC
Raspunsuri - Pagina 2
mamaluiana spune:
buna, nu stiu din ce localitate sunteti dar a-ti putea sa incercati si camera hiperbara de la constanta, am vazut oameni adusi cu targa dupa ce au suferit un AVC, recuperarea este mai rapida si sanse sunt.Singurul impedipent este costul (15 sedinte-6000 ron)dar merita.
Cand am fost la terapie era o d-na din Cluj cu ceva asemanator , nu mai stia nici sa citesca iar dupa cateva sedinte citea romane...
Multa sanatate!
Happiness_4_us spune:
Tatal meu a fost la fel, aici in Tgv medicii nu-i dadeau nici o sansa, nici nu vroiau sa ni-l dea sa plecam la Buc cu el. A trebuit s aintervenim si sa sune medicul din Buc ca sa il putem lua.
A fost la Sp Bagdasar Arseni, la medicul Alaicescu la ATI, initial trebuia sa ajungem la Marin, dar pe urma in salon l-a preluat medicul Lazar.
Tata si-a revenit dupa o luna de stat in spital din care 2 la ATI, si au trecut 5 ani de atunci.
Multa sanatate-i doresc tatalui tau iar voua putere!
Mamica de Andrei si Maria
Mickyyy spune:
Multa sanatate tatalui tau .
Poate spun o prostie, nu cunosc nimic despre boala tatalui tau, dar la un nivel muuuult mai mic, acum o luna si ceva am avut parte si eu de un accident vascular care s-a soldat cu pierderea auzuului in proportie de peste 90%. Stiu ca e diferenta ca de la cer la pamant intre gravitatea celor doua accidente, dar in cazul meu a facut minuni terapia Bowen. Eu sunt extrem de suspicioasa cand vine vorba de terapii alternative, e prima oara in viata mea cand incerc asa ceva, dar dupa doar 3 saptamani am dat peste cap toate prognozele medicilor, asa ca nu cred ca ai nimic de pierdut daca te interesezi sa vezi daca in cazul tatalui tau poate avea efect.
Inca odata, sanatate multa, si capul sus, medicii se pot insela!
Amy26 spune:
Suntem din Bucuresti,tata e internat la Spitalul de Urgenta Floreasca iar dr care se ocupa de el se numeste Simona Viziteu.
Tata ramane intubat,nu reuseste sa respire singur...azi a facut iar febra....mi-a deschis ochii cat a putut.... pare atat de obosit comparativ cu starea lui de ieri,parca nu mai este atat de receptiv la ce-i zic.
Multumesc pentru sfaturile voastre,merita sa merg pe orice pista care ar putea sa-l ajute cumva.
Iertati-ma ca nu va raspund la fiecare in parte si generalizez dar sunt intr-o continua stare de `ratacire`...nu ma pot concentra la nimic...orice lucru incep...uit sa-l mai sfarsesc
SANATATE va doresc!
eimotto spune:
Aceeasi dr. a ingrijit-o pe bunica mea in urma unui AVC. Desi bunica mea nu s-a recuperat dupa AVC (traieste insa nu se misca din pat), eu zic ca s-a ocupat destul de bine de ea (se consulta cu seful de sectie, poti sa o suni sa intrebi diverse, etc).
Febra pe care o face este tot pe fond neurologic.
Bunica mea a stat 2 sapt internata, au fost cazuri si cazuri, inclusiv o batrana care si-a revenit dupa 3 saptamani de coma (si pe care am reintalnit-o in una din internarile de recuperare).
Multa multa sanatate ii doresc si voua multa putere ca sa ii fiti alaturi.
Amy26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eimotto Aceeasi dr. a ingrijit-o pe bunica mea in urma unui AVC. Desi bunica mea nu s-a recuperat dupa AVC (traieste insa nu se misca din pat), eu zic ca s-a ocupat destul de bine de ea (se consulta cu seful de sectie, poti sa o suni sa intrebi diverse, etc). Febra pe care o face este tot pe fond neurologic. Bunica mea a stat 2 sapt internata, au fost cazuri si cazuri, inclusiv o batrana care si-a revenit dupa 3 saptamani de coma (si pe care am reintalnit-o in una din internarile de recuperare). Multa multa sanatate ii doresc si voua multa putere ca sa ii fiti alaturi. Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007) |
Intr-adevar despre doamna dr. Viziteu am auzit numai pareri de bine.Dansa s-a aratat foarte rezervata in raspunsuri(inteleg acum si de ce)...insa ieri mi-a zis clar ca se vad ameliorari.
Sunt multe lucruri de zis despre personalul medical...asist.si infirmiere dar nu are rost sa ma abat de la subiectul care ma priveste cu adevarat...recuperarea tatalui meu.
Multumesc pentru postare!
QiaoBing spune:
Amy cum se mai simte tatal tau ? Si eu am avut in familie 2 cazuri de AVC: bunica materna AVC ischemic, tata AVC hemoragic. Tata din pacate nu a supravietuit nici 24 de ore. Bunica s-a refacut dupa primele 2. Din ce mi-a explicat un dr, sansele de supravietuire sunt mai mari in cazul persoanelor mai in varsta.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
Amy26 spune:
Draga Qiao,imi pare rau pentru tatal tau
Multumesc de intrebare....starea tatalui meu e oarecum aceeasi cu mici ameliorari ...e mult mai receptiv...stie exact ce s-a intamplat cu el ...traieste emotii puternice in momentul in care vede pe cineva cunoscut (ex. pe mama)...plange precum un copil mic ...e dureros.
Acum o sapt. i-au facut o traheostomie ...incercand astfel sa-l ajute sa respire singur...dar nu reuseste inca....ramane sub acelasi mod de ventilatie.Ma roaga din priviri sa-l ajut si eu nu am cum sa o fac.....nu stiu incotro sa apuc ...pe cine sa intreb....de cine sa ma rog....sa-mi spuna cum il pot ajuta.Ma rog la Dumnezeu sa nu ne lase in momentele acestea grele si sa-i dea forta sa-si recupereze functia respiratorie.Cardiac este ok....plamanii sunt bine(inca).....medici nu comunica cu noi cum ar treb...nu ne dau informatii ref la medicam admin....la metodele de recuperare ..etc...
Spitalul de Urgenta a devenit acasa pentru mine....pentru familia mea...
Dragi mei,aveti grija de voi,de sanatatea voastra si a celor din jur!Ce mi-a fost dat sa vad in ultima luna....ma ingrozeste...in spitalele din Romania mor oamenii pe capete din cauza sistemului sanitar in mare parte.
Sanatate multa!
va rog ..in cazul in care aveti informatii legate de accidentul vascular localizat pe trunchiul cerebral...orice ar putea sa-l ajute pe tata...va rog postati la acest subiect.
Va multumesc!
QiaoBing spune:
Amy nu pot decat sa ma rog sa ai putere sa treci cu bine prin aceasta incercare. din pacate nu am informatii care sa te poata ajuta, dar sunt alaturi de tine cu gandul. offf cunosc lupta asta inegala cu suferinta cuiva drag, cand te simti neputincios in fata bolii, a sistemului sanitar. stati cat puteti de mult alaturi de el, asta il va ajuta si ii va da putere sa lupte. si stare psihica a pacientului conteaza f mult. bunica a avut o dorinta de viata formidabila si a contrazis de 2 ori pronosticurile medicilor care s-au crucit cand au vazut-o intrand pe picioare in cabinet la putin timp dupa accidente. la recuperarea ei au contribuit f mult mama si matusa care au stat alaturi de ea 24 din 24 si la spital si acasa.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
ancadragoman spune:
Amy si bunicul meu a trecut prin asta,avea 65 de ani cand s-a intamplata si dupa 2 saptamani de coma indusa si alte cateva saptamani in care nu recunostea pe nimeni si-a revenit,Dumnezeu este mare si face minuni.O sa ma rog pentru el sa fie bine si voi puternici
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni