Pufi de ian-feb 2010 (36)- LMA Radu!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

eu am fc bagajul...ne-am laut ramas bun de la toti( ca maine plecam devreme...de fapt cand se trezadik max 8) si a fost f trist momentul de ma apucase plansul...jiji e sociabil...si asa, prietenos, docil...afectuos...ar urma un CRA LUUUNG....dar ma opresc...si toti s-au atasat de el....si va f pustiu fara...nici eu nu plec f fericita dar na...ne e dor si de tati...si el e al nostru...

sa aveti o noapte linistita...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Drum bun sa aveti....te cred cu plansul si pe mine ma apuca de fiecare data cand merg acasa(desi nu stau si nu as vrea sa stau mai mult de o sapt, pt ca mi se face dor de propria casa si tabieturi) , mai ales la despartire simt un gol in stomac

Mami de Ariana

Motto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Astazi s-a repetat de 2 ori episodul cu pipi in natura si era cat pe-aci si al 3-lea dar a taiat-o si pe Mara in timpul asta si daca a apucat sa vina langa noi s-a rupt vraja si n-a mai dat drumul la robinet. Curios e ca in casa nu-mi spune nicidata cand vrea sa faca pp (bine ca nici nu ar avea cand ca il pun din 30 in 30 de minute sau chiar mai des)...cred ca ii place sa se dea mare si tare pe-afara.

Mire da chiar, pe la noi nu veniti. Deja ma simt marginalizata. Toate ca toate de noi nu scapati. Daca voi nu ne vreti noi va vrem asa ca v-am pus gand rau si cat de curand venim noi peste voi.

Mamica fericita de Mara si de David

Bravo pt olitza

Adica tu te simti marginalizata? pai eu ce sa zic atunci ca sunt in alta parte

Mami de Ariana

Motto-ul meu:

Mergi la inceput

Lalitica BRAVO BRAVO BRAVO pt slabire...de fapt mai mult pt ambitie, bravo esti f perspicace....de am fi toti asa ce bine ar fi

BF imi pare rau de drumul de la intoarcere , cred ca nu a fost deloc usor

Mami de Ariana

Motto-ul meu:

Mergi la inceput

Trage de mineeeee , asa ca fug

Lorex am vazut ca ne perindam in acelasi timp pe forum ....pupici la cele 2 fete frumoase si cochete

Fetele o zi splendida sa aveti....ne auzim la urmatoarea pauza

Mami de Ariana

Motto-ul meu:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

dana E groaznic sa asishti la cazaturile/accidentarile kupiilor; intr-un fel o intzeleg pe soacra, s-a speriat si a reactzionat (din pacate) nepotrivit.Speram sa se intample cat mai rar daca deloc nu se poate.
Nici eu nu folosesc iod, dar cred ca e necesar la julituri mai serioase... speram sa nu fie niciodata cazul; deocamdata spal doar cu apa sau dau cu apa termala (in deplasari).

Fetelor, va multzumesc tuturor pt gandurile si vorbele bune (vizavi de problemele mele la "mansarda"). Ajuta mult, shtiati?

Si pt ideile cu desene... Gemanutzele se mai uita la Minimax (unele desene imi plac mie de mor). Preferatele lor sunt papushile de pe strada Sesame (la 16.30 parca)... Clubul lui Mickey mai prindeam cateodata pe Disney Channel, dar parca era devreme tare... o sa-l caut pe net. Si o sa incercam probabil si filmuletzele educative... sa vedem cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Din lista cu medicamente, majoritatea sunt sigilate si in termen , pe unele le-am cumparat chiar inainte de nashtere (figurau pe lista cu necesare), pe altele le-am acumulat la recomandarile pediatrului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

sa vad daca ma lasa sa pun link:
http://www.innovacionesms.com/catalogo/

e primul carucior din catalog, pagina 8-9.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

n-am timp nici de respirat, am citit pe diagonala, multumesc de floricele si compatimiri. Deja am uitat si planuim sa mergem la mare pe 12-16, ca pe 15 e liber.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

sa vad daca ma lasa sa pun link:
http://www.innovacionesms.com/catalogo/

e primul carucior din catalog, pagina 8-9.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Eram precisa ca despre el este vorba. L-am vazut (mai rar) prin parc si ma intrebam cat de comod este pt copil. Sta bine Dani in el, cam pana la ce varsta poate fi folosit?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Alex micul grec, mi-a zis mie Mara ca nu-l uita cu siguranta. Azi in parc a vazut un baietel cu sapca si s-a dus sa-l pupe, credea ca e Yannis.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

You made me cry
Dragutza de ea!
Off, las ca ne intoarcem noi si ne vedem des.

de Yannis

Mergi la inceput