Pufi de ian-feb 2010 (36)- LMA Radu!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

eu sunt fffff obosita si data peste cap de 3 saptamani de cand a plecat mama , desi a mai fost si soacra pe la mine, A. ne termina, se urca pe gard- m-a pus al urat sa fac gard cu scanduri orizontale numai bun de catarat , daca nu suntem atenti se urca la 1 m distanta, poate o prind in poze odata sa va arat maimutzica, sau pe scaune, apoi pe masa... si aleargaaaaa non-stop
In plus am mai avut si o vara aiurea tare, mi s-au cam dat planurile peste cap, incepand cu marea ratata, ... zicea sotul s-o taiem miercuri undeva, dar parca mi-e frica sa-mi mai fac vreun plan, vom vedea ce va fi
Dar... important e ca fata e bine, mananca, doarme, ne jucam, invatam, etc..., restul nu mai conteaza; am tras saptamana trecuta o sperietura groaznica cu ea, a cazut si si-a rupt buza estul de serios, avea sange si in jurul unui dintisor, asa ca am fugit pana la dentist, care ne-a mai calmat, acum e bine; problema a fost ca s-a lovit cand era cu soacra-mea si ea in loc sa vina urgent la mine, s-a dus prin vecini, ca cica s-a speriat, si s-a dus s-o calmeze. imi venea s-o strang de gat, i-am spus ca orice s-ar intampla eu sunt prima persoana la care trebuie sa vina, acum sincer nu prea mai am incredere in ea, s-o las singura cu A.
Va pup pe toate, si imi cer scuze ca nu am mai raspuns la multe dintre voi, dar se vor linisti lucrurile si la mine, cand va veni mama

pui mic

Offffff copii astia, nici al meu nu are stare nici 2 minute legate. Acum coboara cele 4 trepte de la veranda si le urca oricand vrea dar stau mereu cu ochii pe el si cu frica in san ptr ca-s de marmura si cu multe colturi si daca aluneca sau ceva

Si Yannis s-a lovit rau de tot cu ai mei , am crezut ca si-a spart capul. si ai mei la fel nu mi-au zis nimic...am vazut cand am venit acasa...si vorba aia, parintii mei..
eu stiu ca soacra se invinovateste mai usor dar na...cam asa reactioneaza lumea din pacate. La mine stiu clar ca-s rea de gura si se tem am mei sa imi zica vro boacana

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

sa vad daca ma lasa sa pun link:
http://www.innovacionesms.com/catalogo/

e primul carucior din catalog, pagina 8-9.

Eram precisa ca despre el este vorba. L-am vazut (mai rar) prin parc si ma intrebam cat de comod este pt copil. Sta bine Dani in el, cam pana la ce varsta poate fi folosit?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Eu am inteles ca pana la 25kg. Desi cred ca la 25kg copilul are de muult timp 3 ani si nu mai vrea in carucior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Dani avea dimineata, la 9, 38.5
I-am dat Panadol, 1 lingurita.
A adormit la 11 pana la 2.
La 1.30, prin somn, i-a pus un supozitor cu Novocalmin.
Acu cica a facut kk. Evident a facut si supozitorul.
Si acum are 39.4

Sa il duc la Medlife la urgente? Sa mai stau cu antitermice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

dana E groaznic sa asishti la cazaturile/accidentarile kupiilor; intr-un fel o intzeleg pe soacra, s-a speriat si a reactzionat (din pacate) nepotrivit.Speram sa se intample cat mai rar daca deloc nu se poate.
Nici eu nu folosesc iod, dar cred ca e necesar la julituri mai serioase... speram sa nu fie niciodata cazul; deocamdata spal doar cu apa sau dau cu apa termala (in deplasari).

Fetelor, va multzumesc tuturor pt gandurile si vorbele bune (vizavi de problemele mele la "mansarda"). Ajuta mult, shtiati?

Si pt ideile cu desene... Gemanutzele se mai uita la Minimax (unele desene imi plac mie de mor). Preferatele lor sunt papushile de pe strada Sesame (la 16.30 parca)... Clubul lui Mickey mai prindeam cateodata pe Disney Channel, dar parca era devreme tare... o sa-l caut pe net. Si o sa incercam probabil si filmuletzele educative... sa vedem cand.

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

larisel, daca tot vrei sa te autosugestionezi iti recomand cartea tehnici de autohipnoza de dr. Bruce Golberg... am luat-o la frunzarit din nou poate se lipeste de capul meu tehnica mai bine... se zice ca anxietatea poate sa dispara instant imediat ce dispare cauza care a provocat-o... eu tot o caut si nu o gasesc... da frustrari nemultumiri are toata lumea conditii de viata mult mai vitrege insecuritate poate situatii de violenta boli grave si poate stau cu moralul mai bine decat multi dintre noi... am citit pe undeva ca anxietatea ar fi in primul rand un dezechilibru la nivel energetic...

aaaa si chestia cu "mansarda" sa crezi ca ai fi in neregula la mansarda nu e un gand care sa te ajute...

lorex da zi-mi te rog rugaciunea care te-a ajutat... eu o zic pe cea a inimii "Doamne Isuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu milueste-ma/mantuieste-ma/ajuta-ma pe mine pacatoasa" sau Tatal Nostru...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Neata

Am zis ca intru in vacanta si am mai mult timp liber, da de unde frate....acum sunt in smotru general, spalat covoare, varuit , mutat mobile,spalat mobile, sortat haine...plus una bucata copil care ar vrea sa faca si ea curatenie

Sa aveti o zi reusita

Va pup

Mami de Ariana

Motto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."

Spor!

de Yannis

Mergi la inceput

Noi am fost la bilantul de 18 luni ... 11 kg si 82 cm... acasa imi avea 13 kg si 84 cm...cum adica de la 6 luni cand avea 10 kg nu a mai pus pe el decat un kg???
pe de alta parte pe cantarul lor electronic eu am 55 mai putin decat inainte de sarcina adica minus 20 kg de la nastere (pe cantarul meu am 58 si eram ok acum sunt deja prea slaba)...

Noi am racit la mare (contact cu un baietel virusat) si de atunci ne tot chiuim cu muci si tuse... i-am dat homeopate vitamina C decoct de ceapa si coji de nuca publere de ACC pentru copii eurespal sirop... doc ne-a zis sa continuam cu eurespalul 10 ml de 3 ori pe zi si aerosoli cu adrenalina 4 zile dupa care mergem iar la control... la plamani nu are nimic se pare ca are o flegma mai aderenta in gat care nu o poate expectora.

Ieri ne-am intalnit cu o fetita foarte zvapaiata ziceai ca-i baietel care din pacate tusea... si am intrebat-o pe maica-sa ce-i da si mi-a zis "ce nu-i dau?" si antibiotice si fel de fel de siroape si tot nu-i trece... o fi vreun virus mai pacatos care bantuie???

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Citat:

Si acum are 39.4

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

cand Kay a facut febra intotdeauna l-am dus urgent la medic fara programare dadeam buzna (ca sunt patita si ma panichez aiurea). Mergi la urgente daca banuiesti ceva mai grav decat o eruptie dentara sau o viroza usoara care sa treaca de la sine in 3 zile...

Mergi la inceput

apropo, vreau sa ma laud si eu cu caninul nostru! de urlat a urlat vreo 2 nopti in sensul ca nu-si prea gasea loc si a plans neconsolat cam o juma de ora... febra n-a facut! deci si noi canin!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Noi am fost la bilantul de 18 luni ... 11 kg si 82 cm... acasa imi avea 13 kg si 84 cm...cum adica de la 6 luni cand avea 10 kg nu a mai pus pe el decat un kg???
pe de alta parte pe cantarul lor electronic eu am 55 mai putin decat inainte de sarcina adica minus 20 kg de la nastere (pe cantarul meu am 58 si eram ok acum sunt deja prea slaba)...

Noi am racit la mare (contact cu un baietel virusat) si de atunci ne tot chiuim cu muci si tuse... i-am dat homeopate vitamina C decoct de ceapa si coji de nuca publere de ACC pentru copii eurespal sirop... doc ne-a zis sa continuam cu eurespalul 10 ml de 3 ori pe zi si aerosoli cu adrenalina 4 zile dupa care mergem iar la control... la plamani nu are nimic se pare ca are o flegma mai aderenta in gat care nu o poate expectora.

Ieri ne-am intalnit cu o fetita foarte zvapaiata ziceai ca-i baietel care din pacate tusea... si am intrebat-o pe maica-sa ce-i da si mi-a zis "ce nu-i dau?" si antibiotice si fel de fel de siroape si tot nu-i trece... o fi vreun virus mai pacatos care bantuie???

Nu e cam mult Eurespal? Mie doctora mi-a zis ca fie ii dau de 4 ori cate 2.5 ml , fie de 2 ori cate 4,5 ml dar sa nu sar de 10 ml pe zi....
Sanatate!

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:

Si acum are 39.4

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Incearca cu antitermice si vezi daca mai apar si alte simptome pana mai spre seara. Desi cik nu se face febra mare de la dinti, poate-s caninii? mai stii?
Sanatate!

de Yannis

Mergi la inceput