Pufi de ian-feb 2010 (36)- LMA Radu!
Raspunsuri - Pagina 15
micki_mica spune:
Seara buna!
Intru eu ...citesc...si imi sar ochii! Mama ce greseala "de plural" am facut eu cu ustensilele de bucatarie...
Acum ce sa zic...am facut si eu o mancarica de pastai cu piept de pui, si ca destrabalare i-am fiert niste legume lui Kiti in zeama aia mai cu gust. Ca sa am si eu 2 seri sa ii dau.
Dece bag de seama ca tot pe drumuri. Cum arunc un ochi, cum citesc iar de plecarile tale. Mai poti?
Mirela
micuta fotomodela! Si curajoasa! Am vazut eu ca s-a facut si mai frumusica! Si tot cu tupeu, cum imi place mie!
Bea azi m-am reintalnit in parc, cu o mamica de bb cu 2 sapt mai mare decat Kiti. Si vorbeam despre olita. Ea zice "am inteles ca trebuie sa invete pana apare bb2". Eu ma uit suav la ea si intreb "planuri?"
Ea: "e la purtator! Are 18 sapt!" ...inutil ca mi-a picat fatza (am crezut ca e mai voinica, asa, natural) si primul gand la tine a fost.
Larisel bagam 2 iesiri, si intre ele, fac si eu ce treaba pot, eventual mancare. Dar altceva...ioc. Si la somn sunt restanta rau de tot. Daca nu ar fi weekendul, as deveni zombi. Si inca ceva: eu am 1 buc sagetator (ca si mine) si stiu ca-i trebuie plimbare.
Sorina , da, asa am patit cu fontanela. Eu imi faceam probleme ca in ritmul ala prindem 2 ani cu ea neinchisa. Dar cum noi am bagat si 3 luni de calciu (fiole mi-a recomandat) dar vigantol tot 2 picaturi, parca s-a inchis repede.
Mami lu'
Kiti
NOUTATI - www.lucrumanual.tk/brose/175-brosa-rebecca.html" target="_blank">Brosa "Rebecca" si www.lucrumanual.tk/prices-drop.php" target="_blank">promotia saptamanii
Magazinul meu
micki_mica spune:
Si ca noutati (deosebite pt mine): azi am vizitat cresa-gradinita unde il vom duce pe Kiti, de la inceputul lui sept. Mi-a placut, desi tin minte si parerea Alexei despre acea gradi. Dar cel mai tare mi-au placut paturile rabatabile! Foarte potrivite pt spatiu mic, cum avem noi.
Si uite asa vine si vremea de "gradi"...ce vremuri...
Am mai crosetat ceva, rapid, ca ma chinuia o idee, ca sa scot ce nu ma lasa in pace. Si ma bucur ca am reusit sa intru pe forum. Tare mult!
Ma voi duce la nani. Ce o sa mai sforai! ![]()
NB!
Mami lu'
Kiti
NOUTATI - www.lucrumanual.tk/brose/175-brosa-rebecca.html" target="_blank">Brosa "Rebecca" si www.lucrumanual.tk/prices-drop.php" target="_blank">promotia saptamanii
Magazinul meu
decenuela spune:
neatza dragelor...sarumana de coffe, larisel... se pare ca je cam am nevoie in ultimul timp...
nu stiu ce sa zic...cum am venit cum nu mai e jiji f ok...ori ca e si mama...nu stiu ...dar ma capiaza.
ieri am av o zi de kk...nu mi-a iesit nik...plus ca am fost terminata de obo...
iar park a dat-o din nou pe lapte...mult lapte...si peste noapte de 2 ori...de tre sa-i schimb pampersul...aseara si cu urlete....dansul ploii....cum il punem in pat ziceai ca-l omor...si pana la urma..l-am luat pe la 4 in pat cu noi...sa ma simta pe mine...
noi cik maine plecam in 2 in delta.sau ma rog...la marginea deltei...insa park nu imi vine...mie mi-e dor numai cand ma gandesc ca plec si ca-l las....mi-e dor peste noapte ca stiu ca nu ma pot duce cand vreau langa el ca doarme cu mama....offf...
am si uitat ce-am citit....ca sunt obo... obo...si am o gramada de treaba
nu stiu daca am scris insa ..auzisem la radio ca au fc ..evident, americanii, un studiu..precum ca somnul intrerupt( cum il am io de 1 an juma) afecteaza memoria
...insa daca nu sunt luate masuri se pot agrava prb...
sper sa mai pot intra...va pup fetili si scuzati-ma ca nu va rasp...dar sunt praf...si cu nervi...
sa veti o zi super
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
danasor spune:
Buna dimneata
Larisel de cafea 
Sorina sa-ti traiasca nepotica 

Mire felicitari pentru blant si vaccin, pupici Marei cea cuminte
Ruxita aerosolii ii faci la recomandarea doctorului? eu in afara de ser fiziologic nu i-as face fara sa-mi spuna vreun dr. sanatate multa lui Kay 
Lorex sanatate tatalui tau 
Larisel sorry de musafirii nepoftiti ...
Bea esti tare dragutza 

Mick 

Dece inseamna ca se explica la mine toate cele , dupa americani ![]()

ale1212xa spune:
neatza
larisel
de cafea...se simte briza marii in ea![]()
te inteleg ca esti obosita...rezista mami
dece
si tie...si zici ca somnul; intrerupt afecteaza memoria...macar acum stiu de ce uit de la mana pana la gura...
apropo si Dragos de vreo saptamana se trezeste la 3 si imi cere lapte...
ma duc sa bag la spalat ca am cred ca o basculanta de rufe..am vrut ieri sa ma ocup de ele si nu a fost apa pana seara...
o zi linistita sa aveti
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
Ruxita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
Calcarea carbonica ch 30 la Alena si ch 15 la Natalia. Astea le-am primit cica pt combaterea rahitismului (fontanela + oasele bazinului ushor "evazate" - exprimarea dr) si le luam toata vara. Din toamna probabil tercem pe vigantoletten dar mai mergem o data la acelashi medic si vedem evolutzia. _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare ![]() ![]() |

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Beatrice1982 spune:
neata si de la noi........
al meu a luat de la unul o livada, de cules prune vreo 3-4 tone si de doua zile sunt acolo.....
eu cu el si cu buni, care ma ajuta cu animalele, ca altfel nu pot singura, gata.............
apoi om face palinca si l-om vinde si mai facem un ban....ca altfel................
micki, nu stiu daca o sa invete pana la nasterea celui de-al doilea, e clar ca il las in pace, e constipat, se chinuie sa faca cate un bob
nu stiu ce sa fac......
aici in apropiere nu e cresa-cresa....accepta ei copiii mici dar numai cu pile si tre sa tot dai sa se uite cineva dupe el, de mancat nu stie singur....nu stiu ce ma fac cu el............sincer...mi mila sa il duc.....
aici in sat iar nu am cum, ca e gradi, si is cooii peste 3 ani si unde sa il duc, deranjeaza pe toti ca nu stie inca ce e ala sa stea cuminte si linistit....soooooooooo
ma rog doar sa nu ma capieze...si ala micu'sa fie cumintel, ca altfel nus tiu ce ma fac cu ei doi
de la tati nu pot sa ma astept la minuni, numa daca o mai trai buni...o sa zic sa mai vina un pic, pana ma refac mai bine si pana imi intru in ritm cu amandoi.......
alt ajutor nu am decat dupa masa de la 4-5 cand vin astia acasa.........
atata tot imi bat capul, dar degeaba ca nu am de unde sa stiu ce va fi decat atunci cand voi fi pusa frumos intre ei.........
asa ca incerc sa ma relaxez cat pot, si cat ma lasa Ivan si Adam....ca e cam greu, daca doarme I, nu pot sa dorm, am zile in care imi bat capul pe toate prostiile.......si ui asa trece cate o zi si eu is rupta....
dar noi sa fim sanatosi ca a fi bine...candva........intr-o zi.....
stiti ca anul trecut era un site de haine pt copii....eu vreau sa ii iau la ivan trening...mi se par ok la calitate, si mult mai ieftin decat la noi...am crezut ca poate va intereseaza...
linkul e cu haine de la 18-24 luni...nu stiu sigur sa va zic masuratori, azi sun, daca va intere sa imi ziceti...
www.flickr.com/search/?w=27994503@N07&q=18-24%20luni" target="_blank">aramis
eu am luat anul trecut si am fost multumita...ceea ce e nashpa e ca tre sa se adune 500 de roni minim, cititi voi acolo la instructiuni.....
www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/5963483774/in/photostream/" target="_blank">asta e treningul pe care vreau sa il iau, asa sa va faceti o idee, cine doreste.....
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si
23+ cu
Adam Stefan
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
Ruxita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Se gasesc si pe torrent si pe DC++ si pe net pe link-uri cum e cel pe care ni l-a dat Sorina. Cat despre aerosolii cu adrenalina, stii ca nu e voie mai mult de 3 zile? doar daca e grav si persista mucozitatile pe caile respiratorii (dar asta iti spune doctorul, noi de exemplu la ultima viroza respiratorie grava am mers 8 zile zilnic la spital la ascultat ![]() ![]() ) si deci doar daca persista mucozitatile mergi pana la 5 zile. Cel putin asa mi-a zis mie dr. Si noi am facut 3 zile cu adrenalina, pauza de adrenalina am facut numa cu Flixotide si apoi dupa ce l-a ascultat dr am mai facut 2 zile cu adrenalina.Ma bucur sa aud ca sunteti mai bine de Yannis |
si pe noi ne-a chemat la control la 3 zile... si mie mi=e frica de adrenalina asta dar cineva mi-a explicat ca nu ajunge in sange o fi asa sau altfel nu l-ar mai recomanda nu? ca ar fi si altele mai putin nocive... partea buna e ca nu mai trebuie sa-i fac aerosoli in somn sta singurel la aerosoli...
si ca am alunecat inoluntar spre cra mai zic unul ... ieri a incercat sa-si calce pantalonasii cu fierul de calcat (rece)... si in parc are rabdare sa-i vina randul la leagan balansoar nu se mai bataie fatzaie... stie sa astepte!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ruxita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui micki_mica Si ca noutati (deosebite pt mine): azi am vizitat cresa-gradinita unde il vom duce pe Kiti, de la inceputul lui sept. Mi-a placut, desi tin minte si parerea Alexei despre acea gradi. Dar cel mai tare mi-au placut paturile rabatabile! Foarte potrivite pt spatiu mic, cum avem noi. Si uite asa vine si vremea de "gradi"...ce vremuri... Am mai crosetat ceva, rapid, ca ma chinuia o idee, ca sa scot ce nu ma lasa in pace. Si ma bucur ca am reusit sa intru pe forum. Tare mult! Ma voi duce la nani. Ce o sa mai sforai! NB! ![]() Kiti NOUTATI - www.lucrumanual.tk/brose/175-brosa-rebecca.html" target="_blank">Brosa "Rebecca" si www.lucrumanual.tk/prices-drop.php" target="_blank">promotia saptamanii Magazinul meu |
si noi ne-am gandit sa-l dam din toamna la gradi cu program scurt sau doar cateva zile din saptamana si asa m-a apucat un bocet la gandul ca piticul meu va merge la gradi si ca are numai 11 kile! si Ela se duce la facultate (peste 3 ani) si... cum ziceam gandul ca mi se duc copii m-a devastat si m-a ravasit rau de tot...