Regasiri(56)
Raspunsuri - Pagina 11
dastefa spune:
daca ii intrebi pe domnii care au facut legea asta inteligenta vor spune ca asa cum in multe tari la 5 ani impliniti copii merg la scoala se poate si la noi.Daca ar fi fostniste oameni normali cu capu puteam sa ii banui doar de nestiinta imposibilitatii de punere in aplicare in conditii normale a acestei legi in conditiile date acum.Dar dupa faza cu inchiderea spitalelor si aruncarea personalului in strada fara nici un preaviz pot sa-i banui doar de durere la basca-dupa sistemul cine poate scapa
Ce daca invatatorii si educatorii nu stiu nimic f clar nici la ora asta,ce daca nu au mobilier adecvat si de fapt nici sali de clasa,ce daca nici un invatator nu a facut macar 1 ora de perfectionare pt a putea preda la acesti copii?Sa nu mai spun ca bag mana imn foc ca nu au inca o programa,manuale...si multe altele,noi mergem inainte ca doar suntem destepti si descurcareti
Daca voiau neaparat sa ne aliniem la nu stiu ce standarde si sisteme trebuiau sa dea legea acum si sa anunte ca intra in vigoare peste 3-4 ani ca sa aiba ragazul sa rezolve toate aceste probleme
hai ca m-am ambalat si stiu ca-i degeaba
Dbunny spune:
Noi sambata implinim 37s. Din cauza unei colestaze intrahepatice o scoatem in weekendul asta. vineri ma internez, pana sambata iese ea cumva
Va pup
36+
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
dastefa spune:
Dbunnychiar ma gandeam la tine ce mai faci cat mai ai..
Sa dea Dumnezeu sa va fie cat mai bine la amandoua
multi
asteptam vesti de la voi
roxana c. spune:
Nastere usoara, Dbunny, sa te refaci rapid , iar Noa sa fie o bebelusa sanatoasa, cumintica si mancacioasa.
Dodo-pui spune:
Doamne ajuta sa fie totul bine Dbunny!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
ank999 spune:
Hai Diana! Hai Diana!
Sa dea DD ca totul sa fie perfect, Noa sa fie perfect sanatoasa , cuminte si papacioasa, tu sa te refaci repede si sa ai mult laptic.
Timem pumnii si suntem alaturi de tine. Sa ne dai repede vesti.
Bambo si eu tin sa o dau la 6 ani si 9 luni la scoala ca la aproape 8 mi se pare prea mare. Azi avem sedinta la gradi si sa vedem ce si cum.
Dastefa eu ca sa nu ma enervez cu chestia cu scoala de la 5 ani nu ma gandesc. Ai perfecta dreptate .
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ank999 spune:
Dbunny cred ca e deja la spital. Tinem pumnii ca totul sa fie bine!
Ce planuri de week-end aveti?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
dastefa spune:
eu cu Daria avem maine programare sa ne tundem,nimic special mai mult indreptat, plus suvite-eu.Iar dumineca Daria vrea la teatru.Daca mai conving vreo prietena cu copii sa vina si sa aiba grija si de Daria,iar eu sa ma plimb cu Miru pe afara bine de bine daca nu zicem pas ca acasa nu am dumineca cu cine o lasa si nici nu as insista ca apelez destul in timpul saptamanii mai ales ca am inceput,timid deocamdata sa mergem si la gimnastica
si w/e placut sa aveti orice v-ati fi propus
ank999 spune:
Mihaela e bine ca va faceti frumoase. Astept si pozici. Cat despre teatru bafta la gasit pe cineva.
Ce gimnastica?
Noi nu avem inca nici un program, probabil sambata despachetat+ curatenie, iar pe sseara o plimbarica, iar duminica gatit, cumparaturi si o raita prin centru.
week-end placut!