BIOGENESIS FERTILITY CENTER(32)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalinaexl spune:

Multumesc mult pentru urari. Azi cel de-al doilea beta este 317, deci merge bine in privinta asta mai greu cu hipperstimularea asta, nu prea pot sa dorm noaptea in rest la analize iese ca da inapoi.

Mergi la inceput

Si fetelor care nu au avut un beta pozitiv nu va pierde-ti sperant. Cu ajutorul Lui Dumnezeu o sa va reuseasca si voua. Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

La Multi Ani fetelor, burticilor, bebelusi si embrioni draguti!

Eu am scos capul din barlog sa va spun ca minuni exista, chiar daca a mea nu a fost pana la capat.

Pe 27 decembrie m-a durut burta f rau si cu 2 zile inainte am avut mici pete maro.

Pana atunci nu am mai dat important cant vine cm, nimic absolut, mai ales ca in ultimele 3-4 luni tatal meu a fost f bolnav si a plecat la Dumnezeu pe 5 decembrie.

Pt ca voiam sa plecam de Revelion pe 27 decembrie m-am dus la dr, pt ca durerea de burta ma ingrijora.

La eco dr a fost destul de vaga, ca parca ca nu se stie insa am facut beta si cand am vazut rezultatul am crezut ca lesin: 1722.

Am repetat la 2 zile si a iesit 2600, insa petele continuau, dureri mici, am inceput tratament de sustinere, inclusive clexane.

Pe 30 decembrie am facut eco si am vazut saculetul, era f bine prins, delimitat, in regula, insa nu mi s-a putut spune care ar fi cauza petelor care ulterior au inceput sa fie sangerari de cateva picaturi.

Nici nu indrazneam sa cred ca mi se intampla mie, ca eu sunt insarcinata natural fara nici o pastila, injectie, etc....

Pe 31 m-a durut f tare burta si azi cand am repetat beta a scazut la 1000.

Nici macar nu pot sa plang, pt ca este incredibil, mai ales ca totul a fost pe partea stanga unde toti medicii mi-au spus ca trompa este plina de aderente, adica sanse zero.

Desi ma doare sufletul ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a lasat sa traiesc minunea chiar si pt scurt timp.

Intr-adevar exact atunci cand nici habar nu ai, se poate intampla.

Iau partea buna si sper ca data viitoare sa fie bine pana la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Mihaela- imi pare foarte rau .. oricum cuvintele sunt de prisos.
Sa nu-ti pierzi speranta ... continua sa lupti si minunea se va-ntampla.

Cocolyso- data viitoare bebe va ramane la tine in burtica.
Conteaza ff mult sa stii ca se poate natural ... iti da forta si speranta ... cel putin mie asa mi s-ar intampla ...

Eu nu prea am sanse natural ... dar minuni exista... si cand le vad sper si eu..

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

Mergi la inceput

Catalina- stai linistita si totul va fi ok .
Sa de DD sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos.

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Coco, condoleante pt tatal tau, imi pare tare rau...
Imi pare rau de asemenea de sarcina pierduta, nu am cuvinte. Daca poti, vezi partea pozitiva, desi este greu.

Mbadaran, imi pare rau sa vad ca nu ai reusit de data aceasta.

Fetelor, anul acesta cu siguranta va fi mai bun si mai usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

La multi ani dragelor!

Inregras sa-mi tii pumnii maine!

MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Coco condoleante pentru tatal tau
Si ce rau imi pare de asa veste cu sarcina Incredibil....

Mergi la inceput

Am revenit cu vesti bune . Dupa analizele de astazi a iesit un beta de 1300 si restul analizelor care erau Mai mari de limitele normale din cauza hiperstimulari au revenit la normal si bineinteles nu Mai sunt nici eu un butoi cu picioare . Azi la ecografie s-a vazut si o mica steluta in endometru sunt Asa fericita, saptamana viitoare o sa facem ecografia ,, oficiala,, in care vom sti exact cati sunt.

Mergi la inceput

Catalina -ma bucur ca esti mai bine ... felicitari!!!
Vroiam sa te intreb de sapt trecuta .. dar nu te-am mai stresat: cu ce ai facut stimulare si ce doze ??

Si eu voi incepe in curand stimularea si mi-e teama ...
Deja am inceput sa consum multe lichide :
- min 2 l- apa
- 500ml - ceai cretisoara
- 500 ml - lapte
- consum - 1 iaurt pe zi- 375ml

Incerc sa ma obisnuiesc sa mananc numai proteine : voi trece pe oua.. carne de curcan- salate de telina & morcov , somon, unt ...
Asa am citit pe net ... ce ar trebui sa consum... sa nu fac hiperstimulare

Am mai facut anul trecut o stimulare si m-am ales cu un lichid in sacul D si 2 chisturi (unul s-a spart si am ajuns de urgenta pe masa de operatie)

Sunt destul de stresata ...

Elly

Mergi la inceput