BIOGENESIS FERTILITY CENTER(32)
Raspunsuri - Pagina 20
honeys spune:
Ingeras 26
MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit
catalinaexl spune:
Buna fetelor ce mai face-ti? Sunt si eu in generatia asta de viitoare mamici. Sper ca de data asta totul sa mearga bine. Cum va descurcati cu asteptarea asta?
Eu stau mai mult prin casa ca poate ajuta, dar e greu :(((. De data asta mi-am pus 5 ca se pare ca am o problema cu calitatea embrionilor din 13 ovocite s-au fecundat numai 6 din care 5 mai buni. Sper sa avem vesti bune toate.
catalina2307 spune:
ingeras - ihi :D
catalina - bafta multa, multa, sa fie bine!
Vladut vrea sa traiasca
catalinaexl spune:
Sarbatori fericite !!! Sper ca va adus mosul tot ce ati vrut. Mie mi-a adus mosul o veste foarte buna am un beta pozitiv in a 10 zi de la ET cu valoare de 99,6. Ma bucur dar nu total ca dupa ce am patit in datile trecute prefer sa le fac pe toate trei sa fie toate bine si dupa aia sa ma bucur linistita. V-am scris pentru o alta problema, dupa vestea asta buna am fost la o ecografie abdominala pentru ca sunt foarte balonata si doctorul mi-a spus ca am ascita cu cantitate de lichid medie spre mare. L-am intrebat daca e cazul sa imi fac probleme si mi-a zis ca in general cunoscand cauza nu ar trebui sa imi fac probleme. Cauza am inteles, de la cei de la biogenesis, ca ar fi de la stimularea ovariana desi nu am avut o hiperstimulare mare un pic a fost ca s-au prelevat 13 ovocite. Dupa toatea aste aflate am primit instructiuni sa prelevez niste teste de sange si astazi sa mai fac o eco. Intrebarea mea este daca a patit cineva asa ceva dupa ce a ramas insarcinata si am mai aflat ca s-ar putea sa imi puna niste perfuzii cu albumina.
ingeras26a spune:
Bravo, Catalina, sa fie intr-un ceas bun si sa fie totul ok.
Poate o sa ai mai multi bebelusi :)
Din pacate cu problema ta nu te pot ajuta...
elly_me spune:
Catalina- FELICITARI!!!
Sper sa nu ma insel - dar parca am mai citit (mai demult- acum nu prea mai stau pe forum ff mult) un caz de hiperstimulare puternica.
Nu stiu exact numele - dar poti da o cautare- deci... parca a fost o fata care a facut hiperstimulare imediat dupa punctie si ET .. a ajuns la spital .. i-au pus perfuzii cu albumina cateva zile si cand a facut beta .. a iesit pozitiv ....
Incearca sa nu te stresezi ff mult.
.. am mai citit ca tb sa consumi fff mult lapte si ou ... si alimente care contin albumina ..
Mai citeste - nu te panica - o sa fii ff bine si o sa ai un bb sanatos.
Un an nou fericit!!!
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
catalina2307 spune:
Bravo, Catalina, felicitari, sarcina usoara si la termen!
Vladut vrea sa traiasca
mbadaran spune:
Buna,
La multi ani! Noul an sa va aduca bucurii, sanatate si liniste sufleteasca!
Cata, felicitari din suflet pentru reusita! Vorbim...
La mine nu a fost sa fie de data asta.
Mihaela