BIOGENESIS FERTILITY CENTER(32)
Raspunsuri - Pagina 15
geo80 spune:
Buna, sunt fericita posesoare a unei sarcini cu gemeni obtinuta cu domnul dr. D din prima, dupa 3 ani de incercari, analize, operatie de endometrioza....
A era sa uit initial s-au prins 3 dar la 10 saptamani unul s-a oprit din evolutie .
Suntem f fericiti si ramanem recunoscatori pe vita domnulu doctor..
felicitari celor care au nascut si bafta celor ca sunt in tratament.
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nutzyca ms fetelor puiul meu a avut 2950g la nastere,l am nascut la 39 de saptamani nastere normala dar a fost groazic....24 ore travaliu...in fine trec peste,bebe e ff cuminte nu plange doar se strange cand are colici dar nu il tine mult e doar pe moment....ac mananca din 2 in 2 ore si papa doar piept,la 2s si 4 zile avea 3650g ia bn in grutate si e un scump....suntem ff bn amandoi va doresc fetelor si voua bebei cuminti si mancaciosi |
Nutzyca, felicitari inca o data!
Oau, e mult ti-a luat in greutate!!! a luat 800 gr in 2 sapt? (ma gandesc ca a scazut un pic la inceput, de-aia am spus 800)...
Bb al meu avea la 2 sapt si 4 zile (nascut tot cu 2950 gr) 3200 gr. Este adevarat insa ca al meu mananca la 4-5 ore ... are 5 mese pe zi.
Geo, felicitari!
geo80 spune:
Multumesc.
azi mergem la ecografia morfologica de 5 luni si aflam si ce sunt, suntem bucurosi si nu avem preferinte, pe urma ne apucam de cautata nume.in rest burta e maricica cam de 7 luni cu 1 copil, avem arsuri si probleme cu dormitul.
nutzyca spune:
ms inca o data ingeras,pai a luat 700...prima zi a scazut la2780a doua 2750 a treia zi deja crestea cu 2820g si papa la trei ore ac cam de 1s papa la 2 h...ELENA-NUTICA BARLA e adresa me de fb si il puteti vedea pe bb care dorestew....pupam bebei si sa fie papaciosi
catalina2307 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui PETRICIA Geo, felicitari, activeaza-ti PM sa-ti trimit un mesaj Pup toate fetele |
Pt activarea mesageriei Geo trebuie sa iasa mai intai de sub moderare (sa posteze 10 mesaje) :).
Esti bine, unde ai disparut?
Pup
geo80 spune:
Cum activez pm-ul?
am fost al morfologie la Diagnosis la dr. Pop Mircea, totul este ok. avem baietel si fetita suntem super fericiti. Deja ne gandim la nume. baiatul are 463 g si 25 com si fetita 365 g si 22 cm .
ingeras26a spune:
Felicitari, Geo, sa fie sanatosi!
Bb meu avea ieri 3520 gr, am sarit si noi de 3 kg jumatate! a cam inceput sa faca fitze, plage si daca nu-l iau in brate se crizeaza. Azi a fost prima data cand l-am lasat vreo 5 min sa urle, sa vad ce face. Dupa 5 min s-a potolit si se uita pe tavan. M-am dus si l-am pupat, bagat in seama si l-a apucat iar, deci e clar :))