BIOGENESIS FERTILITY CENTER(32)
Raspunsuri - Pagina 14
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingeras26a Maya este inca intr-o stare euforica...zice ca nu lasa pe nimeni sa puna mana pe bb, decat pe cei din familie, pt ca ea e sora lui si tb sa-l apere :) Il pupa tot timpul, ma ajuta cu orice o rog, sta langa el mult, nu vrea sa plece de acasa deloc :) - chiar sunt curioasa cat va mai dura starea aceasta. Isi face curat la jucarii si le imparte - asta mie, asta lui bb, nicio urma de gelozie deocamdata. Bb doarme si mananca bine, noaptea se trezeste deocamdata la 3-4 ore, iar ziua la 5-6. Eu mi-am revenit f bine. Mai am 6 kg de dat jos :). De abia astept sa pot iesi afara cu amandoi. Mbadaran - si eu as face toate analizele posibile. Ingeras, mami de Maya Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu... 5 sarcini pierdute 5-8 sapt 1 extrauterina 1 FIV nereusit (6 blasto AA) |
Felicitari ptr. bebelin. Dumnezeu a vrut ca Maya sa aiba acum un fratior asa ca este cazul sa faci o semnatura frumoasa, de mamica mandra de copii ei.
brunadria spune:
mamicilor felicitari!!! copilasi sanatosi si frumosi !
ingeras esti o mamica fericita si implinita! bravo!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
catalina2307 spune:
Dar chiar asa ingeras...cand ai de gand sa schimbi minunea aia de semnatura?
pysy - unde ai fugit?!
pysypisi spune:
citat din mesajul lui catalina2307 Dar chiar asa ingeras...cand ai de gand sa schimbi minunea aia de semnatura? pysy - unde ai fugit?! Catalina |
Buna draga Catalina
Iubita mea papusa imi ocupa tot timpul si nu-mi da voie deloc la calculator....Dar acum o pacalesc in timp ce face nani mai intru si pe la voi sa vad ce mai faceti.Iubita mea are 4 dintisori sus si doi jos,este o frumoasa cu parul cret si ochii albastri.Nu-i tace gura deloc,mai nou a inceput sa se invarta si sa danseze.Pe zi ce trece face mai multe nebunii si nu ma mai satur de ea....
Frumoasa ta ce face?
Multa sanatate si tot ce este mai frumos va doresc
nutzyca spune:
sal,tin neaprat sa va felicit...ingeras,tokyo si filipac,sa fiti sanatoase si voi si bbii si sa va ajute d-zeu sa le puteti oferi tot ce isi doresc si sa va faca cei mai mandri si fericiti parinti
fetele care fac tratamente sau intentioneaza va doresc multa bafta si sa va ajute d zeu sa va impliniti visul
eu am nascut pe 5.10 un baietel tare minunat si suntem bn amandoi
va pup pe toate si sa aveti parte de tot ce va doriti
ingeras26a spune:
citat din mesajul lui nutzyca sal,tin neaprat sa va felicit...ingeras,tokyo si filipac,sa fiti sanatoase si voi si bbii si sa va ajute d-zeu sa le puteti oferi tot ce isi doresc si sa va faca cei mai mandri si fericiti parinti fetele care fac tratamente sau intentioneaza va doresc multa bafta si sa va ajute d zeu sa va impliniti visul eu am nascut pe 5.10 un baietel tare minunat si suntem bn amandoi va pup pe toate si sa aveti parte de tot ce va doriti |
Multumim pentru felicitari, sa iti traiasca baietelul si sa fie sanatos! Ce greutate a avut la nastere? cum doarme? sunteti bine?
Gata, schimbat si semnatura, scos tot ce a fost urat, lasat numai minunile mele :)
Edit: Sefa, n-am uitat de tort, mai ai un pic de rabdare sa mai treaca 2-3 saptamani sa iesim mai mult in lume si va asteptam pe la noi cand doriti :)
catalina2307 spune:
pysy - multumim, si minunea mea la fel....alearga cat o tin piciorusele si nu ii mai tace gurita.
Creste tare repede :).
ingeras - daca nu trebuie sa astept pana pleaca-n armata e bine .
Stai linistita ca e vreme.
nutzyca - felicitari!!!
ingeras26a spune:
citat din mesajul lui catalina2307 pysy - multumim, si minunea mea la fel....alearga cat o tin piciorusele si nu ii mai tace gurita. Creste tare repede :). ingeras - daca nu trebuie sa astept pana pleaca-n armata e bine . Stai linistita ca e vreme. nutzyca - felicitari!!! armata sa faci tu, mah! ca io nu-mi las baiatul in armata :) a inceput sa faca si el ochi, e mai dragutz, mai sta si treaz, mai si plange, incepe sa capete fatza de omuletz :) Catalina |
nutzyca spune:
ms fetelor
puiul meu a avut 2950g la nastere,l am nascut la 39 de saptamani nastere normala dar a fost groazic....24 ore travaliu...in fine trec peste,bebe e ff cuminte nu plange doar se strange cand are colici dar nu il tine mult e doar pe moment....ac mananca din 2 in 2 ore si papa doar piept,la 2s si 4 zile avea 3650g ia bn in grutate si e un scump....suntem ff bn amandoi
va doresc fetelor si voua bebei cuminti si mancaciosi