Salutare

Salutare | Autor: gvasile

Link direct la acest mesaj

Buna ziua tuturor,

Am o fetita de 7 ani, un copil exact asa cum am visat. Sunt mandru de ea (cred ca toti tatii gandesc la fel). Am multe de intrebat, multe de spus, avem o problema legata de scoala privata la care am inscris fata. Daca prezinta interes, deschid subiectul

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorena_b spune:

Mi se pare foarte actual subiectul! Eu sunt patita cu Scoala Spectrum...Nu am tinut seama de informatiile primite si mi-am inscris fetita la aceasta scoala. A nimerit o invatatoare cu oarece functie in conducerea scolii pentru care orele de curs nu mai erau obligatorii. Lipsea adesea invocand tot felul de motive,la sedintele cu parintii promitea marea cu sarea,nu zambea niciodata,atc. Iar staff-ul turcesc al scolii nu e preocupat deloc de calitatea actului scolar,de altfel nici nu prea inteleg nemultumirile parintilor. Noi,parintii,am incercat sa supMi linim lipsurile scolii prin eforturi suplimentare,acasa. Toata vacanta de pana acum am incercat sa-mi conving copilul sa plecam de la aceasta scoala dar e complicat pt ca s-a atasat de colegi,are multi prieteni.Chiar as vrea sa stiu parerea voastra despre situatia in care ma aflu! Si daca puteti sa-mi recomandati o scoala buna,publica ori privata...VA multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gvasile spune:

Nu pot sa cred! Noi tot cu Scoala Spectrum avem probleme! Noi nu am stiut pana cu o zi inainte de inceperea scolii cine va fi invatatoarea fetei noastre. Am avut noroc si am avut o invatatoare extraordinara, pe care Scoala Spectrum a dat-o afara dupa terminarea clasei I fara niciun fel de explicatie. Cel mai grav este ca toti parintii din clasa au conditionat inscrierea in clasa a II-a si plata taxei de mentinerea invatatoarei. Ne-au mintit ca va ramane si atunci am dat banii. Le-am cerut o explicatie si au refuzat sa ne dea un raspuns concis, incercand sa ne convinga ca este spre binele copilului nostru. In realitate, intreaga conducere este de origine turca, astfel ca elevii turci au prioritate. Iar un parinte turc, "intamplator" directorul adjunct al scolii, a considerat ca invatatoarea nu i-a acordat odraslei sale suficienta atentie. Acum imi dau seama ca este o adevarata discriminare, intrucat parerea unui parinte turc conteaza mai mult decat parerea a 12 perechi de parinti romani. Nu au avut nici curajul sa ne spuna, sunt niste lasi si niste mincinosi. Nu stim ce sa facem, daca sa plecam la alta scoala. Suntem furiosi si extrem de dezamagiti. Fetei, care o iubeste enorm pe invatatoare, nici nu i-am spus ce s-a intamplat, asteapta sa o intalneasca din nou in toamna

Mergi la inceput