Trimiterile se platesc???

Trimiterile se platesc??? | Autor: steluta25

Link direct la acest mesaj

Am avut azi neplacuta surpriza sa fiu taxata la medicul de familie cu 10 lei pt o trimitere la un consult de specialitate pt bebe. Adevarat, e o suma mica dar...mi se pare totusi strigator la cer. In alte orase cum sta treaba? E la fel?
O zi buna mamici!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

eu nu am platit niciodata pt o trimitere si sper sa nu platesc nici de acum incolo...

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILONA_21 spune:

Eu am platit o singura data anul trecut cand am luat o trimitere pt gradi (analizele de se face pt inceput de an) am platit 10 lei iar daca vreau sa fac analize ceva le platesc pe toate cica nu se mai da compensate

ANDREI-CATALIN (2.09.2006):)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Daca nu aveai programare din timp facuta la medicul de familie, cred ca se plateste. E vorba de acea co-plata daca am inteles eu bine. Si mie mi-a laut 10 lei pt fiecare aviz dat pt gradi, dar cand au fost copiii bolnavi si am sunat si am facut programare din timp, nu mi-a luat nimic pt consult si trimitere la analize.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Bine ca v-au dat-o si pe bani.Eu,avand probleme cu pitica,am tot mers la spitalul de oftamologie.Si cum orice control/interventie se face sub anestezie generala,imi trebuie trimitere de la MF .Pana luna acesata,mergeam si imi dadea fara probleme.Luna aceasta,pe 5 eram programate sa ii scoata firele de la operatie,si merg pe 4 dupa trimitere.Surpriza...pe usa era scris ca se elibereaza doar 20 de acte medicale /zi,si doar cu programare .Degeaba i-am zis ca eu a doua zi dimineata sunt programata cu fata sa ii scoata firele...pai,ce tot va trebuie atatea trimiteri,ca deja e in evidenta lor de atata timp-asa mi-a zs asistenta.
Pai,trebuie,pentru ca de fiecare data ii face internare si fara trimitere si avizul pediatric nu am ce cauta acolo.
M-am umplut de draci,si deja simteam ca ma bufneste plansul de nervi,si eu fac urat cand ma enervez,cred ca nu le spalau 7 ape de Dunare de ce le ziceam eu.Asa ca am plecat si am amanat scoaterea firelor cu o saptamana.M-am gandit sa scot fisele de la d-na dr,sunt eu cu copiii la ea,dar prea aproape nu am nici un dr de fam. Desi,de 4 ani de cand suntem la ea,doar la dat vaccinurile copiilor-ca eu le-am cumparat,ei doar le-au intepat,si dupa trimiteri pt cea mica am mers.In rest nu i-am calcat pragul.
Daca data viitoare imi cere si bani pt o trimitere,apoi le trimit eu undeva....de nu se vad

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steluta25 spune:

Buna. Aveam facuta programarea...si era o simpla trimitere catre dermato...asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Eu nu am platit niciodata, cred ca legea nu permite asa ceva decat in anumite situatii, dar nu in cea prezentata de tine. Poate intra un medic sa ne lamureasca, mi se pare ciudat ca unora sa le ceara bani si altora nu...Pe chitanta pe care ti-a eliberat-o ce motiv este scris?

Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

da, se platesc

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

-eu lucrez la un medic de familie si din cate stiu eu daca ai programare nu se plateste nici o co-plata, dar acum de 3 sapt sunt in concediu prenatal si nu sunt la curent cu ultimele stiri dar nu cred ca s-a introdus acea taxa pt ca ar fi aparut in mass media stirea.
-adeverintele medicale, certificatele prenuptiale, adev. pt inscriere la scoala, gradinita, facultate, adev. pt cursuri de calificare etc se platesc de foarte multa vreme nu de acum.

Anca mami de Iustina 6+, Stefania 4+ si Natalia(cam pe 31 iulie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

da, se platesc

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Si sa inteleg ca mie imi face medicul de familie o favoare?
Si medicul meu, si al copiilor?
Oups! Trebuie sa le duc macar o ciocolata pentru asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui diuna

Citat:
citat din mesajul lui XIO

da, se platesc

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Si sa inteleg ca mie imi face medicul de familie o favoare?
Si medicul meu, si al copiilor?
Oups! Trebuie sa le duc macar o ciocolata pentru asta...

intelegi ce vrei, dpdv legal se platesc, dr iti face un serviciu,nu o favoare

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput