Felicitari Catalina! Floricele de mai-iun 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 17
cris_09 spune:
Nana ma bucur ca te-a linistit testul
Distractie placuta la mare,poate ne vedem pe acolo daca ajungeti/ajungem
Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010Vreau si eu parintii mei!
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aly_ Noi ne-am intors pe meleaguri austriece dupa 3 saptamani de stat in Romania.A fost frumos ,exceptand o indigestie care m-a tinut vreo 5 zile de am ajuns si la urgente.Groaznic,am oroare de spitalele infecte din Romania ![]() ![]() .Multumesc lui Dumnezeu ca a fost doar o indigestie si nu a necesitat internare sau mai stiu ce .Elizei i-a trebuit cam o saptamana sa se acomodeze cu bunici,cu casa era numai dupa mine ca un scai.Ce m-a impresionat a fost ca la intoarcere,de cum am intrat in apartament era asa de vesela; credeam ca a uitat de acasa dar de pare ca m-am inselat. mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA 09.06.2010 |

Cris
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010Vreau si eu parintii mei!
cris_09 spune:
| citat din mesajul lui r_ocsy Pe fuga bine-nteles : Astazi a facut numai traznai; in general, este un copil cuminte dar cand este obosita imi scoate peri albi ! Dar le iertam pe toate , ca mai nou ma striga "mami" si ma topesc toata , ii place mai mult mami decat "mama" cum ma striga pana acum Ma duc sa arunc un ochi pe FB ! Va doresc weekend placut ! R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |

Cris
cris_09 spune:
| citat din mesajul lui marylenac Despre noi....tocmai ne-am intors din "concediu". ceea ce se vroia a fi o saptamana de relaxare, a fost un dezastru....Am plecat noi 4, fara bunici, la munte, la Bran, in complexul acela cu facilitati pt copii...Bun...am ajuns joi, vineri, Tudor cu febra, am dat Panadol cu Nurofen, sa scada nici vorba, am pus supozitor, abia, abia. Dupa ce se ducea efectul , gata, ardea tot, evident nu manca asa ca sambata eram la Urgente in Brasov. Diagnosticul: amigdalita acuta pultacee, nu am scapat fara antibiotic. Dupa o zi de antibiotic a inceput sa isi mai revina, sa mai manance cate ceva. De mare, mare ajutor mi-au fost niste banale sticksuri, pe care i le dadeam fie sa isi faca de lucru cat eram noi la masa, fie sa manance si el ceva. Buun, de Tudor semne de insanatosire, incepe Matei, cu febra, cu stari de somnolenta, frisoane. Doar ca Matei putea sa imi spuna ce il doare, adica gatul....Am dat iar cu antitermice, ii scadea iar il lua...asa ca am venit val, vartej acasa, direct la medicul pediatru. Nu a scapat nici Matei fara antibiotic, desi eu chiar credeam ca nu e nevoie, dar pediatra a zis ca gatul e chiar urat si e cazul sa intervina cu antibiotic. Asta e...acum suntem acasa, mai obositi decat atunci cand am plecat..... Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010) |

pentru copii sa le treaca amigdalita,si 
sa va odihniti acasaCris
cris_09 spune:
| citat din mesajul lui aka Neata. Ceai, cafea, capucino, avem de toate. si fursecuri langa va pup, weekend frumos. mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna |

Cris
marylenac spune:
!!!La multi ani fericiti tuturor care isi serbeaza azi ziua de nume...!!!
Mami de Matei
(11.09.2006) si Tudor
(28.05.2010)
zguby77 spune:
Vad ca mamicile pun deja de bb 2 sau 3...imi faceti o pofta de mor, asa imi mai doresc un bebe dar nu am inca curaj caci asta micu imi mananca zilele , cel putin de 3 luni de cand merge nu am liniste decat cand doarme. Poate peste vreun an cand ma mai linistesc sa ma gandesc mai cu curaj, caci de dorit imi doresc enorm.
Noi avem probleme cu mancarea de pranz, nu prea vrea sa auda de mancare gatita...nu stiu ce naiba are , ori e de la caldura , ori gatesc eu ca ....
Va doresc vacanta placuta in continuare, si sarcina usoara burticutelor in devenire :)
Era sa uit: La multi ani tuturor celor care isi serbeaza numele!
NicoletaB spune:
Neatza mai pe la pranz!
Cafelutza si cu ceaiul sunt gata!
La multi ani!- sarbatoritilor de ieri!
Imi pare tare rau de concediile ratate! Insanatosire puiutilor!
mirelaantoan spune:
Salut!
Nu stiu ce sa spun mai intai despre noi, dar voi face un scurt rezumat.
Sunt din Bucuresti si chiar azi implinesc 29 de ani
. Posed un gandacel de 11.500 gr si 82 de cm care s-a nascut la termen, pe cale naturala, la Maternitatea Bucur.
Si noi ne-am confruntat cu temperatura pe la jumatatea lunii iulie. Am tinut-o pe loc cu antitermice: Nurofen si Paracetamol supozitoare. Am mers la pediatra care i-a studiat caile respiratorii dar nu a vazut nimic in neregula. Preventiv am dus si o proba de urocultura si am facut un exudat faringian, dar pana la primirea rezultatelor, deja nu mai aveam probleme.
Alex se mai bucura inca de sanul mamei de 2-3 ori pe zi. Nu bea lapte de continuare, iar cu privire la lucrul asta, pediatra mi-a spus ca nici nu va bea pana cand nu-l voi intarca. Om trai si om vedea ce va fi. ![]()
Nu este pretentios la mancare si este un ranjit care cucereste pe toata lumea.
Doarme de la 21.30-22.00 pana la 9.30-10 si uneori chiar mai taziu. Mergem la o plimbare, mancam si doarme iar de la 13.30-14.00 pana pe la 16.00, dar se intampla sa dormim chiar si pana la 19.00, mancam si iesim iar la plimbarea de seara.
Face timid cativa pasi fara sa fie sustinut, dar nu se mai opreste daca simte in pumnul lui un deget de-al cuiva.
Am fost si noi 5 zile la mare in Jupiter. A fost chiar placut. S-a jucat pana la epuizare in nisip, dupa care adormea. Apoi se juca in piscina si iar adormea. A testat si valurile la mal. Ce sa mai, la anul poate tati va avea un concediu mai lung si vom sta mai mult in apa si nisip.
Sper sa nu ma fi intins prea mult....
Mama fericita de Alexandru (25.06.2010)
r_ocsy spune:
Buna seara !
Mirela 
tuturor sarbatoritilor de ieri !
Cam slaba miscare pe aici , unde sunteti ?
Zgubby : bine ai revenit ![]()
Ma duc sa ma pun in pat .... daca tot nu am ce face ! pa
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."