Felicitari Catalina! Floricele de mai-iun 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui R.Cata

Buna fetelor!
Cris, nu a mai facut nimic miezosu? Nimic spart, trantit sau sfaramat? Ai recuperat adidasii? Cu bagajele....nu f multe ca sa nu va incarcati prea mult.
Revin....

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca

www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
A trantit o scara in Metro,nu stiu cum,nu eram de fata,era in grija lui tati...Duminica se chinuia sa invete sa bea apa precum catelul,bineanteles din castonul patrupedului
Numai traznai face copilasul asta,arginul viu

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Vreau si eu parintii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Hai Maribell, fa-te bine pentru domnisoricile tale.
eu cu facebook tot paralela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Citat:
citat din mesajul lui R.Cata

Buna fetelor!
Cris, nu a mai facut nimic miezosu? Nimic spart, trantit sau sfaramat? Ai recuperat adidasii? Cu bagajele....nu f multe ca sa nu va incarcati prea mult.
Revin....

A trantit o scara in Metro,nu stiu cum,nu eram de fata,era in grija lui tati...Duminica se chinuia sa invete sa bea apa precum catelul,bineanteles din castonul patrupedului
Numai traznai face copilasul asta,arginul viu

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Roxanici, cred ca am nevoie de mai multe date ca sa te gasesc pe facebook... am cautat dupa locatie - Brasov - si am gasit o singura persoana, insa nu cred ca esti tu... eventual daca ai vre-o poza cu un tip tinerel si plin de namol . Daca vrei, da-mi pm cu informatii dupa care sa te caut.

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta

Mergi la inceput

Cris, tare miezosul tau !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Buna !

Nico : multumim de cafea !

Sunt un pachet de nervi, ma scoate scarbela din sarite ... e senila rau pe bune, ii spui una, intelege alta si apoi se plange in dreapta si stanga ca e suparata pe noi ( Florin si pe mine ), cum am putut eu sa spun un adevar asa de mare incat sa nu ii cada ei bine ! Ce sa faci, adevarul doare .... dar nu ma intalnesc eu cu ea si o mai scarpin putin, sa nu uite veci ce am sa-i spun. Abia astept, clocotesc , de era acasa ii saream la gat !

Sorana, Bubu : bun venit acasa !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Cris- n-ai curaj sa te pui cu soacra? Desi mai tanara ca noi s-ar putea sa ai mai multa intelepciune.... sau nu? ... greu de zis cu soacrele astea...

Ce pot sa zic...prefer sa-mi tin dusmanii aproape..imi e usor sa vb,nu stau cu ea,sotul nu o iubeste prea tare,nu tine sa o vizitam decat daca am eu chef...

N-am nimic de pierdut ca sa o cocolosesc! Iar barbate-meu si cu socru-meu sunt baieti de treaba si nu se baga in meciurile noastre, deh, fiecare traieste cu cate o acritura, asa ca discutiile distractive (atunci cand sunt, adica rar) sunt doar intre noi doua.

Mergi la inceput

Cris, cred ca am uitat sa-ti spun ca la Mamaia ar trebui mergem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutare fetele!

Maria, offff, sanatate multa si sa scapi de spital repejor, tinem pumnii sa te faci repede bine si sa mergi acasa la fetitele tale!

Hmmmm, nu stiu cum e la voi, dar aici e un friiig si-o ploaie de numai in casa sub plapuma sa stai..

Cris, ehee, eu pe-asta nu l-as numi concediu, sunt cu copiii si cu mamma iesiti un pic la aer curat, si le facem toate poftele baietilor, noi suntem aici sa se simta ei bine.
Insa DA, in Brazilia a fost concediu!

Multumim fetelor de primirea acasa, Nico, multumim de cafea, pai ce sa pove de brazilieni, sunt asa multe de spus, am pus niste poze pe FB, cine are chef sa le vada.
De spus in cateva cuvinte: am vazut orase coloniale superbe, am fost la mare cateva zile, la ocean, am vazut (intamplator) balene in drumul spre insula, am fost in Amazon, trebuia sa vedem cel mai mare fluviu din lume! Superb acolo, am si dormit o noapte in jungla, in hamace. Am mai trecut si prin Pantanal, un fel de savana in care e cea mai mare concentratie de animale din America, am vazut sute de pasari, caimani, cateva capibara, vulpi, maimute, furnicar, un anaconda si cam atat, cred.
Am mai vazut cascadele Iguazu, la granita dintre Argentina si Brazilia, superbe, si apoi cel mai frumos oras din lume (sau poate nu?): Rio de Janeiro.
Am baut caipirinha, am vazut (ca nu pot sa zic dansat) samba, fotbal, multi barbati frumosi si bronzati care joaca fotbal/volei pe plaje, lumea tare relaxata pe-acolo, oamenii calzi si primitori.

Ne-a fost tare dor de copii. Si baietilor le-am lipsit mult, Matei incepuse iar sa faca pipi pe el la somnul de pranz, desi nu a plans dupa noi, insa sigur ne-a simtit lipsa. Si Tudor acum nu mai pot iesi din raza lui vizuala ca incepe sa planga dupa mine, chiar daca e bunica langa el. Asa ca acum sunt total la dispozitia lor. Dimineata avem program de parc, ne intalnim cu prietenii lor, se joaca, apoi pranz, nani (cand apuc si eu sa intru un pic pe net), apoi iar joaca cu baietii pana seara. Printre picaturi cumparaturi, mai ceva de papa, chestii administrative.

Hai ca m-am lungit o groaza, va si zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Noi tocmai ne-am intors de la ofta si sunt happy ca a scapat Maria de interventie (care ar fi trebuit sa se faca cu narcoza)
Multumim de urarile de bun-revenit
Maria iti urez multa sanatate si sa te refaci repede sa te poti intoarce acasa la fetite.
Nici nu vreau sa ma gandesc cum se poate descurca un barbat singur cu copil asa mic.
Nana tare rau imi pare de ce vi se intampla tocmai inainte de concediu, cred ca o luam pe aratura in locul tau sa stau in atata stress. Totusi daca luni ar trebui sa plecati cand o sa stii sigur daca puteti ? Sotul tau cand are 2 sapt. de la debutul bolii?
Aveti asigurare storno la bilet ?
Eu mi-am luat biletul inainte cam cu o luna de a pleca si atata am fost de stresata sa nu mi se imbolnaveasca copiii sa nu mai putem merge ca eram deja paranoia, cum mergeam cu ei la cate un loc de joaca si vedeam copii muciosi sau cu bube cum ne roiam de-acolo, asa sunt eu n-am ce sa fac, mi-era prea dor de un concediu ca sa imi permit sa il ratez.
Cris e mortal Sebi asta al tau , tot timpul rad de ma sparg
Distractie placuta la mare ! as mai vrea si eu o tura

Rocsy acum ca te-am vazut ce te-ai aprins cu soacra mi-am adus aminte de a mea, si de cand am mers la mare, de 3 sapt incoace ma enerveaza la maxim, eu abia astept sa ma calce un pic pe coada ca sa ma pot da la ea , chiar citeam in urma ca va plangeati ca nu prea vin unele soacre pe la voi sa va ajute cu copiii, eu sunt exact opusul, m-as bucura sa vina cat se poate de rar (sau deloc, dar n-am asa noroc).
A mea e de o rautate si de o invidie de nu se poate povesti, duminica a venit la noi neanuntata cu inca 7 persoane (neamuri de-ale ei) sa vada copiii, noi tocmai ce ajunsesem acasa din concediu de o jumatate de ora, copiii erau deja pusi in pat la somn, bagaje in toata casa si ma pune sa ii aduc copiii din pat sa ii vada musafirii si se uita la mine cu o mutra de scorpie veninoasa, la mine in casa si nu mi-a adresat nici un cuvant, nu m-a intrebat ce fac, cum a fost in concediu,nimic.
Scuzati placinta ca m-am descarcat partial, restul cand o prind la mine acasa data viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:

Luni plecam si noi la mare,dar doar pt 3 zile si ma intreb ce sa pun in bagaj.Stam putin asa ca vreau sa iau decat ce e must have
M-am gandit la :nurofen,panadol,gel cu arnica,smecta,biberoane,lapte,pampersi,hainute,palarioare,piscinuta,umbrela,set de joaca pt nisip,lotiune de plaja.....astea imi vin in mare in cap...fetele care deja ati fost in concediu,ce am omis?

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010[/i]

Eu ma abtin sa raspund ca desi am fost limitata la bagaje avand si eu si sotul un copil de tinut fiecare, cu toate astea am avut 4 liste lungi, asa se aduna ca nu iti dai seama.
Si pt. noi chiar am redus la maxim fata de alti ani in care nu aveam copiii si imi duceam tone de toalete, acum s-au dus vremurile alea ca nici timp sa ma aranjez nu aveam cand trebuia sa plecam din camera , luam fiecare un copil si la drum

Mergi la inceput