Felicitari Catalina! Floricele de mai-iun 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

'Neata si de la noi !

Multumesc de cafeluta!

Am citit pe facebook, si m-am gandit sa anunt si pe cine nu citeste pe-acolo, ca Maria e internata la terapie intensiva in Bucuresti, din cauza unor probleme cu inima, de la nastere. Lena zicea ca e ceva mai bine, ca nu mai are nevoie de oxigen. Daca apar si alte noutati, va anunt!

Hai Maria, fa-te bine!

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!
Am savurat cafeaua,Nico,multumesc
Maria din suflet iti urez multa sanatate,sa te recuperezi repede sa te poti bucura de printese
Sorana din concediu in concediu...ce mai viata dom'le
Luni plecam si noi la mare,dar doar pt 3 zile si ma intreb ce sa pun in bagaj.Stam putin asa ca vreau sa iau decat ce e must have
M-am gandit la :nurofen,panadol,gel cu arnica,smecta,biberoane,lapte,pampersi,hainute,palarioare,piscinuta,umbrela,set de joaca pt nisip,lotiune de plaja.....astea imi vin in mare in cap...fetele care deja ati fost in concediu,ce am omis?

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Vreau si eu parintii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Pai la cate trebuie sa iei dupa tine, mai bine pleci 3 saptamani!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Pai la cate trebuie sa iei dupa tine, mai bine pleci 3 saptamani!

Mamica unui buburuz
Spune-le asta si sefilor sotului!

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Cris, distractie placuta la mare ! Chiar daca sunt doar cateva zile, tot e mai bine decat nimic .

Si noi tot de luni ar trebui sa fim la mare, dar eu inca nu indraznesc sa ma gandesc la bagaj . Apropo, in ce statiune mergeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Buna !

Nico : multumim de cafea !

Sunt un pachet de nervi, ma scoate scarbela din sarite ... e senila rau pe bune, ii spui una, intelege alta si apoi se plange in dreapta si stanga ca e suparata pe noi ( Florin si pe mine ), cum am putut eu sa spun un adevar asa de mare incat sa nu ii cada ei bine ! Ce sa faci, adevarul doare .... dar nu ma intalnesc eu cu ea si o mai scarpin putin, sa nu uite veci ce am sa-i spun. Abia astept, clocotesc , de era acasa ii saream la gat !

Sorana, Bubu : bun venit acasa !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Eu maine fac testul de sarcina... Am niste emotii...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Cris, distractie placuta la mare ! Chiar daca sunt doar cateva zile, tot e mai bine decat nimic .

Si noi tot de luni ar trebui sa fim la mare, dar eu inca nu indraznesc sa ma gandesc la bagaj . Apropo, in ce statiune mergeti?

Oricum nu am fi vrut mai mult,noi suntem iubitori de munte,la mare ne plictisim dupa 2 zile si venim acasa mai obositi decat am plecat.Dar vrem sa cunoasca si miezosul marea
Nu stim in ce statiune ne oprim,nu am rezervat dinainte.
Voi?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Eu maine fac testul de sarcina... Am niste emotii...

Tinem pumnii sa fie doar o liniuta ! Ca asta ar fi bine de data asta, nu ? Sper ca am inteles bine si nu iti doresti 2 liniute din cauza varicelei sotului tau !

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Cris : distractie placuta la mare si sa aveti parte de vreme frumoasa !

Mergi la inceput