Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(11)
Raspunsuri - Pagina 10
Matzaila_81 spune:
Georgia, la Herghelegiu m-am programat in trei minute. Am sunat la Sanador unde sunt abonata si mi-au facut legatura la cabinetul lui. Le-am spus ce vreau si m-au sunat dupa o ora sa-mi confirme amnio pe 5 septembrie si asta a fost tot. Si eu ma asteptam sa fie mai complicat.
Nu sunt pacienta lui. Doctorita mea e Raluca Uzum de la Elias. Pana acum imi place de mor de ea. Nu sta foarte mult la taclale dar iti inspira multa siguranta si iti explica totul asa de fumos incat eu raman fara intrebari sa-i pun.
Doar la partea cu amnio nu ma poate ajuta sa ma hotarasc desi parerea ei este sa nu o fac dar din nou, aspus ca nu poate fi sigura si ca tot un genetician ma poate ajuta.
Eu incep sa inclin sa nu o mai fac. O sa vad cum e eco de 18 saptamani si cu asta basta.
Bebelul meu insa e trecut pe eco cu 75 grame, o marja de plus/minus 10 grame. M-am uitat acum pe net si asta ar fi greutatea pentru 15-16 saptamani nicidecum pentru 13 si doua zile.
Sa-mi fac griji sau sa ma bucur ca ia bine in greutate?
iaura21 spune:
sa vad daca mi-a iesit
a ,si fetita mea are 250 de grame
minunea mea 18+
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
biancabia spune:
Buna dimineata
Acum ma bagati la idei cu testele. Eu credeam ca e sigur dublul test.
Aici daca iese bine, nu te trimite sa faci amnio, iar daca vreau sa o fac la particular...ma costa o gramada. Eu am 34 de ani, daca aveam 35 mi-o faceau din oficiu, din cauza varstei.
Am o cunostinta care a facut la 20 de ani copilas cu SD, iar restul cunostintelor mele de peste 30-35 au facut copii fara vreo problema.
Acum am tema de gandire
Bianca ALEXIS-ARIAN si 11+
Matzaila_81 spune:
Bianca, noi suntem ca niste gaste aici, ne facem griji degeaba.
Pai sunt mult mai multe boli pe care le poti detecta abia dupa nastere. Autismul de exemplu.
Sau sunt copii care se nasc perfect sanatosi dar care sunt ignorati de parinti si neglijati si ajung sa nu poate vorbi bine la 5 ani si sa aiba mari probleme de adaptare.
Gata, institui starea de fara panica, eu fricoasa sefa
Iaura, eu m-as bucura sa fie orice, intr-un fel mi-ar place fetita Desi ma simt de parca mi-as trada baietelul in momentul asta.
Felicitari pentru caruciorul tau roz. Ma bucur mult pentru tine. Sa fie fericita si sa aiba o viata usoara alaturi de familia ei iar tie nastere fara dureri.
Faith26 spune:
Mai fetelor da's cam sumbre discutiile voastre pe-aici. Nu stiu ce sa zic acum, fiecare isi cunoaste mai bine istoricul si temerile. Eu am facut dublul test, care a iesit bine, nu mai fac si triplul test. La amnio nici nu ma gandesc. Eu de vreo saptamana incoace nu ma mai panichez. Am fost mult prea stresata pana acum - ba citeam despre sarcini pierdute si ma tot gandeam daca la mine e bine, cum simteam o scurgere banala fugeam la baie sa vad ce e, apoi am inceput sa am cosmaruri ca imi curge sange..Gata!
Am zis ca ma linistesc, fac doar testele necesare recomandate de doctor si nu ma mai gandesc la boli, malformatii, etc. Nu e bine pentru psihic.
14+
My_Lady0091 spune:
Iaura21, felicitari pentru FITITZA cu codite!!!!
imediat trec in listutza!
Matza...legat de eumada si cazul ei..eu mai discut pe FB cu ea...si e mai bine sa stam cuminti,fara valuri,acum!Fii fara grija...vinovatii vor plati!!!
*Blackmoon Lady 13+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
gata
*Blackmoon Lady 13+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
lalitzuza spune:
Felicitari ptr fetitza Iaura cred ca esti tare bucuroasa si ne-ai bucurat si pe noi cu vestea ta!!!!
Fetelor imi cer scuze daca v-am necajit cu discutiile despre teste si amnio.... eu am specificat ca vorbesc doar despre mine. Ma bucur ca ptr voi nu este valabila discutia asta .
Dar astea sunt provocari si trebuie sa le facem fata .Sigur nu toate femeile trecute de 35 de ani care fac copii nasc copii cu probleme...asa ca suntem optimiste ..
pupici
iaura21 spune:
mersi fetele pt. felicitari,sa va ajute DD sa aveti si voi ce va doriti dar mai cu seama un bebe sanatos
a, si o simt pe bebelina de vreo 2 saptamani, ma asteptam sa fie cava mai pronuntat dar se pare ca asa sunt la inceput,ar putea f. bine sa treaca neobservate...
cat despre discutii legate de amnio si alte teste ,de aceea suntem aici ,sa ne dam cu parerea si sa ne plangem eventual pana ajungem la un numitor comun,sau sa ne incurajam una pe alta ...asa ca lali nu-ti mai face probleme
iar despre dublu test ,si eu stiu ca e mai sigur\eficient decat triplu,deci daca iese ok nu vad rostul triplului test...imi pare putin rau ca nu l-am facut ,decat triplu...dar sunt optimista si desi am peste 35 de ani nu ma gandesc la amnio.si nici nu mi-a recomandat-o vreun dr.
pupici si asteptam si alte vesti bune
am pus poze noi pe picasa
minunea mea 18+
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"